- Poruka
- 82.698
Ajde da izmislimo neku kategoriju tipa ko ima vece maljave sise..Да, пошто у тој категорији немам чиме да парирам. :мистергрин:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde da izmislimo neku kategoriju tipa ko ima vece maljave sise..Да, пошто у тој категорији немам чиме да парирам. :мистергрин:
Битцх, плеасе. В)Показаћу му гоозоо! Ај сад!
Одушевиће сеAko mu ti pokazes i ja cu pa nek ide zivot.

Otac Makarije voli sise svih oblika, veličina i boja.Да, пошто у тој категорији немам чиме да парирам. :мистергрин:
ОкБитцх, плеасе. В)
Да, али како стоји са култним хехеOtac Makarije voli sise svih oblika, veličina i boja.
Konjvergiratje u pravoslavljeОдушевиће се![]()
И коњске маљаве?Otac Makarije voli sise svih oblika, veličina i boja.
Mislim da će se snaći. Ipak je pop.Да, али како стоји са култним хехе
gresnice! boljentom Makariju daa digne mantiju i poita ti si "posednuta" vragomИ коњске маљаве?

Ne plaši ga, pobjeći će prije nego je došao.И коњске маљаве?
neka jeni kardinal samo neka pomogne Nata nam je zabludela ...i sad vec ni crnogorske rwklame ni Badri ne pomazu.Mislim da će se snaći. Ipak je pop.

Можда малоgresnice! boljentom Makariju daa digne mantiju i poita ti si "posednuta" vragom![]()

i dobroooo uteratiIsterivanje zla..
ABMМожда мало![]()
Ево једна анегдотица о томе како ми је лик рекао да треба да се препустим јер библија каже сви смо од греха саткани, ја реко батице да ли си ми ти то управо извукао библију као аргумент да треба да спавам са тобом, умрећу мајке миMislim da će se snaći. Ipak je pop.
Otac Makarije istjeruje zlo, i utjeruje doooobrooo. Mislim, ja nisam grešna, al znam da mu je to posao.Potreban je hitni sexogrcizam.
Trebala si da ga mlatneš velikim narodnim kuvarom!Ево једна анегдотица о томе како ми је лик рекао да треба са се препустим јер библија каже сви смо од греха саткани, ја реко батице да ли си ми ти то управо извукао библију као аргумент да треба да спавам са тобом, умрећу мајке ми

Tako nešto bi ti i Otac Makarije rekao.Ево једна анегдотица о томе како ми је лик рекао да треба са се препустим јер библија каже сви смо од греха саткани, ја реко батице да ли си ми ти то управо извукао библију као аргумент да треба да спавам са тобом, умрећу мајке ми

Да, али то не пали два пута. :мистергрин:Tako nešto bi ti i Otac Makarije rekao.![]()