2paca.zwaka
Primećen član
- Poruka
- 560
ej ljudi jel ima iko voljan da mi odrzi 2-3 skype casa o c++ oo programiranju, enum, struct, apstrakciji itd......ima il iko.....??
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
стефане имаш ли месенџер или скајп ??
DarkSoul malo mi je smesno raditi to na oo nacin........msm to je za 5 min gotovo.........evo dajte jedan zadatak koji je raznumno resavati oo.....
edit: tema je tragicno preminula
DarkSoul hoces da napravimo to ??![]()
realno sve.....od konstruktora, apstrakcije, nasledjivanja ,friend metoda, struc,enum,union.........itd da ne nabrajam sad
jel ce neko da mi pomogne ili da trazim pomoc negde drugo?? :?
pa realno onda ja odoh na delfi jer znam pascal...xD.........qr nije meni hitno.......e da je ovo samo rekreacija![]()
........pokusacu ali nemam ja te knjige ovde xD
moze.........odlican sam sa engleskim....moze moze
....hvala punooo
a
b
Evo ja sam napravio taj program,jeste da sam malo u zakasnjenju ali sam kasno video ovu temu2.I evo jedan prost zadatak:
Izracunati povrsinu pravugonika ako korisinik unese stranicu a i b...ali napravite da je OOP odnosno da ima klasu Pravugonik i da ta klasa sadrzi funkciju za izracunavanje i unosenje podataka...po mogudjstvu da napravite da dinamicki alokuje objekat odnosno preko operatora new..
#include <cstdlib>
#include <iostream>
using namespace std;
class pravougaonik{
private:
float a,b,p;
public:
void set(float as,float bs);
float povrs(float as,float bs);
};
void pravougaonik::set(float as,float bs){
a=as;