Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

A što bi lakirao? Odabereš materijal, stave kant traku, da se ti ne mučiš peglom, posle samo ušrafiš i eto :zkez:

Treba mi i pegla? :huh:

Vec gotov sto mi je bolja opcija jer je kombinacija metal i drvo a ovde su skupe ruke majstora pa bi ispalo isto. Vec sam gledao slicne stolove na Amazonu i ovo mi je najbolje resenje jer ima najmanje posla a ispadne jeftinije.
Kinez manje naplacuje svoj rad od Ceha ;)

Nisam alergican ali mi smeta, osim promaje nemam drugu varijantu.
Zapaljena sveca je takodje dobra jer plamen sagoreva duvanski dim a moze da bude i lepa atmosfera ;)
To sa svijećom sam znala vidjeti kod bake, ne znam koliko je učinkovito, valjda jest.
Shadow, pali mirisne svijeće! :hej:
Uz onog visećeg zeku, samo joj još to treba. :rotf:

Minka rekla cimet i biber. Al ne znam gde da stavim. Ne smem ništa više da kačim, stvarno će me prijaviti.
Zamisli paketiće koji vise pored zeca :zcepanje:
Ili zecu da okačim vrećicu sa cimetom i biberom.
Zec okačen uz vrećice cimeta i bibera, oko njega blagdanski ukrasi, prostor ispunjen mirisom štapića.
Žena koja se našetava po toj istoj terasi u 4 ujutro i sve to montira.
Za koju je ovo rubriku u vijestima? 🤔

Neka, ne bih ja vama kvario sreću, lepo vam na forumu, biće još lepše iza nekog Toi toi u Ćacilendu. :rotf:
Nije moj Snowko Ćaci!!!
Pre neki dan sam prošla pores Toi toia ispred Skupštine, brate STVARNO smrdi na štalu!
E sad, pošto u pravim štalama biljojedi, meni manje smrdi štala nego ljudska gomna!
Nije mi jasno kako onda Caciji stvarno bazde na balegu

Back