krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.423
Ama ljudi vi koji treba da platite kaznu ste totalni idioti. Dobro , za Aristokratu to  znamo od ranije ali vi ostali našli ste na koga da se ugledate. Ako nemate kartu  ili ako vam je istekla  nemojte je pokazivati ridži u slučaju da  je personalizovana  pokupiće podatke iz nje i poslati vam kaznu .   Naljbolje je da kažete da izlazite na sledećem stajalištu ,  a ako baš žurite recite da ćete kupiti kod vozača  (jednokratnu), ili ne znam u zadnje vreme možda direktno od ridže. (u početku je bilo  kod vozača, no vozaču je najčešće mrsko da se saginje i hebava oko otkucavanja pa neće ni da naplati).
,  a ako baš žurite recite da ćete kupiti kod vozača  (jednokratnu), ili ne znam u zadnje vreme možda direktno od ridže. (u početku je bilo  kod vozača, no vozaču je najčešće mrsko da se saginje i hebava oko otkucavanja pa neće ni da naplati). 
Inače da živim u normalnoj zemlji prvi bih se zalagao da se karta plaća no kad neko (ovaj put Đilas i njegove barabe) može da osnuje privatno preduzeće i prenese monopolski posao naplate karata na to preduzeće, a zatim tu firmu proda Turcima i zdipi sebi lovu u džep, onda iz principa neću da plaćam kartu

,  a ako baš žurite recite da ćete kupiti kod vozača  (jednokratnu), ili ne znam u zadnje vreme možda direktno od ridže. (u početku je bilo  kod vozača, no vozaču je najčešće mrsko da se saginje i hebava oko otkucavanja pa neće ni da naplati).
,  a ako baš žurite recite da ćete kupiti kod vozača  (jednokratnu), ili ne znam u zadnje vreme možda direktno od ridže. (u početku je bilo  kod vozača, no vozaču je najčešće mrsko da se saginje i hebava oko otkucavanja pa neće ni da naplati). Inače da živim u normalnoj zemlji prvi bih se zalagao da se karta plaća no kad neko (ovaj put Đilas i njegove barabe) može da osnuje privatno preduzeće i prenese monopolski posao naplate karata na to preduzeće, a zatim tu firmu proda Turcima i zdipi sebi lovu u džep, onda iz principa neću da plaćam kartu

Poslednja izmena: 

mislim da cu sutra ujutro otici do Beogradjanke da izvadim duplikat...kao izgubila sam...ispala mi iz dzepa
 mislim da cu sutra ujutro otici do Beogradjanke da izvadim duplikat...kao izgubila sam...ispala mi iz dzepa

To je bilo u junu.
 To je bilo u junu. , ali to onda ima posledice...
 , ali to onda ima posledice...