- Poruka
- 55.085
Па шта те спречаваI ja bi da svršim a posle sta bude...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта те спречаваI ja bi da svršim a posle sta bude...
pivcuga ... zove se Jelen al niko ne zna pravi razlog il mokraca ili usi u buretuKaj se pije?

To je sve zbog toga jer nikako da smisliš korak dalje od pive i kave, i eto..sad smo zapeli u tvojoj glavi.Gde ste moji izmisljeni likovi.. vidim vrtite se jos izmedju kafe i piva.. to je zato sto mi se pije pivo a kafu nisam odavno.
Nisam pratio o čemu pričate samo rekao.. Sprečava me interni moralno duhovni kompas.Па шта те спречава
Koja sam ja peetcka kad mi se obraca sexy hrvatica koju ignorisem eeey.To je sve zbog toga jer nikako da smisliš korak dalje od pive i kave, i eto..sad smo zapeli u tvojoj glavi.
Nisam nikad probala, mada sam skužila i da ovdje neki potegnu taj Jelen.pivcuga ... zove se Jelen al niko ne zna pravi razlog il mokraca ili usi u buretu![]()

Коњ је крив за све!! Знала сам!To je sve zbog toga jer nikako da smisliš korak dalje od pive i kave, i eto..sad smo zapeli u tvojoj glavi.
Kriv je. Smišlja filmove u glavi i pokušava me držat na ignoreu.Коњ је крив за све!! Знала сам!
Ćao Markoni..sjedni, sve što je na šanku, ponuđeno je..sa strane je džuboks. Ubaci žeton i tjeraj po svom.Dobro vece,sta se radi,sta se pije koja muzika se slusa.
Jel moze jedna Gastarbajterska![]()

Eto tako počinje to moje skliznuće u erotske snove...Ćao Markoni..sjedni, sve što je na šanku, ponuđeno je..sa strane je džuboks. Ubaci žeton i tjeraj po svom.![]()

Kaj fali Zagrebu?I što ta Hrvatica nije iz Našica ili Požege.. nego iz Zagreba. I što nije neka tetka nego je sexy. Pa zato što ona ne postoji Konju. Ti si je izmislio.

I onda je svizac zamotao čokoladuAjmo to ovako.. Recimo da hoćeš da izmisliš neku cicu.. kako bi ona izgledala..
Pa prosto.. bila bi Hrvatica.. iz Zagreba i bila bi ultra sexy.. i ti bi je zasmejavao i.. tako sve nešto..![]()
Постоји!Dakle.. igbnorisi je.. ona NE PO STO JI.