- Poruka
- 86.064
Kad bi odgajio stene i među vama se razvio odnos, jasno bi ti bilo zašto ljudi vole pse
Zato ja volim zeke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi odgajio stene i među vama se razvio odnos, jasno bi ti bilo zašto ljudi vole pse
Mislila sam na Pedra Paskala iz GOT - aDa, da,..... iz sna sam izašla na terasu![]()
Više puta gledala al su mahom vidljive obnažene žene a od dupeta moga Pedra ništa!
Mnogo ima garderobe na sebi
Stavljate mi ideje u glavu da napravim slike koje tamo možda nisu ni dozvoljene.Da, da,..... iz sna sam izašla na terasu![]()
Mislila sam na Pedra Paskala iz GOT - a![]()
Mislila sam na Pedra Paskala iz GOT - a![]()
Stavljate mi ideje u glavu da napravim slike koje tamo možda nisu ni dozvoljene.![]()
I ja sam tako shvatila, da na njega misliš, zbunila me Shadowka sada.Mislila sam na Pedra Paskala iz GOT - a![]()
Ok, pravim neku gdje ste Pedro i ti razgolićeni, i riješili smo problem.
Nisam otvarala prilog a i ja postavila od Amelie![]()
Tai AI voli da pravi slike sa više prstiju, meni je napravio dva repa, a Pedru može dva...Stavljate mi ideje u glavu da napravim slike koje tamo možda nisu ni dozvoljene.![]()
Ok, ti ju onda pravi razgolićenu. Zbog toga te neće deportirati.Nece niko da se buni ni kada se Senka razgoliti![]()
Ok, ti ju onda pravi razgolićenu. Zbog toga te neće deportirati.
Aha, njega radiš razgolićenog i treba ti da pozira. Nećemo dalje pitati za detalje.
Aha, njega radiš razgolićenog i treba ti da pozira. Nećemo dalje pitati za detalje.
Ajme, Spock u tom kontekstu. Ovo je jedan sasvim novi level.
Ja, iako ZNAM kako Blanki izgleda- lep dečko, i dalje mislim da izgleda ko Mr.SpockAjme, Spock u tom kontekstu. Ovo je jedan sasvim novi level.![]()
Oho! Sjećam se da si imao neke ideje u vezi filmova.Ne znam koliko se secas one moje ideje sto sam imao za filmove.
Malo sam prosirio interesovanja i GPT mi pravi seme i racunice koliko bi to moglo da me kosta u pocetku. Posto sam ogranicen koliko mogu da ga pitam tokom dana treba ce mi jos koji dan dok vidim opcije za zaradu a ne samo trosak.