Business women

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Da li imate svoju firmu ili biste to zelele? Neki snovi, planovi i ideje, imate li? Sta biste konkretno radile ili radite ako nije tajna?

Da li je tesko biti privatni preduzetnik i da li je teze ako ste zensko ili ne i zasto?

Neka iskustva, recept, vasa prica o uspehu ili mozda negativnom iskustvu u sferi privatnog preduzetnistva nije na odmet.

drzala sam butik u petrovcu i nikad vise u privatan biznis
tolika petljancija sa inspekcijama raznoraznim,svaki dinar ti uzmu,kaznjavaju te za svasta...samo sam isla u wc i plakala jer me je to uzasno frustriralo.ja sam los gazda,ali dobar sluga.bolje mi je bilo kad sam radila za druge

drzala sam butik u petrovcu i nikad vise u privatan biznis
tolika petljancija sa inspekcijama raznoraznim,svaki dinar ti uzmu,kaznjavaju te za svasta...samo sam isla u wc i plakala jer me je to uzasno frustriralo.ja sam los gazda,ali dobar sluga.bolje mi je bilo kad sam radila za druge

Covek koga poznajem, finansijski inspektor je bio, je uvek pomagao ljudima ako nesto ne znaju da pravilno urade da ne nagrabuse itd.

Nikada nisam želela niti planirala da imam neki svoj biznis. Previše je tu administracije, a i nikada ne bih uspela da to ukombinujem sa onim što volim da radim i za šta sam se školovala.

Da jako bih voljela da imam svoju advokatsku kancelariju,prevodilacki biro ili biro za zaposljavanje.A mozda cak i lokalne novine........Vjerujem da bi bila dobra a i trudila bi se da budem i sebi i drugima od koristi.........

Тога већ има ко блата.

Da, ali zato sto postoji dobro trziste za to. Treba otvarati uprave te firme kojih ima mnogo, jer jos jedna nova moze naci svoj udeo u trzistu i izboriti se mozda cak i za neku dobru poziciju.
Ovako, nesto novo i unikatno, pitanje je da li ce se prodati.

Najteze je otvarati firme koje bi poluproizvodima snabdevale neke velike kompanije poput Fiata na primer i tu su bas lepe pare, ali treba se izboriti za tako nesto najcesce uz pomoc neke jake vezice.

- - - - - - - - - -

I pusili travu :malav:

- - - - - - - - - -

Jao imam al tu mi je detenzze
Danas postena zena ne moze ni da se drogira kad pozeli :roll:

U Srbiji je 2 godine kazna samo za posedovanje.

Da li bi neka od vas otvorila/ili jeste pekaru/piceriju, rostilj, mini-pani peciva ili nesto slicno?

to trazis biznis partnerku?

ja bih otvorila javnu kucu i gajila kanabis u skasijama. i bila bih gospodja dama, koja se ne ebe, samo drzi radnice:lol: a od legalnih radnji, pa gajila bih konje, ovce, neko isplativo povrce, ako takvo postoji. vise neki seoski biznis...sa partnerom naravno, ono porodicno da radimo.

Back