Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.702
Ja živim na obali Miljacke, Vilsonovo šetalište, znači milion stabala i milion i po ptica, kažem ti kako se ovdje borimo, trake prije cd-a.E još ako i trake od kaseta razapnem po terasi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja živim na obali Miljacke, Vilsonovo šetalište, znači milion stabala i milion i po ptica, kažem ti kako se ovdje borimo, trake prije cd-a.E još ako i trake od kaseta razapnem po terasi![]()
Da dovedem tebeUuuu videli bi oni mene!
Pozeleli bi CD!
Dobro sad, znam, velika konkurencija, ali bar se ponadala...![]()
Pa jel to isto? Svraka i vrana?Svraku
One kradu sjajne predmete
Ok. Mislim da sam pobacala kasete. Možda da odem na najlon da nađem tamo.Ja živim na obali Miljacke, Vilsonovo šetalište, znači milion stabala i milion i po ptica, kažem ti kako se ovdje borimo, trake prije cd-a.
Pa ne vole taj mirisOk. Mislim da sam pobacala kasete. Možda da odem na najlon da nađem tamo.
A šta bi sa biberom i cimetom što si rekla?
Videćemo sutra ujutru jel vole biber.Pa ne vole taj miris![]()
Da znaš!Da dovedem tebe![]()
Normalna sigurno bila nije
Ni najmanje!Pa jel to isto? Svraka i vrana?
@qryak ako se budeš smijao ili komentarisao ima da grrrrrrrrrrrr
Imam i ja kafić ispred zgrade. Što je najgore, nema muzike, već kad se napiju, gosti pevajuDa znaš!
Itekako sam za poštovanje tuđe privatnosti i kućnog reda
Ali...za bezobrazna iživljavanja me zabole rac!
Jao, jedno vreme sam bukvalno pod prozorom imala kafić sa baštom
Noću mi nisu smetali, neka ih ljudi, ali SUBOTOM UJUTRO neki bolesnik što je radio tamo odvrne jedne te iste narodnjake do daske!
E onda ja odvrnem najneslušljiviji hardcore ili alternativu koju imam, a imam, a imam i velike zvučnike, pa da vidimo kom obojci kom opanci!
Pogodi ko je pobedio!
Mnogi brkaju svraku i vranuSvraka, vrana, gavran... Tebi to sve isto?
Lepo ja rekoh Senki da si ti stručnjak za floru i faunu![]()
JojImam i ja kafić ispred zgrade. Što je najgore, nema muzike, već kad se napiju, gosti pevaju![]()
Mozemo mi neko azilce da sredimo?![]()
Meni je svraka baš lepaMnogi brkaju svraku i vranu
Stalno to ljudima objašnjavam
Fakat gavran i vrana nisu isto??Ni najmanje!
Vrana je u rodu sa gavranom i gačcem, a svraka je crno bela, ima duzi rep
![]()
Svraka, vrana, gavran... Tebi to sve isto?
Lepo ja rekoh Senki da si ti stručnjak za floru i faunu![]()
JesteMeni je svraka baš lepa
Ne udomljavam viseHoćeš da udomiš jednog Ukrainca?![]()
Nisu al su bar rođaciFakat gavran i vrana nisu isto??
Mi imamo nešto slično, neka igraonica ali za kompjuterske igrice, to kad u 2h izađe to urla, galamiImam i ja kafić ispred zgrade. Što je najgore, nema muzike, već kad se napiju, gosti pevaju![]()