- Poruka
- 54.350
Evo skroz otvoreno - vecina vas cetnicadi je mene ustasku macku ovdje lijepo prihvatila i ne zelim vam zadavati glavobolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo skroz otvoreno - vecina vas cetnicadi je mene ustasku macku ovdje lijepo prihvatila i ne zelim vam zadavati glavobolje.
Ajd pokušaću još jednom, al' ako si me zeznula!Nisi ih dovoljno iskolacio.
Znaci, taman kad pomislis:“Bokte, sad ce mi ispasti, a sta cu bez njih?!“ e tada se pojavi Nata. Onako kao gospa iz Medjugorja, samo gola.
Vidi se i gde su je komarci izBoduli.
Medice, pa tebe svi vole, ne razumijem što si tako čudan. Pa daj se sjeti šta su nam na onom smetlištu radili, jel misliš da nam nakon onog pakla itko išta više može? Šta, banat će me netko, obrisat komentar, zaključat temu? Eto, sečem vene..Evo skroz otvoreno - vecina vas cetnicadi je mene ustasku macku ovdje lijepo prihvatila i ne zelim vam zadavati glavobolje.
Shalom Jugoslave. Ma nishma?Evo skroz otvoreno - vecina vas cetnicadi je mene ustasku macku ovdje lijepo prihvatila i ne zelim vam zadavati glavobolje.
Postedi me jevrejluka, upravo sam emotivan.Shalom Jugoslave. Ma nishma?
Dođi. Zagrlimo se.Postedi me jevrejluka, upravo sam emotivan.
Ovo nije njesto za ponasati se kao divljak.Medice, pa tebe svi vole, ne razumijem što si tako čudan. Pa daj se sjeti šta su nam na onom smetlištu radili, jel misliš da nam nakon onog pakla itko išta više može? Šta, banat će me netko, obrisat komentar, zaključat temu? Eto, sečem vene..
Душа. Опусти се.Postedi me jevrejluka, upravo sam emotivan.

Beseder.Postedi me jevrejluka, upravo sam emotivan.

Ебо те АВOvo nije njesto za ponasati se kao divljak.
Tu pisu ljudi koji nedjeljom ustaju u pola osam, zajedno doruckuju, u svecanim odijelima odu na liturgiju, zatim zajedno na birackom mjestu zaokruze za SNS, nakon cega slijedi obiteljski rucak.

Medice, onda sam ja na pravom mjestu.Ovo nije njesto za ponasati se kao divljak.
Tu pisu ljudi koji nedjeljom ustaju u pola osam, zajedno doruckuju, u svecanim odijelima odu na liturgiju, zatim zajedno na birackom mjestu zaokruze za SNS, nakon cega slijedi obiteljski rucak.

Na prošloj slici ovaj mladež je bio na levom ramenu!Halid je kriv!
Nije. Na desnoj strani je.Na prošloj slici ovaj mladež je bio na levom ramenu!
Завртело му сеNije. Na desnoj strani je.

Лепа сиHalid je kriv!
Oćeš da se uzmemo?Лепа си![]()