Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da. Ali ovi likovi imaju obeležje i politički program. Nisu izneli ono što je trebalo, gde se krši zakon i ustav i šta zapravo žele sa time. Oni ruše Vučka i ko zna koga još, tu nisu čista posla...

Konacno se mozemo u necemu sloziti. I komunalna policija je obavljala svoju duznost. Ne vidik razlog sto je treba ukinuti. Citao sam o gradovima koji su ranije uveli besplatan saobracaj. Svi su odustali od tog koncepta jer je dugorocno izazivao veliki minus i plus u vecim gradovima kao u rimu 70ih haos u prevozu. Jedino sto gsp treba da uvede da penzioneri placaju prevoz. Ne vidim cemu povlascivanje. Drugo, moguce je uciniti da karte u jutarnjim satima od 5 do 7 budu recimo tri puta jeftinije. Time bi se smanjila guzva u periodu od 7 do 9

sta je sad ovo - od danas najjeftinija bus plus karta 89 dinara... jesu li oni poludeli

Nakon "validacije" ta zapoceta voznja je u vremenskom trajanju od 90 minuta , sto i ne izgleda tako lose ukoliko imate mogucnosti da zavrsite neki posao za to vreme , jer Vas prevoz "tamo i nazad" kosta po 44.5 din u jednom pravcu ( prethodna cena 73X2= 146) .

Poslednja izmena:
Konacno se mozemo u necemu sloziti. I komunalna policija je obavljala svoju duznost. Ne vidik razlog sto je treba ukinuti. Citao sam o gradovima koji su ranije uveli besplatan saobracaj. Svi su odustali od tog koncepta jer je dugorocno izazivao veliki minus i plus u vecim gradovima kao u rimu 70ih haos u prevozu. Jedino sto gsp treba da uvede da penzioneri placaju prevoz. Ne vidim cemu povlascivanje. Drugo, moguce je uciniti da karte u jutarnjim satima od 5 do 7 budu recimo tri puta jeftinije. Time bi se smanjila guzva u periodu od 7 do 9

Mislim da je karta preskupa i ne primerena prihodima gradjana. Jednom prilikom ovde sam računao da jedan autobus sa 50 putnika naplati 300 eura na predjenih 100 kilometara. Zna se kako se obračunava amortizacija, ona učestvuje od sedam do deset posto, što je 30 eura u ovom slučaju, zatim porez od dvadeset posto što je 60 eura, zatim gorivo na predjenih sto kilometara neka je bus potrošio 50 litara, što je manje više i 50 erua, neki optimum i na kraju imamo vozača koji je vozio taj bus na 100 kilometara nekih dva sata. Ako ej njegova plata oko 30 000 tih sto kilometara vozač je najjeftinija stavka i košta oko 350 dinara. KAda sve to saberemo dobijemo troškove od oko 150 eura na predjenih 100 kiloetara, gde odlazi onih drugih 150 eura od ukupnih 300eura ???

Mislim da je karta preskupa i ne primerena prihodima gradjana. Jednom prilikom ovde sam računao da jedan autobus sa 50 putnika naplati 300 eura na predjenih 100 kilometara. Zna se kako se obračunava amortizacija, ona učestvuje od sedam do deset posto, što je 30 eura u ovom slučaju, zatim porez od dvadeset posto što je 60 eura, zatim gorivo na predjenih sto kilometara neka je bus potrošio 50 litara, što je manje više i 50 erua, neki optimum i na kraju imamo vozača koji je vozio taj bus na 100 kilometara nekih dva sata. Ako ej njegova plata oko 30 000 tih sto kilometara vozač je najjeftinija stavka i košta oko 350 dinara. KAda sve to saberemo dobijemo troškove od oko 150 eura na predjenih 100 kiloetara, gde odlazi onih drugih 150 eura od ukupnih 300eura ???

Karta je naravno skupa, za nas dzep, ali nije samo vozac tu. Imas tu brdo direktora sekretarica, burazerskih ugovora. I to naravno doda cenu. Zato je jedino resenje privatizovati gsp pa nek se privatnici medjusobno utrkuju

Karta je naravno skupa, za nas dzep, ali nije samo vozac tu. Imas tu brdo direktora sekretarica, burazerskih ugovora. I to naravno doda cenu. Zato je jedino resenje privatizovati gsp pa nek se privatnici medjusobno utrkuju

Sležem se, jedino što ne bi dozvolio stranim investitorima da udju u privatizaciju bilo koje državne imovine pa ni GSP-a. Moja želja je da vidim bogate Srbe a ne Arape i Nemce...

BUSPLUS KRŠI UGOVOR SA REGULARNIM KORISNICIMA GSB-a

Ako imate status NEZAPOSLENOG LICA vama je potrebna RADNA KNJIŽICA u posedu da bi je PRILOŽILI NA UVID KAO DOKAZ za Zdravstveno osiguranje

Da bi dobili POVLAŠĆENU PERSONALIZOVANU KARTICU (serem im se na fensi izbor reči pored postojećih srpskih)
oni traže UVERENJE NSZ-a i to je u redu i da se prilikom postpisivanja Ugovora o korišćenju povlašćene kategorije
SLAŽETE DA APEX KORISTI SVE VAŠE PODATKE ZA INTERNE POTREBE U SKLADU SA ZAKONOM (ali im se kara za naš zakon jer možda u Turskoj važi drugi zakon a Vaši podaci tamo uključujući i JMBG što jako dobro dodje za Interpol prevare)

MEDJUTIM - BUSPLUS PONIŠTAVA JEDNOSTRANO VAŠ UGOVOR AKO NISTE NA EVIDENCIJI BIROA A NISTE NI ZAPSOLENI
jer Nacionalna Služba za Zapošljavanje surovo briše svakog neažurnog nezaposlenog sa spiska uz ZABRANU NA 6 MESECI javljanja (da bi MMF-u rekli da je jako malo nezaposlenih)
IAKO MOŽETE DA BUSPLUS-u ODNESETE RADNU KNJIŽICU BEZ NOVIH PEČATA NA UVID??????????????

KO DAJE PRAVO PRIVATNOJ FIRMI DA OČITAVA SLUŽBENE PODATKE NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE???

Poslednja izmena:
Srbi se i nisu bas nesto pokazale kao gazde.

Pa kada su posle petog oktobra došli lopovi na mesto gazda, nemože se očekivati da šljam postane dobar gazda. Dobrim gazdama nije ni data šansa da se pokažu, oni su pod pritiskom države i lopova, tu su inspekcije, razni progoni, dok se favorizuju oni koji su šljam. Biramo u političkom smislu promašene likova a ne prave ljude, tu je problem. Nemam nameru da rušim vlast, već da joj promenim navike da se ponašaju u skladu sa zakonom, onda je sve jedno ko je na vlasti.

Pa kada su posle petog oktobra došli lopovi na mesto gazda, nemože se očekivati da šljam postane dobar gazda. Dobrim gazdama nije ni data šansa da se pokažu, oni su pod pritiskom države i lopova, tu su inspekcije, razni progoni, dok se favorizuju oni koji su šljam. Biramo u političkom smislu promašene likova a ne prave ljude, tu je problem. Nemam nameru da rušim vlast, već da joj promenim navike da se ponašaju u skladu sa zakonom, onda je sve jedno ko je na vlasti.

Pazi tako ti je u demokratiji. Glup narod bira losu vlast. I to ne moze niko da promeni. Ne znam da li ti je poznato ali 50% je glasalo za vucka

Okupilo se 20 ljudi, lol jak protest. Vise ja okupim ljudi kad sviram gitaru u knez mihajlovoj
Свираш ли и у аутоБУСплусима или само ћошкариш? :hahaha:

mqdefault.jpg

Pazi tako ti je u demokratiji. Glup narod bira losu vlast. I to ne moze niko da promeni. Ne znam da li ti je poznato ali 50% je glasalo za vucka

Ali na izbore je izašlo nešto više od 50%, dakle Vučko je pobedio sa 25% ukupnog stanovništva. Ja sam jedan od onih koji ne lgasaju od petog oktobra, jer smatram da Srbijom vlada američki ambasador a ne naš čovek. Glasaću za onog koji je u stanju da obezbedi socijlani mir i odrekne se uticaja stranih amabasadora, američkih, nemačkih...itd. Onaj ko bude govorio da nam trebaju domaći investitori za tog ću da glasam.

Nakon "validacije" ta zapoceta voznja je u vremenskom trajanju od 90 minuta , sto i ne izgleda tako lose ukoliko imate mogucnosti da zavrsite neki posao za to vreme , jer Vas prevoz "tamo i nazad" kosta po 44.5 din u jednom pravcu ( prethodna cena 73X2= 146) .

SUPER!

Ima PISMENIH GRADJANA koji NISU HTELI da ostave turskom APEX-u svoje podatke za "interne potrebe"
pa koriste jedinačne karte do posla

Njima će baš značiti za osmočasovno radno vreme ovo "olakšanje" (džepa)
Opet retardirani mozak na delu... kako da zavrne pod devizom "evo poboljšanja"

Ali na izbore je izašlo nešto više od 50%, dakle Vučko je pobedio sa 25% ukupnog stanovništva. Ja sam jedan od onih koji ne lgasaju od petog oktobra, jer smatram da Srbijom vlada američki ambasador a ne naš čovek. Glasaću za onog koji je u stanju da obezbedi socijlani mir i odrekne se uticaja stranih amabasadora, američkih, nemačkih...itd. Onaj ko bude govorio da nam trebaju domaći investitori za tog ću da glasam.

Nema domacih investitora, narod je siromasan. Moras da imas kapital da bi investirao. Srbija je veoma siromasna kapitalom. Uglavnom ne izaci na izbore i posle se zaliti na vlast je velika glupost

pa namerno su u javna preduzeca doveli lopove i pustili ih da kradu da bi ljudi rekli - prodaj strancima ovi srbi su lopovi...kad sve prodas strancima postajes beskucnik

ja delim sudbinu ovog naroda a i nisu svi lopovi

bravo!

ti si svesna da si jedna karika u lancu
svaka karika je za sebe ali zajedno čine lanac
ako jedna karika pukne lanac ne funkcioniše

ali ti to ne možeš da objasniš neradniku koji svira po Knez Mihajlovoj (kako je sam obelodanio, pored ostalog bokser bez nosa)

- - - - - - - - - -

Cekaj znam da ti je srce veliko, nego da li si ti radila u firmi pa ti neko nije dao platu. Kako si si kao jedinka direktno pogodjena

majstore, jel znaš onu "American woman, stay away from me. American woman, mama let me be "
ili znaš samo prevod "crna ženo prokleta bila, što me ostavi"?

Nema domacih investitora, narod je siromasan. Moras da imas kapital da bi investirao. Srbija je veoma siromasna kapitalom. Uglavnom ne izaci na izbore i posle se zaliti na vlast je velika glupost

Neznam koliko Beogradski GSP ima autobusa na raspolaganju. Preptostavljam da ima 200 komada a moguće je i ivše. Evo ja se dobrovoljno javljam, da budem domaći investitor i preuzmem GSP, pazi nemam para za tako nešto. Samo tražim da dobijem iste uslove kao strani investitori. Na osnovu 200 autobusa u GSP, platiću GSP sa 100 miliona eura i investiraću oko pedest miliona eura u GSP. Ali da dobijem iste uslove kao da sam stranac !!!

Back