RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Тако треба, млађе нећемо бити. Али јаче и лепше можемо!

Ne žalim se. Samo vrućina izmori.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако треба, млађе нећемо бити. Али јаче и лепше можемо!

Istina. Sad su neke stvari jasnije.Nata ... definicija famme fatale...sad kapiram Badrija. Solo momce![]()

Zakuvajmo neku pizdariju..subota je.eve uspavao neke bibe pa malo da mmm...da zakuvamo neku corbu ili da se ponasam![]()
ako se bum dovatilenja bih da fotkam imam taj filing i ne mesam se i ne dahcem keve miIstina. Sad su neke stvari jasnije.
Šalu na stranu..al ugodno me Nata iznenadi. Ne volim cendrati..al baš me nekom toplinom obasja.
Nato, zaljubila samse.![]()
guzaa jel ok?Zakuvajmo neku pizdariju..subota je.
Skinite se.
Meni ne smeta.ako se bum dovatilenja bih da fotkam imam taj filing i ne mesam se i ne dahcem keve mi![]()
koji si dupeUvlakac...kad ne mogu pisicu aj makar gooza...ok...saCe...Meni ne smeta.![]()
Pa nije ti pišica na štakama.koji si dupeUvlakac...kad ne mogu pisicu aj makar gooza...ok...saCe...
Закувај бреeve uspavao neke bibe pa malo da mmm...da zakuvamo neku corbu ili da se ponasam![]()
Сладак си. Есе тако каже?isti sipak gooza ili teme sa ledja kao neko doope izgledam...uzas

100%!!!@Senna, jesi opet u nečijem pp-u?![]()
Više vole privatno sanduče, nego leba da jedu.100%!!!