- Poruka
- 93.485

Ajd sto je nezgodno nego sto boli kada pipnes a kako god okrenes glavu moras da spustis negde zbog spavanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako budeš imao šlem, sigurno nećeš biti sam na plaži. Dolaziće ljudi da se slikaju sa tobomMeni moze da izgori glava na Suncu![]()
Moj prvi momak je bio iz KnjaževcaAgi, da li si gledala film ''Mala nocna muzika''?
U Knjazevac smo svi kao Spasoje sto se toga tice![]()
Ajmeeee, a pazi radlera! Kakav odličan detalj. Predobro!
Moj prvi momak je bio iz Knjaževca
Dejan Vanzemaljac

Mogu misliti kako je nezgodno. Ajd kad leđa izgore, legneš na trbuh. Ali kamo s glavom, čovječe!
Ajd sto je nezgodno nego sto boli kada pipnes a kako god okrenes glavu moras da spustis negde zbog spavanja.
ZasigurnoMi smo u osnovnoj imali jednog Dejana Marsovca, mozda je bio neki rodjak ovom tvom![]()

Bila na moru?Pa uzmi suncobran.
Takve sam opekotine sada dobila, da mislim da u zivotu nisam tako izgorela, bordo sam bila.
Znaci i antibiotsku mast sam mazala.
Ako budeš imao šlem, sigurno nećeš biti sam na plaži. Dolaziće ljudi da se slikaju sa tobom![]()

Ajmeeee, a pazi radlera! Kakav odličan detalj. Predobro!![]()

Ti si dizajnirao mrvice odgore?

Jok, ja slagao i mazao i sve ostalo.Ti si dizajnirao mrvice odgore?![]()

A toliko mi trebalo od granice do Mađarske.Oho, nešto "dugo" si se zadržao?![]()
Znači, samo malo uz rubove. Ajd, lijepo!A toliko mi trebalo od granice do Mađarske.
Ne bas, ali sam se i kupalaBila na moru?
E, ali budi drugarica pa se i ti malo sredi i daj fotku kako ti držiš krempitu u nekom kupać.. u rukama@Reefer sad moram slikati ostatak moje ledene krempite sa malinama (ja dizajnirala )![]()
Na pumpi?@Amelie bijo sam ti u Kroaciji dvaput po 20-ak minuta.![]()

Lep je taj deo uz Dunav. Ali i dalje su Mađari uredniji od vas, od nas još višeZnači, samo malo uz rubove. Ajd, lijepo!
Fot.. ne, daj video!Ne bas, ali sam se i kupala
Ne videh tebe na fotki sa kolačemE, ali budi drugarica pa se i ti malo sredi i daj fotku kako ti držiš krempitu u nekom kupać.. u rukama