Бушова шибица за косовско буре барута

Viktor nije "siptar" vec Šćiptar, Albanac ili Ilir.

Za ova prva dva nema frke, ali ovo trece...

Nemam ja nishta protiv toga da Albanci budu potomci Ilira. Iliri ko Iliri. Zabole me. Medjutim, ta alternativna istorija koju neki albanski akademici plasiraju iz krajnje nacionalistichkih pobuda... Naravno, ima ih i kod nas, ali znam da su takvi ljudi oduvek izvrgavani ruglu i bivali ustolicheni na presto dezhurne budale, gde im je i mesto.

Koja je zapravo teorija? Da su Turci Osmanlije doshli i pokorili Ilire? Mislim shta se je izdeshvalo u tom istorijskom vakuumu izmedju Ilira i Osmanlijskog carstva?

Jadne Ilire su vaskrsavali svi balkanski separatisti decenijama unazad. Prvo su ih se setili slovenci. Zatim su Hrvati tvrdili da potichu od Ilira, a Boga mi ima i nashih koji bi da se pozivaju na ilirsko poreklo.

Chim bi ostvarili svoje nacionalistichke aspiracije, Iliri bi se vracali u zaborav do sledece prilike.

Oruzje koje USA dostavlja Kosovu je vise nego simbolicno, cak neki vojni analiticari tvrde da je namenjeno samo policijskim snagama. To oni uobicajeno salju svim demokratskim vladama posle priznavanja. Zaboravljamo da je i Srbija dobila tako nesto posle petog oktobra, mislim da je tada ministar vojni bio sadasnji predsednik Boris Tadic;
ili je to doslo dok je bila jos ona prelazna vlada, ne secam se tacno.

Nema potrebe to je sigurno neki "krs" od oruzija,nesto sto Amerima ni za **** netreba,zato im i dele!!!Jedino ako Sipci placaju svaku pusku onda ih Ameri nece zajebati!!

...to ti kazem, sigurno je neka simbolika od oruzja i opreme.
Srbija je i pored svog pretapanja tenkova T34 kao i nesto od tenkova T55,
kao i vecinu tezeg ali zastarelog artiljerijskog naoruzanja a sve u US Steel Zelezari,
jos uvek dobro naoruzana.

...to ti kazem, sigurno je neka simbolika od oruzja i opreme.
Srbija je i pored svog pretapanja tenkova T34 kao i nesto od tenkova T55,
kao i vecinu tezeg ali zastarelog artiljerijskog naoruzanja a sve u US Steel Zelezari,
jos uvek dobro naoruzana.

To je sad ipak diskutabilno,koliko smo dobro naoruzani ali ipak nije sve crno trebalo bi uskoro da zavrsimo "bumbara" i onda se Americkih Abramsa ne bojimo,trebalo bi nam nesto helihoptera i da osavremenimo PVO a pesadijsko naoruzanje nam je moderno i trebalo bi uskoro da se pojave neke nove puske sto je Zastava napravila da se uvrste u naoruzanje VS!!

Русија због одлуке САД да наоружају власти у Приштини тражи хитан састанак с врхом НАТО-а. – Косову не треба ново оружје, већ нови преговори, поручује премијер Коштуница

http://www.politika.co.yu/rubrike/Svet/Bushova-shibica-za-kosovsko-bure-baruta.sr.html

Е, тешко нама... погледај када је објављена ова вест и тема - а наша брука и срамота Начелник Генералштаба наш'о се паметан да данас реагује овим поводом...
Рано се сетио, хехехе... рат је могао и да отпочне и да траје и да се заврши док се он смисли и док научи шта су му рекли да изјави.........

Тешко нама... најеб*смо са овим ликом...

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...5619e11ef7368d6e1&dan=25&mesec=03&godina=2008

ma dobila je nagradu u natjecanju za nalijepsu rijech

ko zna sta li je dobio tvorac reci "zrcalo":confused:
ustvari, zrcalo je sigurno hrvatski izum od 5000god P.N.E. pa je i kao takav- izvorni izraz:mrgreen:

ћути немој да их палиш :
они још не знају за Великог ЖупанаСтефана Немању:roll:
и да је "тисућа" реч из Душановог закона и означава број 1 000:roll:
а када сазнају мора да мењају цео концепт неовисности:twisted:

ћути немој да их палиш :
они још не знају за Великог ЖупанаСтефана Немању:roll:
и да је "тисућа" реч из Душановог закона и означава број 1 000:roll:
а када сазнају мора да мењају цео концепт неовисности:twisted:

e pa, J B G sad

zasto kvaris provod

Back