Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 10.422
Stavila neke spiralne viklere, ustala za par sati ono štrafte preko lica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Умало не питах шта су виклериStavila neke spiralne viklere, ustala za par sati ono štrafte preko lica![]()
Stavila neke spiralne viklere, ustala za par sati ono štrafte preko lica![]()
Kombinujem iz dva pakovanjaImas dovoljno za celu kosu ili kupujes na veiko po nekoliko pakovanja?![]()
Kombinujem iz dva pakovanja
Kupujem na kilu![]()
Da, ali taj izraz "slomi nogu" se i inače koristi da poželiš sreću ili smo to preuzeli od amerikanaca?Da, takvi izrazi ako se doslovno prevedu, odnosno shvate, gube smisao.
To kao da onaj izraz "break a leg" (koji koriste da požele sreću) prevedu "slomi nogu".
Nisam bila u supermarketu nego u radnji sa cipelama.Ovisi u kojem prostoru. Pitaj Roki kako se danas snašla u supermarketu!![]()
Znaš kako nastaje dijamant?Ako postanem jos samo malcice nebitna, pretvoricu se u vazduh, ajd to, nego nece me videti vozaci na putu, za to mi frka![]()
Ma ima i gorih stvariZnaš kako nastaje dijamant?
Duboko ispod zemljine kore, pod velikim pritiskom i visokim temperaturama, tokom procesa koji traju milijardama godina.
Budi dijamant. Podnesi pritisak i budi strpljiva. Onda ne možeš biti slaba, ne možeš biti slomljena i sigurno nisi nebitna. Jer vrediš!
Ma ima i gorih stvari
Kakav crni dijamant, vise sljunak![]()
Tačno. I crvi imaju svrhu. Ne bih volela da sam crv.Pa i sljunak ima svrhu.
Svaka travka na svet ima svrhu![]()
Nekad se po šljunku i gazi. Po dijamantu ne.Pa i sljunak ima svrhu.
Svaka travka na svet ima svrhu![]()
Pa ako nema crva, sta ce jedu ptice, ode sve u rac!Tačno. I crvi imaju svrhu. Ne bih volela da sam crv.
Sami biramo smisao postojanja.![]()
Hoćeš da te pojede ptica?Pa ako nema crva, sta ce jedu ptice, ode sve u rac!![]()
Ja ga ne koristim, niti sam čula da tako kažu. Moguće.. Vjerojatno preuzeto od njih.Da, ali taj izraz "slomi nogu" se i inače koristi da poželiš sreću ili smo to preuzeli od amerikanaca?
Ma bitno da je sve super prošlo i neka ste sretni.Nisam bila u supermarketu nego u radnji sa cipelama.
Odlično smo se snašli.
Sve je super bilo, samo smo malo finansijski lakši.
Znaš kako nastaje dijamant?
Duboko ispod zemljine kore, pod velikim pritiskom i visokim temperaturama, tokom procesa koji traju milijardama godina.
Budi dijamant. Podnesi pritisak i budi strpljiva. Onda ne možeš biti slaba, ne možeš biti slomljena i sigurno nisi nebitna. Jer vrediš!