mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 31.033
Dobro jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno ne biva, tako svaka budala misli da moze da vodi bilo koji posao privatni, a da ni predstavu nema sta sve treba da zna.Lik je tu decenijama, bukvalno svaki radni dan prolazi pored masine a nema realnu sliku kako se radi sa njom.
Na stranu sto misli da moze bez komunikacije sa kolegama da se radi. Nas u smeni ima najvise po broju nacija, Cesi, Srbi, Ukrajinci, Moldavac, Bugarin... Slovakinja nam je na porodiljskom
Moras da pricas sa kolegom oko nekih stvari ali njemu to ne ide u glavu, verovatno bih mu rekao direktno da je debil.
Zna nesto malo u teoriji sto je procitao kada je dosao u firmu, od tada se sve promenilo ali njemu to ne ide u glavu.
To i mene muciNikoooooo
A izdavač koji je najpovoljniji ne odgovara iz ko zna kog razloga.Strasno smo glup i bezobrazan narod.
Umesto da uskladjujemo osnovnoškolsko obrazovanje sa svetom, jer ono treba da bude isto na celom svetu, nema tu sta sem maternjeg i malo istorije, mi na nivou drzave imamo pet razlicitih izdavaca udzbenika (valjda su slike razlicite, evo ne znam), pa onda to jos rascepimo da svaka skola ima razlicite udzbenike, da bi kumašin stavio kintu u dzep.
Bukvalno ne biva, tako svaka budala misli da moze da vodi bilo koji posao privatni, a da ni predstavu nema sta sve treba da zna.
Ako ne zna jezik, ima sad i Chatgpt koji savrseno prevodi.
Ako ne zna kako masina radi, sagnes jedan dan glavu pitas kolegu kako sta, probas, ne kvare se masine bas tako lako.
Nijedan radnik na svet te nece postovati ako ne znas posao. I morace da te postuje ako znas, sve i da si kreten.
To jeste pravi šef, koji se zaista razume u posao i koji je sve prošao što je neophodno i može da uskoči u svakom momentu ako nešto zaškripi.Kada sam dosao u Češku na prvmom poslu smo dobili seficu posle 2 meseca, došla žena iz druge hale pa prvo bila na obuci za svoju novu poziciju (unapredjena). Kad god je imala vremena dolazila je na liniju da radi sa nama, ja joj pokazao kako da pravi kutuje koje su bile najveci zastoj. Kada sam se vratio posle sa vizom žena je naucila sve masine kako rade i nisi mogao da je zeznes.
Sada imam sefa koji je radio moj posao par godina, mogu i za savet da ga pitam i hoce da pogleda kada nesto ne ide i da sam steluje ali ke ovaj glacni u svom svetu.
To jeste pravi šef, koji se zaista razume u posao i koji je sve prošao što je neophodno i može da uskoči u svakom momentu ako nešto zaškripi.
Je li bass toliko lose?
Da. Na gore.Je li bass toliko lose?
Menja li se nessto makar?
Auuuu bre...Da. Na gore.![]()