Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Stvarno sam šokirana opisima ženskog roda. Suzdržavam se da ne odgovorim. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ih prebrojimo ili prebijemo? Šta si rekla?Koliko? Da ih prvo prebrojimo, pa da vidimo što ćemo dalje!![]()
Jeste. Ali lažu ljudiSad sam se sjetila onog tvog kviza/testa. Bilo je zanimljivih pitanja.
Zaletjet ćemo se zajedno, što nam teško.Stvarno sam šokirana opisima ženskog roda. Suzdržavam se da ne odgovorim.![]()
Ništa. Ne može se kultura usaditi batinama. Samo mi je strašno što zaboravljaju da su im majke ženskog roda.Zaletjet ćemo se zajedno, što nam teško.
Mada ne znam što bi postigli.
Ima ovdje pjesma, ne znam ako ti je poznata.Jeste. Ali lažu ljudi![]()
To i meni uvijek na pameti, imaš majku, kćerku, sestru..Ništa. Ne može se kultura usaditi batinama. Samo mi je strašno što zaboravljaju da su im majke ženskog roda.
slabo znam tamburaše.Ima ovdje pjesma, ne znam ako ti je poznata.
Tamburaška. Laže selo, lažu ljudi..
Ok, sad ju moram i pustiti, hahaha..
Naučit ćemo te i to.slabo znam tamburaše.![]()
Тако је и у стварности,чак и кад описују партнерку која им одговара описују бесплатну слушкињу која ринта за њих по стану или кући.Provirim svaki dan na još par tema koje se otvore i šokirana sam koliko ženomrzaca ima na krstarici.
![]()
Naučit ćemo te i to.
Prvo na kukce. Tamburicu možemo i usput.
Исто је уживо још су бесни и добацују а шта да се пријави,где су докази.Stvarno sam šokirana opisima ženskog roda. Suzdržavam se da ne odgovorim.![]()
Nećemo insekte
Pogledajte prilog 1743357
Tako je i moja koleginica rešavala. Ja kažem da ubije pauka. Ona ga samo spusti metlom na pod, i on počne da se vraća na zid. Kaže, ne može da ga ubije. Reko "otvori mu vrata i lepo objasni da onda mora da izađe"
U mom društvu uglavnom mene zaduže da riješim ako ih neki gnjavi.
Pod gnjavi mislim samo da je jadničak uletio u prostoriju i traži izlaz prema prozoru ili se zadrži oko svjetla.
Znaju da neću to rješavati nasilnim putem, uglavnom im samo pomognem da izađu van.
Ok, kad sam napolju, ja lepo bežim, nekad i vrištim. Ali kad sam unutra, na mojoj su teritorijiIli na pikniku, budemo ispod drveta, pa neka stvorenjca počnu padati dolje po roštilju i salatama.
To bude opća panika. Ili one izjave kako bi bilo bolje da ih nema, što one rade tu i slično.
Onda im ja moram reći da smo zapravo mi na njihovom području, uznemiravamo im dom.![]()
Mene bude strah ostaviti ga na zidu kako nekom ne bi došlo da ga klepi. Radije mu nađem put da se barem makne na sigurno.Tako je i moja koleginica rešavala. Ja kažem da ubije pauka. Ona ga samo spusti metlom na pod, i on počne da se vraća na zid. Kaže, ne može da ga ubije. Reko "otvori mu vrata i lepo objasni da onda mora da izađe"
Pored nje uvek prazna stolicaImam jednu koja kad joj tako buba padne na nju, krene udarati sa strane, izbatina onog tko sjedi pokraj nje.![]()