- Poruka
- 84.003
To cemo lako da proverimo. Nek napise na papiru Konju volim te i nek stavi to pored grudi...Постоји!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To cemo lako da proverimo. Nek napise na papiru Konju volim te i nek stavi to pored grudi...Постоји!
Ja mislim da je on sve izmislio u svojoj glavi.Постоји!
I nakon svog tog slatkog iščekivanja, treperenja, leptirića, osvane u u inboxu 22 cm.@Konj_na_belom_princu pa zar nije najlepsa ta neizvesnost
Ima neceg u tome.. zato ja sebe mucim izmisljotinama.. kad bi samo znali kako izgleda svet van mene.. svi bi me sad zagrlili cvrsto..@Konj_na_belom_princu pa zar nije najlepsa ta neizvesnost
I uzvrati ti, moj je veciI nakon svog tog slatkog iščekivanja, treperenja, leptirića, osvane u u inboxu 22 cm.![]()
Кармином да напишеTo cemo lako da proverimo. Nek napise na papiru Konju volim te i nek stavi to pored grudi...
Daj nam malo detaljaIma neceg u tome.. zato ja sebe mucim izmisljotinama.. kad bi samo znali kako izgleda svet van mene.. svi bi me sad zagrlili cvrsto..

Ајде, сви ћемо да те загрлимоIma neceg u tome.. zato ja sebe mucim izmisljotinama.. kad bi samo znali kako izgleda svet van mene.. svi bi me sad zagrlili cvrsto..
Ajde, sviđa mi se odabir suhomesnatih proizvoda. GavrilovićLepo ste se smestili u kafanicu
Ajde dok vi vodite ozbiljne razgovore ja sam da se posluzim.
Biram nesto suhomesnato od Gavrilovica i Pik.i uz jedno Karlovacko pivo.
Za kasnije cemo da vidino samo vi nastavite sa ozbiljnim razgovorima. Pogledajte prilog 947124

Pa ne mogu da se odlucim Cajna,Srijemska ali sto je dobra ova Kulenova sekaAjde, sviđa mi se odabir suhomesnatih proizvoda. Gavrilović![]()
Kulenova seka je mrak. Još ako znaš kako s njom..Pa ne mogu da se odlucim Cajna,Srijemska ali sto je dobra ova Kulenova seka![]()

Ja sam mislila da ti to možeš zamisliti u svojoj glavi.Jel napisala? Jeste rac. Da ne kažem konjska kobaja
To sto ja mogu zamisliti u svojoj glavi.. paklenije je od paklene pomorandze.. to su dve paklene dinje.Ja sam mislila da ti to možeš zamisliti u svojoj glavi.
Sad još samo moraš zamisliti neki tekst pored dinja.To sto ja mogu zamisliti u svojoj glavi.. paklenije je od paklene pomorandze.. to su dve paklene dinje.

"ja ne postojim Konju srce.. ja sam samo plod tvog predivnog uma ali budi ubeđen da te volim"Sad još samo moraš zamisliti neki tekst pored dinja.![]()
Ali onda ću razbiti tvoju maštu, i pomislit ćeš kako i nije stvar tvog genijalnog uma. Kako onda dalje, ha?"ja ne postojim Konju srce.. ja sam samo plod tvog predivnog uma ali budi ubeđen da te volim"