Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 16.470
Нити у објавамо користим ту ријеч, нити знам шта би она требала значити у умоивима оних који су је осмислили, нити ме посебно брига, нити сматрам да Срби, они нормални, требају прихватити сваки (малициозни) појам који је пласиран и осмишљен у кухињи оних који руководе овом операцијом обојене револуције кроз коју се блокира, паралише живот а богами и терорише ова наша Србијица.
Лично мислим да су и апартчици режима али и многи ваљани Срби којима је родољубље водиља, олако и непромишљено у јавном дискурсу прихватили ову ријеч али и неке друге коју су пласирали како написах они који према нашој Србијици имају лоше намјере, толико да се у колоквијалном говору удомаћила. но шта да се ради, сви смо грешни, сви некад непромишљено прихватамо нешто што не би требали
Лично мислим да су и апартчици режима али и многи ваљани Срби којима је родољубље водиља, олако и непромишљено у јавном дискурсу прихватили ову ријеч али и неке друге коју су пласирали како написах они који према нашој Србијици имају лоше намјере, толико да се у колоквијалном говору удомаћила. но шта да се ради, сви смо грешни, сви некад непромишљено прихватамо нешто што не би требали