- Poruka
- 48.775
Ko je ćelav na temenu, on je mislilac, a ko je ćelav pozadi on je ljubavnik. A, ko će skroz ćelav, on misli da je ljubavnik.Nisam ljubavnik, ne znam. Moguće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ćelav na temenu, on je mislilac, a ko je ćelav pozadi on je ljubavnik. A, ko će skroz ćelav, on misli da je ljubavnik.Nisam ljubavnik, ne znam. Moguće
Taxi? Jbt ja tamo nađoh čehinju za sat vremena. Šta ti radiš da mi je znati![]()

A brt mlad, slobodan, može sve dai isprevrće. A česi su ružni uglavnom. Nije mi jasnoI on našao puno Čehinja, mimoilaze se ulicama.
Ko je ćelav na temenu, on je mislilac, a ko je ćelav pozadi on je ljubavnik. A, ko će skroz ćelav, on misli da je ljubavnik.

Ne znam, ono je bio vicA ko je celav gore?![]()
A brt mlad, slobodan, može sve dai isprevrće. A česi su ružni uglavnom. Nije mi jasno
Ne bih se baš radovala kao tiimaćemo puno jaja i sisa![]()
Malo alkohol malo srpski šarm i eto Leona i ja u hotelu.Obde je taksi skup, na stranu što vole da deru turiste.
Kako?![]()
Ovaj ti je malo slabiji nego obicno![]()
Begaj bre, neću to da slušamNisam ni mlad ni lep.
odlično,kako ti umeš![]()
![]()

#izmisliosiMalo alkohol malo srpski šarm i eto Leona i ja u hotelu.![]()
Video. Lupaš kad me teraš da kažemOces sliku?![]()
Ja? Nikad! Još me startuju šiptari, reko jbt sad će me opeglaju umesto ja Leonu. Spasio me rodni grad.#izmisliosi
i šipci znajuO, Bože, saće ispadne da te još i Madona startovalaJa? Nikad! Još me startuju šiptari, reko jbt sad će me opeglaju umesto ja Leonu. Spasio me rodni grad.i šipci znaju
Video. Lupaš kad me teraš da kažem
Joj ne drami, nista ti ne faliNisam ni mlad ni lep.
O, Bože, saće ispadne da te još i Madona startovala![]()

DramišNe dramim![]()