Moghrion Veoma poznat Poruka 13.010 22.07.2018. u 23:05 - C`mon... danse with me... #3 Помени да су само ауторске фотографије дозвољене, у оквиру дефинисаних и постојећих правила...
south railroad Domaćin Poruka 4.418 23.07.2018. u 18:07 - C`mon... danse with me... #4 Moghrion: Помени да су само ауторске фотографије дозвољене, у оквиру дефинисаних и постојећих правила... Kliknite za proširenje... Pa to se vajda podrazumeva? Usput... sve ove su ufotkane Lensbaby-em. ``Zalepio`` mi se u zadnje vreme za kameru, pa ni da makne
Moghrion: Помени да су само ауторске фотографије дозвољене, у оквиру дефинисаних и постојећих правила... Kliknite za proširenje... Pa to se vajda podrazumeva? Usput... sve ove su ufotkane Lensbaby-em. ``Zalepio`` mi se u zadnje vreme za kameru, pa ni da makne
Moghrion Veoma poznat Poruka 13.010 23.07.2018. u 21:48 - C`mon... danse with me... #5 еј... одлично изгледа... ја сам давно још нешто мало начуо, али се никад нисам удубљивао у причу око тих објектива...
еј... одлично изгледа... ја сам давно још нешто мало начуо, али се никад нисам удубљивао у причу око тих објектива...