- Poruka
- 108.967
Svećom i insensom i starom dobrom promajomPitanje za pušače: kako najbrže izbaciti duvanski dim iz stana.
Ja zaboravila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svećom i insensom i starom dobrom promajomPitanje za pušače: kako najbrže izbaciti duvanski dim iz stana.
Ja zaboravila.
A mene bi na terasu?Izbacis pusaca pre nego sto zapali.
Otvaranje svih vrata i prozora je jedino resenje, samo se pazi promaje.
Imao sam taj problem u Srbiji, vise takve u kucu ne pustam.
Probala svećom, neće. Promajom isto. Mislim da ću ujutru osvežiti nameštaj.Svećom i insensom i starom dobrom promajom
Ima dobra fora za komaraceProbala svećom, neće. Promajom isto. Mislim da ću ujutru osvežiti nameštaj.
Ili da stavim kore od limuna i narandže u neku ćasu na sto
Probaću to sa limunom. U stanu za sad nemam komarce. Ako iznesem na terasu, biće "evo je sa nožem i limunom. Nešto bode u limun, neki ritual opet "Ima dobra fora za komarace
Pola limuna stavi na tacnu i u njega pobodeš karanfiliće ( klinčiće)
Štiti ako je dovoljno blizu tebe a i lepo miriše
Kad bih se ja obazirala šta ce komšije da pomisle...Probaću to sa limunom. U stanu za sad nemam komarce. Ako iznesem na terasu, biće "evo je sa nožem i limunom. Nešto bode u limun, neki ritual opet "![]()
U suštini mi nije bitno šta će da misle o meni, nego sam podstanar, pa... da zadržim stanKad bih se ja obazirala šta ce komšije da pomisle...
Bitno mi je jedino da ih realno ne uznemiravam
A šta ja radim na mojoj terasi, moja stvar
KapiramU suštini mi nije bitno šta će da misle o meni, nego sam podstanar, pa... da zadržim stan![]()
Погледај да није нешто запало за неки ћошак а да се не примећује овако ~ иначе,имам летеће мраве на прозору у неко доба и не вреди креда против мрава.Probala svećom, neće. Promajom isto. Mislim da ću ujutru osvežiti nameštaj.
Ili da stavim kore od limuna i narandže u neku ćasu na sto
sutra ću ispomerati trosed i dvosed i sve lepo osvežiti. A za mrave,.... ne znam šta da ti kažem. To su leteći, oni će da prelete kreduПогледај да није нешто запало за неки ћошак а да се не примећује овако ~ иначе,имам летеће мраве на прозору у неко доба и не вреди креда против мрава.
Nije Snowko, jeste Pera.Nije moj Snowko Ćaci!!!
Pre neki dan sam prošla pores Toi toia ispred Skupštine, brate STVARNO smrdi na štalu!
E sad, pošto u pravim štalama biljojedi, meni manje smrdi štala nego ljudska gomna!
Nije mi jasno kako onda Caciji stvarno bazde na balegu
Ovo sam ja prije koju godinu radila za Božić, za ambijent, ali s narančom.Ima dobra fora za komarace
Pola limuna staviš na tacnu i u njega pobodeš karanfiliće ( klinčiće)
Štiti ako je dovoljno blizu tebe a i lepo miriše
sad sam pročitala i soda bikarbona da upija kad se pospe po tanjirićuOvo sam ja jedne godine radila za Božić, za ambijent, ali s narančom.
A klinčiće sam zabola u njenu koru, prekrasno je mirisalo.
@Shadow_woman, mislim da su ti agrumi odlična ideja, mogu jako lijepo osvježiti prostor.
Miris agruma osim što je lep, rasanjuje i prija mozguOvo sam ja prije koju godinu radila za Božić, za ambijent, ali s narančom.
A klinčiće sam zabola u njenu koru, prekrasno je mirisalo.
@Shadow_woman, mislim da su ti agrumi odlična ideja, mogu jako lijepo osvježiti prostor.
Ona je inače odlična za "ubijanje mirisa". Za tepihe, unutrašnjost frižidera, cipele i sl.sad sam pročitala i soda bikarbona da upija kad se pospe po tanjiriću
Ma dušo da ti ja kažem!sad sam pročitala i soda bikarbona da upija kad se pospe po tanjiriću
Tako je. Koliko znam, podiže raspoloženje?Miris agruma osim što je lep, rasanjuje i prija mozgu
Uveliko se koristi u aromaterapiji
Ona je kombinacija panacee i univerzalnog sredstva za čišćenjeOna je inače odlična za "ubijanje mirisa". Za tepihe, unutrašnjost frižidera, cipele i sl.
IzuzetnoTako je. Koliko znam, podiže raspoloženje?
Ovo je od ponedeljka. Meni ne smeta, jer sam bila pušač. Ali se baš oseti a imam 2 dana da izluftiram.Ma dušo da ti ja kažem!
Do sutra će sve to da nestane
Živa bila pa videla
Ja ju koristim za jako puno toga u domaćinstvu. I samu, i u kombinaciji s octom.Ona je kombinacija panavee i univerzalnog sredstva za čišćenje
Retko dobra namirnica
TamjanOvo je od ponedeljka. Meni ne smeta, jer sam bila pušač. Ali se baš oseti a imam 2 dana da izluftiram.
na sirće sam alergičnaJa ju koristim za jako puno toga u domaćinstvu. I samu, i u kombinaciji s octom.