- Poruka
- 51.813
ae na pp pa se ljubavisite
Senna koje pivo najvise volis?
Senna koje pivo najvise volis?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Senna koje pivo najvise volis?Između te tri, izabrala bih Žuju, jer naravno, Žuja je zakon.ej Red ovo mi je omiljeno pitanje sa sve "kroasane" koje pivo vise volis Pan, Karlovacko, Zuju?
nije trik pitanje.... ja sam se Zujom sladio ko niko i bas mi se dojmilo tj odlicno je
jer "Zuja je Zakon"
Ali nisam ljubitelj piva, mada mogu ju popit. Kad su vrućine, a ti sit..najbolje legne pivo. 
Ništa pp. Samo javno i transparentno.ae na pp pa se ljubavisiteSenna koje pivo najvise volis?

Ništa pp. Samo javno i transparentno.![]()
znam da imas u stekuLezi mi tuborg, mada ne bunim se. Najvaznije da je hladno. Mislim pivoae na pp pa se ljubavisiteSenna koje pivo najvise volis?
Loži nas publicNišta pp. Samo javno i transparentno.![]()
Drugarska drkica, jel?baci sliku doopeta ALI SENNinogznam da imas u steku
Ma salji svoje doope, neka moje u arhiviDrugarska drkica, jel?![]()
Mensčini da bi Yioim rado na druženje s tobom.Loži nas public![]()
Ja imam svoj kolekšn doopeta. Yioim nek se izbori za svoju.Ma salji svoje doope, neka moje u arhivi![]()
Ma kad bi te Yioim probao, zaboravio bi sva muska dupeta za 3 sekundeMensčini da bi Yioim rado na druženje s tobom.Ne znam zašto žica tvoje doope preko mojih leđa.
![]()
Mensčini da bi Yioim rado na druženje s tobom.Ne znam zašto žica tvoje doope preko mojih leđa.
![]()

E za to imas paket tuborga.pa sahovski anpasan, preko kraljice do lovca ... mmmm... ma ne bih naravno. mozemo da se sprdamo da sam :decak: ali neeee .... zene su smisao mog zivota![]()
Aj dok se njih dvojica dogovore idemo nas dvoje da se ...izudaramo maloMensčini da bi Yioim rado na druženje s tobom.Ne znam zašto žica tvoje doope preko mojih leđa.
![]()

nema malo...samo punoooo...i uz pesmu "prodji sa mnom kroz crveno"Aj dok se njih dvojica dogovore idemo nas dvoje da se ...izudaramo malo![]()

Ko bi rek'opa sahovski anpasan, preko kraljice do lovca ... mmmm... ma ne bih naravno. mozemo da se sprdamo da sam :decak: ali neeee .... zene su smisao mog zivota![]()
Lezimo i pravimo se mrtvi. Napeto je.Aj dok se njih dvojica dogovore idemo nas dvoje da se ...izudaramo malo![]()
Cut bre yioime ja tako kazem dok namamim, posle beze kao slovakinja pred udajunema malo...samo punoooo...i uz pesmu "prodji sa mnom kroz crveno"![]()

Napeto je kao tregeriLezimo i pravimo se mrtvi. Napeto je.![]()
Vidiš da su se povukli u privatne odaje.Napeto je kao tregeri![]()