- Poruka
- 73.848
Raspuštena? Hohoho.Već sam na raspustu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raspuštena? Hohoho.Već sam na raspustu![]()
Zar nisu dve razlicite boje? Pa moj sin kaze da ih podrzavam svaki danNe znam da li si upućena, ali dan Daun dece je 21.03. a njihovo obeležje su šarene (na pruge) čarape. Te pruge označavaju hromozome, jer se Daunov sindrom javlja zbog viška genetskog materijala na 21. hromozoma. Drugačije se zove Trizomija 21.
Sad bih i ja da znam. Osećam se nekako odbačeno, ja kad dođem prazno, a kad me nema prave se zabave.Imam osecaj da je ceo mesec jedan veliki ciklus.
Da se ne bojim da cu u menopauzi biti jos ludja, jedva bih je cekala
I imam osecaj da je ovde bila neka svadja, pre nego sam usla, al ne mora sve da znam.
Mudrost dana?
Daj neki fun fact da okačimo i u ovu kafanu-mehanu!
Dobar dan svima!![]()
Ua plagijatori!Raspuštena? Hohoho.![]()
Veruj mi da sam se jako zabrinula zbog toga.Ua plagijatori!![]()
Ja se plašim nečeg drugog, da ti i ja isto mislimo, da smo srodne duše!Veruj mi da sam se jako zabrinula zbog toga.![]()
Ne brini, ja nemam dušu, ti nemaš čime da misliš, bezbedni smo da bezbedniji ne možemo biti.Ja se plašim nečeg drugog, da ti i ja isto mislimo, da smo srodne duše!
![]()
Pa sutra mislim.kad ćete da farbate jaja
ja ću sutra ili prekosutra
Najvjerojatnije prekosutra.kad ćete da farbate jaja
Jaja se farbaju na Veliki petak, ali nije greh ni na Veliki četvrtak ili subotu. U pravoslavlju je Veliki petak dana za to i ništa drugo se ne radi. Ne znam kako su ti dani određeni kod Rimokatolika?Najvjerojatnije prekosutra.
Ako budem isprobavala ovo s vinom, bilo bi poželjno malo ranije da odstoji.
Vidjeh da i kurkuma daje dobru boju. Bit će isprobavanja.
Jaja se farbaju na Veliki petak, ali nije greh ni na Veliki četvrtak ili subotu. U pravoslavlju je Veliki petak dana za to i ništa drugo se ne radi. Ne znam kako su ti dani određeni kod Rimokatolika?
Ne čestitam vjerske praznikeTek ako sutra @Kćerka Direktora Cirkusa cestita Veliki petak, ima bude cirkus![]()
Pa Veliki petak se i ne cestita, samo sto ces ti reci srecanNe čestitam vjerske praznikeni meni veeeeelika većina ovdje nije čestitala Bajram
ćao!
Sutrakad ćete da farbate jaja
Prevod?Кад те комуна учи о верским обичајима. Животееее!![]()
![]()
Bitno je pomenuti da neće, ali hajde, to je za neki drugi pdf.Pa Veliki petak se i ne cestita, samo sto ces ti reci srecan![]()