C-zacin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
18.709
Moze li mi netko objasniti kako funkcioniraju C-zacini?

Znaci imamo C1, C2, C3 i C57 (tih 57 u vrijeme onog "Clerks" moderatora koji bi zbog nevracene videokazete Arkanovog vjencanja gol trcao ulicom i iz obje ruke s AK47 rafalno pucao u zrak)...

Moze li mi netko u detalje objasniti kartone, infrakcije, da li su kumulativne, itd.?

Moze i link na objasnjenje, ako tako sta postoji.

Evo, recimo, ja sam na Drangulijinom blogu veceras ostavio gif tri debela pedera kako se krkace, ne sumnjam da ce me cinkati i da cu par dana odmoriti od foruma, ali ljude zanima kako ti kazneni bodovi funkcioniraju?

Ne pitam iskljucivo za sebe, vec i za druge ljude koje zanima.

Poslednja izmena:
Poruka
3.101
Kad nakupiš 3 boda ideš u ban na 2 dana. Ako nakupiš 5 onda ideš na petodnevni odmor, a ako skupiš 7 odmorićeš se 10 dana.
Nakon 10 dana kazneni bodovi nisu više aktivni.
Ne bih da otvaram novu temu, pa cu ovde da pitam, ako nije problem: Gde mogu da vidim te kaznene poene (ako ih uopste imam)?

Ako sam banovan, ne mogu da posecujem sajt i citam komentare itd.?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
187.595
Ne bih da otvaram novu temu, pa cu ovde da pitam, ako nije problem: Gde mogu da vidim te kaznene poene (ako ih uopste imam)?

Ako sam banovan, ne mogu da posecujem sajt i citam komentare itd.?
Ako budeš bio kažnjen svakako ćeš dobiti obaveštenje o tome. Kaznene bodove ne možeš bukvalno da vidiš, ali s obzirom da nisi o tome dobio nikakvo obaveštenje jasno je da ih nemaš.
Kad si banovan ne možeš se ulogovati, ali možeš kao posetilac pregledati sadržaje osim onih koji su dostupni samo ulogovanim članovima.

Poruka
3.101
Ako budeš bio kažnjen svakako ćeš dobiti obaveštenje o tome. Kaznene bodove ne možeš bukvalno da vidiš, ali s obzirom da nisi o tome dobio nikakvo obaveštenje jasno je da ih nemaš.
Kad si banovan ne možeš se ulogovati, ali možeš kao posetilac pregledati sadržaje osim onih koji su dostupni samo ulogovanim članovima.
Hvala sto ste mi to pojasnili. z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.