- Poruka
- 203.520
Tako je, cak i na forumu
- - - - - - - - - -
Pa i jeste jer ti kazes da pismene, lepe i pametne salju da kopaju kukuruz, a ti nit kopas kukuruz ( cak o kukuruzu pojma nemas)
nit si na drzavnoj cici.
Idi, bre... Rajka...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, cak i na forumu
- - - - - - - - - -
Pa i jeste jer ti kazes da pismene, lepe i pametne salju da kopaju kukuruz, a ti nit kopas kukuruz ( cak o kukuruzu pojma nemas)
nit si na drzavnoj cici.
Idi, bre... Rajka...![]()
Idi, bre... Rajka...

Ti si pravoslavni Jevrej?![]()
Nije ni jedno ni drugo - ON je blankirani jezuit!Ti si pravoslavni Jevrej?![]()

"Поздрав" БАНДИТИМА" - комуналним шерифима испед њи'ове зграде:
![]()
Posle ovakvog masovnog protesta demokratske raje u srbistanu, red je da srbistan raspusti ne samo komunalnu policiju nego i policiju uopste.
Gadite MI SE .
ceo forum mi se ogadio zbog VAS ovde
ko oće da se vozi autobusom neka plati kartu i nema nikakvih problema
nije GSP humanitarna organizacija nego firma koja treba da radi svoj posao i da zaradi za svoje plate - kome se ne sviđaju cene prevoza neka ne ulazi u autobus
siromašni ste vi u mozakLjudi su siromasni nemaju para, ocemo leba i letovanje, 13 platu i besplatan prevoz.
I da nam neko otplati kredit u scajcarcima, pa ne mereLjudi su siromasni nemaju para, ocemo leba i letovanje, 13 platu i besplatan prevoz.

I da nam neko otplati kredit u scajcarcima, pa ne mere![]()
siromašni ste vi u mozak
Gadite MI SE .
nije GSP humanitarna organizacija nego firma koja treba da radi svoj posao i da zaradi za svoje plate - kome se ne sviđaju cene prevoza neka ne ulazi u autobus
Gadite MI SE .
veruj mi da je gadjenje ne manje prema tvojim stavovima, stitis sumnjivu ds kombinaciju za uzimanje para narodu.
pa ds je uveo da se uz struju naplacuje stampanje i slanje tog istog racuna???? de to ima, ali tvoj stomak se gadi gradjana srbije a ne kontroverznih bizismena i korumpiranih poliyicara iz ds-a

pu pomeri se smesta , nemam nameru da štitim DS jer ja njih mrzim najviše , ali realno ceo sistem prevoza se raspada zato jer neko odbija da plati autobusku iliti kartu za prevoz , ako nemaš para brate ne ulazi u prevoz , ako platiš kartu nema ko da te privodi i da se svađa sa tobom niti zašto da se svađa sa tobom , nisi platio kartu i još se buniš gde to ima? pa nije čovek u kontroli kriv što neko nije platio kartu on samo radi svoj posao.veruj mi da je gadjenje ne manje prema tvojim stavovima, stitis sumnjivu ds kombinaciju za uzimanje para narodu.
pa ds je uveo da se uz struju naplacuje stampanje i slanje tog istog racuna???? de to ima, ali tvoj stomak se gadi gradjana srbije a ne kontroverznih bizismena i korumpiranih poliyicara iz ds-a
ovo je smešno u najmanju ruku mogu da obrišu svoju guzicu sa ovim jer domen aleksinac.net ne pripada srbiji ajde de da je aleksinac.rs pa da imam neke sumnje ali...КОМУНАЛНИ "Муџахедин Халк" у Алексинцу покушава ДА УРЕЂУЈЕ ИНТЕРНЕТ!
![]()
Отворено протестно писмо због правне и политичке тортуре (од стране комуналних гаулајтера)
http://www.aleksinac.net/kolumne/otvoreno-protestno-pismo-zbog-pravne-i-politicke-torture.html
![]()
Takvi kao ti su opljackali ovu drzavu i nas narod je puno osiromasio i nema za kartu, ni za iPhone 7. Kad oduzmemo imovinu zlkovcima poput tebe imace nas narod i za kartu i za besplatnu voznjupu pomeri se smesta , nemam nameru da štitim DS jer ja njih mrzim najviše , ali realno ceo sistem prevoza se raspada zato jer neko odbija da plati autobusku iliti kartu za prevoz , ako nemaš para brate ne ulazi u prevoz , ako platiš kartu nema ko da te privodi i da se svađa sa tobom niti zašto da se svađa sa tobom , nisi platio kartu i još se buniš gde to ima? pa nije čovek u kontroli kriv što neko nije platio kartu on samo radi svoj posao.
Brate oćeš da trošiš struju -plati , ako je ne platiš EDB pošalje čoveka i iseku ti struju. Pošalju ti račun i prinudnu naplatu preko isterivača dugova.
******* ti bi da opljačkaš nekoga a da te ne hapse.
Takvi kao ti su opljackali ovu drzavu i nas narod je puno osiromasio i nema za kartu, ni za iPhone 7. Kad oduzmemo imovinu zlkovcima poput tebe imace nas narod i za kartu i za besplatnu voznju