kafeholicarka
Iskusan
- Poruka
- 5.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al jeste da je buzdovan buzdovan a konj je konj?
ako podjemo od logicne pretpostavke da su srednjevekovni vitezovi imali i buzdovan i konja, i ako to povezemo sa danasnjicom..
ako je taj konj ono sto je auto danas, i taj buzdovan hm..na primer posao kojim s eneko danas bavi, na sta su se onda lozile srednjevekovne krhke i prozracne nezne dame?
kakav je taj konj trebalo da bude, i kakav je taj buzdovan trebalo da bude da bi neko bio dasa?
ili je poenta bila u vestini jahanja kao i vitljanja buzdovanom....ne znam sad sam se zbunila![]()

Ja cu ti kazem - posto je vitez bio u oklopu, to je danas metafora za luksuzan blindirani auto.
A konji i buzdovani voze luksuzne blindirane automobile.
Znaci - krhke, nezne i prozracne dame su u stvari nezasite.
Uvek su i bile.
![]()
u tom stilu, moglo bi da se kaze i ona:
"a u ruke mandusica vuka, bice svaka puska ubojita"
![]()
ma nemoj...
ne slazem se...
"Malena joj usta slatka, a angelski obraščići –
od tisuće što čuvstvujem jednu ne znam sada reći!
Snježana joj prsa okrugla, a strecaju svetim plamom,
dv’je slonove jabučice na njih dube slatkim mamom"
![]()

Sta se ne slazes? Da su prozracne obicno nezasite?
Hmmm...
Hajde razmisli jos jednom?
![]()

da. to se ne slazem...mada, mozda malo...![]()

A sta cemo sa motkom Sergeja Bubke?
![]()

a sta cemo sa 'motikom" kojom je Marko Kraljevic "orao" drumove?
to je bila obicna motika od kilo i po i mogla je da izore oko 10ha na dan pri radu Marka a pri radu seljaka jedva 500m2 carskog druma....
nova reklo bi se koliko ti se po temama provlaci "penis" u raznim nazivima, da ti isti bas NEDOSTAJE i rado ga se secas. a?

Ja cu ti kazem - posto je vitez bio u oklopu, to je danas metafora za luksuzan blindirani auto.
A konji i buzdovani voze luksuzne blindirane automobile.
Znaci - krhke, nezne i prozracne dame su u stvari nezasite.
Uvek su i bile.
![]()

i gde je tu vitez? e pa necu![]()

Ako si blesava nisi corava
vitez je sada auto
i to blindirani
on spasava izgubljene curice ispred kafica u pola 4 ujutro...
![]()
) i, kleknuvsi pred njene noge uzima njenu neznu belu rukicu medju svoje i prinosi je svojim usnama kako bi na nju spustio najnezniji poljubac...uz nekoliko najromanticnijih recenica koje izgovara, ona biva ocarana i njeno srce od tog trenutka kuca samo za njega..dok je on gleda tako, klececi na jednom kolenu, sa najlepsim i najsrecnijim osmehom sto ozaruje njegovo lice..onda iz oklopa vadi...poluuveli cvetak ubran negde usput pri povratku sa bojnog polja, samo za nju. i pruza joj ga uz najlepsu izjavu ljubavi..
)neka fala.
vitez je onaj koji nemilosrdno sece glave okolo na bojnom polju. a onda kad se sve to smiri..
dolazi pred svoju damu jos uvek u kompletnoj opremi (kasnije ce d aje skine) i, kleknuvsi pred njene noge uzima njenu neznu belu rukicu medju svoje i prinosi je svojim usnama kako bi na nju spustio najnezniji poljubac...uz nekoliko najromanticnijih recenica koje izgovara, ona biva ocarana i njeno srce od tog trenutka kuca samo za njega..dok je on gleda tako, klececi na jednom kolenu, sa najlepsim i najsrecnijim osmehom sto ozaruje njegovo lice..onda iz oklopa vadi...poluuveli cvetak ubran negde usput pri povratku sa bojnog polja, samo za nju. i pruza joj ga uz najlepsu izjavu ljubavi..
(dobro, posle te ceremonije grabi je u narucje i trceci je nosi u kulu da joj groznicavo strgne odecu i obljubi u nezadrzivom naletu divljacke strasti)
dakle, tema je: muskarac, spoj najjneznije neznosti i najgrublje grubosti, kao takav, postoji li jos ili je poliranje auta ili samo mastanje o autu ubilo i poslednjeg mohikanca?

neka fala.
vitez je onaj koji nemilosrdno sece glave okolo na bojnom polju. a onda kad se sve to smiri..
dolazi pred svoju damu jos uvek u kompletnoj opremi (kasnije ce d aje skine) i, kleknuvsi pred njene noge uzima njenu neznu belu rukicu medju svoje i prinosi je svojim usnama kako bi na nju spustio najnezniji poljubac...uz nekoliko najromanticnijih recenica koje izgovara, ona biva ocarana i njeno srce od tog trenutka kuca samo za njega..dok je on gleda tako, klececi na jednom kolenu, sa najlepsim i najsrecnijim osmehom sto ozaruje njegovo lice..onda iz oklopa vadi...poluuveli cvetak ubran negde usput pri povratku sa bojnog polja, samo za nju. i pruza joj ga uz najlepsu izjavu ljubavi..
(dobro, posle te ceremonije grabi je u narucje i trceci je nosi u kulu da joj groznicavo strgne odecu i obljubi u nezadrzivom naletu divljacke strasti)
dakle, tema je: muskarac, spoj najjneznije neznosti i najgrublje grubosti, kao takav, postoji li jos ili je poliranje auta ili samo mastanje o autu ubilo i poslednjeg mohikanca?
pa eto, moj je shishkao jaja juche da bi bio uredan za mene u petak...sta ces vece neznosti, neg sto on iskazuje prema mom jeziku.....
moj je shishakao jaja juche da bi bio uredan za mene u petak

neka fala.
pa eto, moj je shishkao jaja juche da bi bio uredan za mene u petak...sta ces vece neznosti, neg sto on iskazuje prema mom jeziku.....
![]()

Pitaj ga gde je kupio spravicu za shishanje, ova moja se istupila pa me chupa...![]()
ma on to makazicama....joj stresa da se ne bocne....imam ja fantasticnu phillipsovu mashinicu ali on voli da bude spreman za atak na batak....