Bush: "Moguc je 3. svetski rat"

Francuska ce da ojacha,bash,bash do jaja.
Premijer ce biti neki Mubutu Olamujasek a shef drzave recimo Djibril Zidan,kao predstavnici vecinskih naroda a neki novi ludi Zan Mari le Pen ima da bude radikalan lider manjinskog domorodachkog stanovnishtva.
Za par decenija maximalno.
Do jaja.bato.

ok... mada ja mislim da se to nece desiti.. Amerika ce opstati , pa cak ce mozda i prosiriti svoje granice na delove Canade...

ma uostalom sta nas Evropljane boli uvo za tu Ameriku imamo svoju zemlju ustvari kontinent, samo da nam ojaca Francuska u njoj i bice nam dojaja

Pa ti nisi pratio današnju novost, da francuzi kao jedan od uslova za ulazak srbije u EU zahtevaju odricanje od kosova, tačnije kažu da žele da se što pre srbija reši kosova, inače nema ništa od EU ulaska, a to je samo jedna od prepreka, pitam se šta li je sledeća prepreka kada dadu kosovo? Verovatno vojvodina, pa onda Raška a izmedju svih tih predaja i otimačina uvek će se pozivati na HAG!

U kom smislu lakse?Pa Severina je gabor

I to neopevani!:wink:

pa vama ako je Sevka gabor vi izvolite ....pa tražite neke koje vam nisu gabor...meni se Sevka vizualno sviđa i stavio je u avatar

a vama ako je gabor žena s kojom bi vrlo rado mnogi dečki (pa ako hoćete i ja) legli u krevet (a mnogi su već i legli) ;) onda vi legnite s nekim ko nije gabor

recimo s ovim žeMskama:mrgreen: možda vam te nebudu gabor, sumnjam da će vas onaj dole nabor da zasmeta ....
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5172979&postcount=20
:lol:

Ako treba napadamo
0028007.17.jpg

Admiral Michael Mullen, zapovjednik združenog stožera oružanih snaga SAD-a, izjavio je kako ima više nego dovoljno vojnih rezervi za napad na Iran ako je to ono što nacionalno vodstvo doista želi učiniti.

Hina|Net.hr
19.10.2007.

Back