BUS PLUS NA SEOSKI NAČIN - KAKO SESTI U SVOJ PREVOZ?

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
Ja ću u ponedeljak da se pobrinem da se ne nađem u busu bez karte.Nije bilo dugo kontrolora, u ponedeljak će se vratiti.:mrgreen:
Čak sam noćas sanjao kako mi kontrolor traži kartu, toliki sam prorok i toliki strah su mi uterali.:rotf:

nije u redu da nemaš kartu a da sediš do prozora
ono da nemaš kartu a da stojiš to je sasvim prihvatljivo

medjutim, primetio sam da na linijama na kojima nema kontrolora
ovi seoski intelektualci od 20 i nešto što znaju da je ralna plata bar 450 evra i da se ispod ne isplati
obavezno sede i nikome ne ustaju a i što bi kad te ne poznaju i šta ćeš im za karijeru?
Još nisam provalio putanju kako ulaze i zauzimaju mesta bez obzira gde se mesto nalazi u odnosu na vrata na koja se ulazi.
Takodje sam primetio, mada još nisam apsolvirao da prilikom ustajanja sa sedišta oriste suprotnu stranu kretanja tako da nas zabune a njihovi opet sednu.

Najgori su iz Patrisa Lumumbe, neka stane ceo bus samo oni da ne izadju napolje.
Prvo stave mp3 u uši kao ne čuju i ne vide a intelektualci.
Onda okrenu glavu od kontrole.
Onda ih vredjaju jer kontrola nije intelektualac to može svako sa srednjom školom a oni idu na fakultet
Toliko su nabedjeni da su važni faktori da ne mogu prihvate da bez karte valja napustiti prevoz
Često vredjaju a ovi krupniji zajebavaju kontrolore, pogotovo žene
Takvim bahatim samoljubivim ponašanjem samo pokazuju kakvi će biti u svojoj jadnoj karijeri
Medjutim, jedna scena sloge u autobusu da nafrakana studentkinja od akcenti počne da plače i zagrli čvrsto dršku od prevoza ko majmunče šipku od kaveza... i počne da rida... samo da ne izadje

to je strašno...
e Beograde jad i beda te čekaju

To je tipično...
Ali i dalje ne shvatam ljude koji ne prihvate odgovornost za svoje odluke. Ako već neće da plate je*enu kartu, treba da budu spremni da napuste bus kad im kontrola kaže. Nemam ništa protiv toga da neko ne kupi kartu, to je lična odluka, ali bar nemoj praviti scene od toga, jadno je i kriv si. Ali što bi se reklo - napad je uvek najbolja odbrana.

Još nisam provalio putanju kako ulaze i zauzimaju mesta bez obzira gde se mesto nalazi u odnosu na vrata na koja se ulazi.

formula11.01.gif

namazani su ti klinci kao Vinetu
pri ustremljivanju od vrata do sedišta proračunavaju putanju pomoću ove formule
i na taj način pobednici su u svakoj trci sa običnim građanima koji ne znaju fiziku

Kartu sam odbijao da plaćam iz više razloga... Prvo, ko je taj ko će da PRIVATIZUJE JAVNI PREVOZ? Ko je Draganu Đilasu dao za pravo da JAVNI PREVOZ stavi pod okrilje PRIVATNE FIRME? Cena karte je bezobrazno skupa, kontrolori krajnje neljubazni, NEMAJU apsolutno NIKAKVA PRAVA da nekoga vređaju, pišu kazne (ko to može da osnuje privatnu firmu i da kaže "od sad meni plaćate"? Ako to može hajmo svi to da uradimo), izbacuju ljude, dakle kontrolor koji radi za PRIVATNU FIRMU je PRIVATNO lice kao i ja u tom vozilu, čak ni on NEMA kartu nego se vozi sa onim što im je Điki odštampao, karte ne kupuju, kada se javni prevoz vrati pod okrilje GSP-a a ne BUS PLUS APEX-a, tada ću i da plaćam.

A ti šljas šamar, opasni momče, evo, javi mi se slobodno, ja ću ti dati ture kojim se vozim, dođi i šljusni mi šamar, za posledice si odgovoran sam.

Back