- Poruka
- 15.221
Ja ću u ponedeljak da se pobrinem da se ne nađem u busu bez karte.Nije bilo dugo kontrolora, u ponedeljak će se vratiti.
Čak sam noćas sanjao kako mi kontrolor traži kartu, toliki sam prorok i toliki strah su mi uterali.![]()
nije u redu da nemaš kartu a da sediš do prozora
ono da nemaš kartu a da stojiš to je sasvim prihvatljivo
medjutim, primetio sam da na linijama na kojima nema kontrolora
ovi seoski intelektualci od 20 i nešto što znaju da je ralna plata bar 450 evra i da se ispod ne isplati
obavezno sede i nikome ne ustaju a i što bi kad te ne poznaju i šta ćeš im za karijeru?
Još nisam provalio putanju kako ulaze i zauzimaju mesta bez obzira gde se mesto nalazi u odnosu na vrata na koja se ulazi.
Takodje sam primetio, mada još nisam apsolvirao da prilikom ustajanja sa sedišta oriste suprotnu stranu kretanja tako da nas zabune a njihovi opet sednu.
Najgori su iz Patrisa Lumumbe, neka stane ceo bus samo oni da ne izadju napolje.
Prvo stave mp3 u uši kao ne čuju i ne vide a intelektualci.
Onda okrenu glavu od kontrole.
Onda ih vredjaju jer kontrola nije intelektualac to može svako sa srednjom školom a oni idu na fakultet
Toliko su nabedjeni da su važni faktori da ne mogu prihvate da bez karte valja napustiti prevoz
Često vredjaju a ovi krupniji zajebavaju kontrolore, pogotovo žene
Takvim bahatim samoljubivim ponašanjem samo pokazuju kakvi će biti u svojoj jadnoj karijeri
Medjutim, jedna scena sloge u autobusu da nafrakana studentkinja od akcenti počne da plače i zagrli čvrsto dršku od prevoza ko majmunče šipku od kaveza... i počne da rida... samo da ne izadje
to je strašno...
e Beograde jad i beda te čekaju