Čačani i Čačanke

Djika junior

Domaćin
Poruka
3.733
Kakvi su Čačani momci?

A kakve su Čačanke kao devojke?

Meni su momci nekako stdljivi, jednom prilikom u diskoteci, mi, grupa devojaka stojimo za šankom, a pored nas grupa momaka, niko ni da se okrene u našem pravcu. Da li je moguće da smo toliko ružne?

Čačanke se mnogo foliraju, čast izuzecima, mada je, ko je mogao pobegao u Beograd i Kragujevac na studiranje da se bore sa Beogradjankama i drugim studentkinjama za ono malo muškaraca ( čuh da ide sedam devojaka na jednog)

a pored nas grupa momaka, niko ni da se okrene u našem pravcu.
ma,to je cujem i vidim,generalno svuda,ne samo u cacku.neko vece sam kod prijateljice,pa gledamo sa terase,sve prolaze grupice muskaraca,obaska grupice devojaka.secam se svojih davnih devojackih dana,sve je bilo drugacije.
generalno mislim da se ljudi u RL slabo druze,svi vise na kompu,neki svojim nastranostima klicu,paradiraju i ponose se.sve je manje normalnih ljudi i parova,puno je samaca,materijalna situacija i uopste stanje u zemlji je takvo da je puno samaca/samica.cak se i duze veze izbegavaju.
ma,sve je otislo u honduras

Ima neki grafit kako čuh - koje su najlepše Beogradjanke - ČAČANKE

Ovo je vic ;) Ali me ne bi cudilo da se u medjuvremenu pojavio i grafit...

Sto se tice toga kakvi smo....pa ima nas raznih. Mozemo da pricamo kako su muskarci stidljivi sa jedne strane a sa druge strane su i devojke previse uobrazene, zavisi sve...

I ja cu se sigurno vratiti u Cacak posle faxa, nije sto me ceka posao :per: nego je stvarno fin gradic. Doduse, sto bi rekao Radovan, "odlican je TV program, vrlo dobar je...samo sto je malo dosadan" :hahaha:

Ovo je vic ;) Ali me ne bi cudilo da se u medjuvremenu pojavio i grafit...

Sto se tice toga kakvi smo....pa ima nas raznih. Mozemo da pricamo kako su muskarci stidljivi sa jedne strane a sa druge strane su i devojke previse uobrazene, zavisi sve...

I ja cu se sigurno vratiti u Cacak posle faxa, nije sto me ceka posao :per: nego je stvarno fin gradic. Doduse, sto bi rekao Radovan, "odlican je TV program, vrlo dobar je...samo sto je malo dosadan" :hahaha:

Jedna drugarica koja je iz Nove Varoši je u Čačku završila srednju i otišla u Kragujevac na višu. On i dan danas pati za Čačkom i ima želju da se vrati jednog dana.

Back