Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

Provirim svaki dan na još par tema koje se otvore i šokirana sam koliko ženomrzaca ima na krstarici.
:zeek:
Тако је и у стварности,чак и кад описују партнерку која им одговара описују бесплатну слушкињу која ринта за њих по стану или кући.

Nećemo insekte
av 39.jpg

:zag:
U mom društvu uglavnom mene zaduže da riješim ako ih neki gnjavi.
Pod gnjavi mislim samo da je jadničak uletio u prostoriju i traži izlaz prema prozoru ili se zadrži oko svjetla.
Znaju da neću to rješavati nasilnim putem, uglavnom im samo pomognem da izađu van.

:zag:
U mom društvu uglavnom mene zaduže da riješim ako ih neki gnjavi.
Pod gnjavi mislim samo da je jadničak uletio u prostoriju i traži izlaz prema prozoru ili se zadrži oko svjetla.
Znaju da neću to rješavati nasilnim putem, uglavnom im samo pomognem da izađu van.
Tako je i moja koleginica rešavala. Ja kažem da ubije pauka. Ona ga samo spusti metlom na pod, i on počne da se vraća na zid. Kaže, ne može da ga ubije. Reko "otvori mu vrata i lepo objasni da onda mora da izađe"

Ili na pikniku, budemo ispod drveta, pa neka stvorenjca počnu padati dolje po roštilju i salatama.
To bude opća panika. Ili one izjave kako bi bilo bolje da ih nema, što one rade tu i slično.
Onda im ja moram reći da smo zapravo mi na njihovom području, uznemiravamo im dom. 😆
Ok, kad sam napolju, ja lepo bežim, nekad i vrištim. Ali kad sam unutra, na mojoj su teritoriji

Tako je i moja koleginica rešavala. Ja kažem da ubije pauka. Ona ga samo spusti metlom na pod, i on počne da se vraća na zid. Kaže, ne može da ga ubije. Reko "otvori mu vrata i lepo objasni da onda mora da izađe"
Mene bude strah ostaviti ga na zidu kako nekom ne bi došlo da ga klepi. Radije mu nađem put da se barem makne na sigurno. 😆

Back