Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:hahaha: :rotf: Idi, bre... Rajka...

IJU!
Dušo, da se dogovorimo,
od danas nema Rajke ni ostalih žena
To je za tebe STROGO ZAB. važi?
:heart:

Nego dragi moj pandurčiću-muškarčiću znaš šta sam pomislio?

Igram nešto Sudoku medium level...

Sevnu mi Badža... kad su ga upucali svi su pričali o liku sa crvenom duksericom i kapuljačom...
Onda se setih Rodrigeza iz Meksika, nepoznati ubica je imao žuti šal i tamno plavi polucilindar na glavi

Sudoku ti je igra gde slažeš simbole uzduž i porpeko pa moraš da povežeš zakonitosti...

Pa su posle svi pričali, sad ko o crvenoj kapuljači a ko o žuom šalu i tamnoplavom cilindru...
Ljudi su prosto bili opčinjeni lepotom šala i kombinacijom sa tamnoplavim ...
Jedan se kleo da je šal svilen drugi da je vunen, treći misli da je šal mešavina
a dotle ovaj iskravrio do smrti

E tako i ova BUSPLUS REKLAMA SA STAVLJANJEM LISICA I POKRETANJEM TUŽBE PROTIV NN LICA
kako bih rekao...na fino centriranom snimku gde se snimatelju nije drma stalak, kako potrefi baš autobus, ih...
nego to nije bitno
žena koju su izvodili je imala lepu kosu
mislim da koristi Schauma boju za kosu jer svetluca na dnevnom svetlu
nije bitno što je sve gluma, što je kamera bila spremna, bitno je da koristi zaista lepu nijansu kose

jer tako rade profesionalci...
zamaži masi oči i radi šta hoćeš

prvo su upozoravali da će od septembra da jure švercere sa komunalnom policijom, bližom familijom komunalnih policajaca i uz pomoć prijatelja komunalne policije

- narod i nije nešto kupovao mada je direktor bio super hepi
jedino mi nejasno šta mu znači "potrebno je još 100.000 da namirimo svoje potrebe"
al ko sme diektora da pita nešto?

pa su onda rekli da se neće moći registrovati auto ako imaš BusPlus SMRTNI greh...
pa izračunali da ima dosta njih bez kola

pa su smislili da nećeš moći da dobiješ sva uverenja detetu za školu ako imaš SMRTNI GREH u BusPlus
eto ima i onih koji nemaju ni kola ni decu

Za ove što nemaju kola ni decu je najstrože zabranjeno da kupe kurtone na trafici jer imaju SMRTNI GREH u BusPlus

Eto, nije BusPlus samo privatna firma koja može da divlja kako hoće kao da je ovo Divlji Zapad.
BusPlus je VIŠE OD NAPLATE NA DRŽAVNIM JASLAMA - BUSPLUS JE EKSPERIMENT KONTROLE MASE

Jer ima nas koji nemamo ni auto, ni decu, ni kurtoni nam ne trebaju...
Mi imamo samo SLOBODU i nju ne damo BusPlus-u

Tako da su rešii da prikažu snimak žene koja zapomaže ... SUPER REKLAMA

Poslednja izmena:
BusPlus je doneo najnovije pravilo u protivzakonskom i protivustavnom funkcionisanju:

KO NE KUPI KARTU ZABRANJENO MU JE DA KUPI LEBA I MLEKO
a i policija će ga umlati...taman odobrili šefovi Gvantanamo dernanje nad slepim putnikom

šteta, meni komandir bio Drgaićević pa sam ogluveo odavno.... jel možete da me počešete dole desno ispod pazuha ne mogu da dovatim?

- - - - - - - - - -

e hvala baš ste ljubazni, nisam mogao da dovatim, silazim na sledeću...

- - - - - - - - - -

a jelte? a što ove švercere na budžetu ne juri BusPlus i komunalna?
znate šta ga ih se najahalo...

Poslednja izmena:
О ПРИМИТИВНИМ ГРАДСКИМ ШЕРИФИМА, ОГЛАСИО СЕ И СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

5.jpg

http://www.sindikatpolicije.org/dva-primera-bahate-primene-propisa-od-strane-komunalne-policije/
http://www.kurir.rs/vesti/beograd/s...d-da-vise-ne-izigravaju-serife-clanak-1672141
"Kada se pre nekoliko godina krenulo sa osnivanjem komunalne policije, niko iz „prave“ policije nije digao glas protiv imena nove komunalne službe izuzev potpisnika ovih redova. Moj motiv je bio jednostavan: u jednoj državi može biti samo jedna policija, a ne i nekakva „komunalna“. I dok se sada građani masovno izjašnjavaju da ovu službu treba ukinuti, u SPIPS-u smatraju da neko u gradu mora da vodi računa o komunalnom redu, ali to ne može da bude nikakva „policija“", navodi se na početku saopštenja.

НОВИ ПРИМЕРИ БАХАТОСТИ КОМУНАЛНЕ БАГРЕ:
http://www.sindikatpolicije.org/dva-primera-bahate-primene-propisa-od-strane-komunalne-policije/

Posle ovakvog masovnog protesta demokratske raje u srbistanu, red je da srbistan raspusti ne samo komunalnu policiju nego i policiju uopste.

samo neuki i zlonamerni diletant i tupadzija moze da broji jedan kulturni civilni protest.

vazna je ideja slobode, ideja otpora dos rezimu, koji je instalirao bus plus u cilju licnog bogacenja.

zato narod i ne placa karte jer je dos rezim protiv naroda, oteo je narodu firme i radna mesta i jos oce da ima sjajan mesecni prihod, radio ne radio

e neces majci!

da se ukine bus plus, i da se raskine ugovor. da se osude oni koji su sklopili stetan ugovor. jedino je to resenje

Gadite MI SE .
ceo forum mi se ogadio zbog VAS ovde
ko oće da se vozi autobusom neka plati kartu i nema nikakvih problema
nije GSP humanitarna organizacija nego firma koja treba da radi svoj posao i da zaradi za svoje plate - kome se ne sviđaju cene prevoza neka ne ulazi u autobus

Ljudi su siromasni nemaju para, ocemo leba i letovanje, 13 platu i besplatan prevoz.

I da nam neko otplati kredit u scajcarcima, pa ne mere:hahaha:

Drzava treba da vrati jer je vlast zla, a narod je napacen i dobar

- - - - - - - - - -

siromašni ste vi u mozak

I sa mozgom kao deficitom imamo pravo na socijalnu pomoc i besplatan prevoz, jer nismo sposobni za rad, a drzava je tu da nam pomogne, a mi cemo da volimo i podrzavamo drzavu

Gadite MI SE .
ceo forum mi se ogadio zbog VAS ovde
ko oće da se vozi autobusom neka plati kartu i nema nikakvih problema
nije GSP humanitarna organizacija nego firma koja treba da radi svoj posao i da zaradi za svoje plate - kome se ne sviđaju cene prevoza neka ne ulazi u autobus

veruj mi da je gadjenje ne manje prema tvojim stavovima, stitis sumnjivu ds kombinaciju za uzimanje para narodu.

pa ds je uveo da se uz struju naplacuje stampanje i slanje tog istog racuna???? de to ima, ali tvoj stomak se gadi gradjana srbije a ne kontroverznih bizismena i korumpiranih poliyicara iz ds-a

veruj mi da je gadjenje ne manje prema tvojim stavovima, stitis sumnjivu ds kombinaciju za uzimanje para narodu.

pa ds je uveo da se uz struju naplacuje stampanje i slanje tog istog racuna???? de to ima, ali tvoj stomak se gadi gradjana srbije a ne kontroverznih bizismena i korumpiranih poliyicara iz ds-a

Pa sto to snobovi naroda srpskog ne ukinu. Nego se samo pozivate na proslost

pu pomeri se smesta , nemam nameru da štitim DS jer ja njih mrzim najviše , ali realno ceo sistem prevoza se raspada zato jer neko odbija da plati autobusku iliti kartu za prevoz , ako nemaš para brate ne ulazi u prevoz , ako platiš kartu nema ko da te privodi i da se svađa sa tobom niti zašto da se svađa sa tobom , nisi platio kartu i još se buniš gde to ima? pa nije čovek u kontroli kriv što neko nije platio kartu on samo radi svoj posao.
Brate oćeš da trošiš struju -plati , ako je ne platiš EDB pošalje čoveka i iseku ti struju. Pošalju ti račun i prinudnu naplatu preko isterivača dugova.
******* ti bi da opljačkaš nekoga a da te ne hapse.

КОМУНАЛНИ "Муџахедин Халк" у Алексинцу покушава ДА УРЕЂУЈЕ ИНТЕРНЕТ! :hahaha:

header_cir.jpg

Отворено протестно писмо због правне и политичке тортуре (од стране комуналних гаулајтера)
http://www.aleksinac.net/kolumne/otvoreno-protestno-pismo-zbog-pravne-i-politicke-torture.html

so_006_kom_insp_355-5.jpg
ovo je smešno u najmanju ruku mogu da obrišu svoju guzicu sa ovim jer domen aleksinac.net ne pripada srbiji ajde de da je aleksinac.rs pa da imam neke sumnje ali...

pu pomeri se smesta , nemam nameru da štitim DS jer ja njih mrzim najviše , ali realno ceo sistem prevoza se raspada zato jer neko odbija da plati autobusku iliti kartu za prevoz , ako nemaš para brate ne ulazi u prevoz , ako platiš kartu nema ko da te privodi i da se svađa sa tobom niti zašto da se svađa sa tobom , nisi platio kartu i još se buniš gde to ima? pa nije čovek u kontroli kriv što neko nije platio kartu on samo radi svoj posao.
Brate oćeš da trošiš struju -plati , ako je ne platiš EDB pošalje čoveka i iseku ti struju. Pošalju ti račun i prinudnu naplatu preko isterivača dugova.
******* ti bi da opljačkaš nekoga a da te ne hapse.
Takvi kao ti su opljackali ovu drzavu i nas narod je puno osiromasio i nema za kartu, ni za iPhone 7. Kad oduzmemo imovinu zlkovcima poput tebe imace nas narod i za kartu i za besplatnu voznju

Takvi kao ti su opljackali ovu drzavu i nas narod je puno osiromasio i nema za kartu, ni za iPhone 7. Kad oduzmemo imovinu zlkovcima poput tebe imace nas narod i za kartu i za besplatnu voznju

ti bi da se voziš džabe? e pa nema džabe !
Uđi u taxi i nemoj da platiš kada izlaziš da vidiš kako ćeš da prođeš.
sipaj gorivo na pumpi pa nemoj da platiš pa da vidiš oće li te motati neko
i na kraju mi kažeš da sam ja kriminalac a ti kršiš zakone.

Back