Cabal Online

Poruka
5
Ej tjao ljudi interesuje me da li neko owde igra Cabal Online...ako ko igra pishite....ja igram na serweru Mars 99 lvl sam (trenutno) Blader...skill na swordu Competer 168/189,skill na magic G. Master (neznam tachno koliko nisam gledao xD)...nosim osmium armour opremu...tj heavy blader sam...poshto znam jako malo srba tj ljudi sa balkana da igraju owu igru mislim da bi ste trebali probati zato shto neznam obozhawam da igram CABAL...xD...ewo link sa youtube-a da widite chisto kako izgleda igra...

ps: igra je free...:D

Igrao sam kratko , ali nikako da me na duze vreme zainteresuje neki Free MMO ( sa paprenim item mall-om ) , svi mi brzo dosidili , tako i Cabal , ali dobra igra sve u svemu , samo meni je nekako lagovala debelo.
Nisam chovek za takve MMO-ove

Igrao sam kratko , ali nikako da me na duze vreme zainteresuje neki Free MMO ( sa paprenim item mall-om ) , svi mi brzo dosidili , tako i Cabal , ali dobra igra sve u svemu , samo meni je nekako lagovala debelo.
Nisam chovek za takve MMO-ove
Pa gledaj...meni je lagowalo...ali ranije je bilo dosta problema sa njihowim serwerom....ja sam igru jedwa terao na 512 rama i 32 mb grafichkoj....sad mi je neshto jachi komp....sad imam giga rama i 218 mb grafichq....igra zahtewa jaq mashinu....pogotowo ram....tako da probaj neshto da uradish....ja uskoro prawim wideo za igru pa tju ostawiti link....

Back