Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očigledno koriste istu ironiju
Moguće da je ovde doslovno prevedeno.Mislim da je riječ o izrazu.
Ako ga se doslovno prevede ili shvati, nema isti smisao.
Može prevod.
Idiom koji opisuje nedvosmislenu situaciju, što bi značilo da ona postoji ili ne postoji, nema između (sive zone).Moguće da je ovde doslovno prevedeno.
Realno bi bilo mala trudnoća, tj početak trudnoće.
Može prevod.
Idiom koji opisuje nedvosmislenu situaciju, što bi značilo da ona postoji ili ne postoji, nema između (sive zone).
Koristi se kako bi se istaknulo da nešto ne može biti stvar stupnja (ne možeš biti donekle trudan).
Izraz ne treba shvatiti doslovno kao što ni biološki nije moguće biti djelomično trudan.
Naglašava ideju da određene stvari zahtijevaju potpunu predanost i ne može im se pristupiti s djelomičnim naporom ili biti neodlučan u njima.
Da sad razumem.Roki, je ta žena u filmu uistinu bila trudna ili?
Sad kad je samo trebalo značiti da je u prvom tromjesečju.
Ali opet ne može biti just a little pregnant, mislim da je ovdje riječ o ovom izrazu.
Da, takvi izrazi ako se doslovno prevedu, odnosno shvate, gube smisao.Da sad razumem.
Korišćen je taj izraz i u potpunosti odgovara datoj situaciji.
Prevodilac je bukvalno preveo ne obraćajući pažnju na samu situaciju.
Trebalo je da prevede
Trudna si
Ovako je ispalo nešto sasvim drugo
Je outfit spreman?
Ne.Je outfit spreman?![]()
Ali dobro, imaš neku polaznu ideju. S obzirom da tamo upoznaješ viteza, kakva si s krinolinama?Ne.
Možda je najbolje sat pred polazak da kopam po ormanu i paničimkao i svaki put
Ne.
Možda je najbolje sat pred polazak da kopam po ormanu i paničimkao i svaki put
Nemam ni ideju. Možda crne uske pantalone i neku košuljicu.Ali dobro, imaš neku polaznu ideju. S obzirom da tamo upoznaješ viteza, kakva si s krinolinama?
Pa.... ako ne nađem ništa prikladno ....Idi gola![]()
Pa.... ako ne nađem ništa prikladno ....
Klasika koja uvijek prolazi. S tim ne možeš pogriješiti.Nemam ni ideju. Možda crne uske pantalone i neku košuljicu.![]()
Čuj ovog. Idi ti gol, sutra na bicikliranje.Idi gola![]()
Čuj ovog. Idi ti gol, sutra na bicikliranje.![]()
Hoće biti na vestima?Čuj ovog. Idi ti gol, sutra na bicikliranje.![]()
Isuse, zamisli zbog toga te deportiraju.Mene ce da deportuju ako to uradim, nju nece jer nemaju gde![]()
Na naslovnoj strani. Velika Snowkova slika. Dio cenzuriran. Otvarajte sutra vijesti s oprezom!Hoće biti na vestima?![]()
Isuse, zamisli zbog toga te deportiraju.
Radio nerede po Češkoj, našetavao se gol.
i ti si mu ga spasila, holesterol si preuzela na sebeDvogodisnje dete spasilo ocu zivot.
Ja danas spalila picu![]()
Pa baš, pune plaže Čehinja u toplesu.Imajuci u vidi po cemu su poznati u svetu to bi bilo ironicno![]()
Pa baš, pune plaže Čehinja u toplesu.