Electric eXecutor
Domaćin
- Poruka
- 3.127
Igra je dobra , ali ne planiram da je mnogo igram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije svaka igrica WOW,ipak je ovo free :-DKoje sranje brate!!Skino sam i najveci crapolushion na sveetu...Uso sam na ovaj mercury chaneel1 i uradio neki q za upoznavanje sa vendorima i dalje neznam sta...
Jesi prodao acc?Wow konza...Mada smorio me...Igro sam ga 2 godine i bio lvl 70 night elf rouge,lvl 70 night elf druid,lvl 70 human warrior,lvl 70 human mage i svi sem mage-a imaju full epic opremu......Sta cu kad sam zavisnik...
.
Jesi prodao acc?
Pa ne znam al ovaj njegov sa 4 chara lvl 70 i epic -pa dobio bi oko 600-700e ako ne i vise.Koliko moze da kosta acc?
Pa ne znam al ovaj njegov sa 4 chara lvl 70 i epic -pa dobio bi oko 600-700e ako ne i vise.
Ne znam da li ste culi al jedan lik u americi je sad skoro prodao svoj acc za 8000 dolara
Pa moj drug ima frost maga lvl 70 i kad je nesto cteo da proda trazio je 200e i to onako u nadi da niko nece uzeti,kad gle cuda javlja se neki lik i oce da kupi.On malo stao i gleda i otiso na neki forum i kad je rekao za koje pare daje ovi poceli da mu se smeju kako malo trazi,pa je resio da napravi jos likova i nabudzi na 70 pa da proda za vece pare.Cek,cek,cek,ti to ozbiljno...Ako je tako idem ja odma da prodam brate...Haha...Zaradicu vise para nego sto je blizzard na meni...Muhuhaha![]()
Pa moj drug ima frost maga lvl 70 i kad je nesto cteo da proda trazio je 200e i to onako u nadi da niko nece uzeti,kad gle cuda javlja se neki lik i oce da kupi.On malo stao i gleda i otiso na neki forum i kad je rekao za koje pare daje ovi poceli da mu se smeju kako malo trazi,pa je resio da napravi jos likova i nabudzi na 70 pa da proda za vece pare.
raspitaj se malo.Kupuju ljudi.
Pa ne znam al ovaj njegov sa 4 chara lvl 70 i epic -pa dobio bi oko 600-700e ako ne i vise.
Ne znam da li ste culi al jedan lik u americi je sad skoro prodao svoj acc za 8000 dolara