- Poruka
- 55.168
Nemas pojma!Aaaa Ubice moga oca, smorilo me nakon druge sezone, gore od How I Met Your Motherćao ba!
Kako sam upoznao vasu majku je ekstra!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas pojma!Aaaa Ubice moga oca, smorilo me nakon druge sezone, gore od How I Met Your Motherćao ba!
Dobro večeJao što sam svašta lepo video kod kinezaDobro veče
jel treba da se plašim?Jao što sam svašta lepo video kod kineza
Kinezi sem hrane nemaju nista lepoJao što sam svašta lepo video kod kineza
Valjda jeste, gledala sam je sa 15-ak godina, mami se ludo sviđala, meni 'nako, možda je trebam ponovo gledati.Nemas pojma!
Kako sam upoznao vasu majku je ekstra!
Pa normalno da ti se tada nije svidjalaValjda jeste, gledala sam je sa 15-ak godina, mami se ludo sviđala, meni 'nako, možda je trebam ponovo gledati.
Kinezi kidaju sa dizajnom ahahahahaKidaju sa dizajnom i materijalima za razne ambalaže.
Apsolutno dominiraju svetom, u svemu.Kinezi sem hrane nemaju nista lepo
Naravno, otišli su daleko iznad zapada. Sama tehnologija i materijali su vrhunski, a dizajn su podigli na najviši nivo.Kinezi kidaju sa dizajnom ahahahaha
Znaci ne rade ga oni, nego su zaposlili nekog ko znaNaravno, otišli su daleko iznad zapada. Sama tehnologija i materijali su vrhunski, a dizajn su podigli na najviši nivo.
Danas sam bila na izložbi nematerijalnog naslijeđa Gansu provincije i likovnih djela Gansu farmeraKinezi kidaju sa dizajnom ahahahaha
pa ono je predivno..Upravo obrnuto, kinezi rade i to masovno. Velike firme kad rade bilo šta u Kini, tamo i štampaju. Pre desetak godina nisu bili ovoliko dobri, ali danas rade na veoma visokom nivou. Naučili su sve i unapredili.Znaci ne rade ga oni, nego su zaposlili nekog ko zna
Mani me sad tih prica, igram Zajecarac nagradnu igru![]()
Predivno, iako su u pitanju ljudi leptiriceDanas sam bila na izložbi nematerijalnog naslijeđa Gansu provincije i likovnih djela Gansu farmerapa ono je predivno..
Kolika posvećenost pri rezanju papira. Ja krenem rezati pa zubima nastavim kidati
Pogledajte prilog 1716822

Verovatno nije tražila dlaku u jajetu .Komsinica nasla decka. Procvetala
Cenim da je u pedesetima
Ima nade za mene!![]()
Niko se nije hvalio slikom jaja? (kokošijih, farbanih)