Cabal Online

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Wow konza...Mada smorio me...Igro sam ga 2 godine i bio lvl 70 night elf rouge,lvl 70 night elf druid,lvl 70 human warrior,lvl 70 human mage i svi sem mage-a imaju full epic opremu...:D...Sta cu kad sam zavisnik...:D
.

Pa ne znam al ovaj njegov sa 4 chara lvl 70 i epic -pa dobio bi oko 600-700e ako ne i vise.
Ne znam da li ste culi al jedan lik u americi je sad skoro prodao svoj acc za 8000 dolara

lol...koji ste vi carevi...800€ za igru xD
Pa koja je fora sad da igra kad je sve pređeno...
Još sam video da neko ima 350€ u šteku za WoW...
ne verujem....
Vaši roditelji se sigurno kaju što niste narkomani!

Cek,cek,cek,ti to ozbiljno...Ako je tako idem ja odma da prodam brate...Haha...Zaradicu vise para nego sto je blizzard na meni...Muhuhaha :D
Pa moj drug ima frost maga lvl 70 i kad je nesto cteo da proda trazio je 200e i to onako u nadi da niko nece uzeti,kad gle cuda javlja se neki lik i oce da kupi.On malo stao i gleda i otiso na neki forum i kad je rekao za koje pare daje ovi poceli da mu se smeju kako malo trazi,pa je resio da napravi jos likova i nabudzi na 70 pa da proda za vece pare.
raspitaj se malo.Kupuju ljudi.

Pa moj drug ima frost maga lvl 70 i kad je nesto cteo da proda trazio je 200e i to onako u nadi da niko nece uzeti,kad gle cuda javlja se neki lik i oce da kupi.On malo stao i gleda i otiso na neki forum i kad je rekao za koje pare daje ovi poceli da mu se smeju kako malo trazi,pa je resio da napravi jos likova i nabudzi na 70 pa da proda za vece pare.
raspitaj se malo.Kupuju ljudi.

Thx man...

Pa ne znam al ovaj njegov sa 4 chara lvl 70 i epic -pa dobio bi oko 600-700e ako ne i vise.
Ne znam da li ste culi al jedan lik u americi je sad skoro prodao svoj acc za 8000 dolara

Knock! Knock!

http://forum.krstarica.com/threads/165200
Pogledaj...On ima 4 chara,ali nije to kao 4 accounta!
@happy_feet
Nije da te ne gotivim ili taj rad,ali ko bi kupio acc za tolike pare...
Mada...hmm...vredi pokušati...možda se nađe neki biser =)

Back