BURNO U GROCKOJ Odbornici usvajaju ostavku predsednika Simonovića, ispred zgrade PROT

Mračak@

Elita
Poruka
24.611
Nedelju dana pre isticanja roka od tri meseca, posle kojeg bi Skupština grada imala pravo i dužnost da raspusti opštinski parlament, danas se održava sednica Skupštine opštine Grocka na kojoj će jedna od tačaka dnevnog reda biti i ostavka dugogodišnjeg predsednika Dragoljuba Simonovića.

spred zgrade SO Grocka okupilo se stotinak ljudi, podeljenih u dva tabora, delom simpatizera opozicije, ali i onih koji podržavaju Dragoljuba Simonovića (Srpska napredna stranka).

Među okupljenima je i novinar Milan Jovanović kojem je sredinom decembra prošle godine spaljena kuća, a za ovaj čin je, između ostalih, indirektno osumnjičen i već pomenuti Dragoljub Simonović zbog čega je više od mesec dana bio u pritvoru.

Žitelji Grocke koji podržavaju Simonovića, kada su videli dolazak Borka Stefanovića i drugih lidera Saveza za Srbiju, počeli su da skandiraju "Borko fašisto" i "Đilasu lopove".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-predsednika-simonovica-ispred-zgrade/4hq6r97

:hahaha:

Nedelju dana pre isticanja roka od tri meseca, posle kojeg bi Skupština grada imala pravo i dužnost da raspusti opštinski parlament, danas se održava sednica Skupštine opštine Grocka na kojoj će jedna od tačaka dnevnog reda biti i ostavka dugogodišnjeg predsednika Dragoljuba Simonovića.

spred zgrade SO Grocka okupilo se stotinak ljudi, podeljenih u dva tabora, delom simpatizera opozicije, ali i onih koji podržavaju Dragoljuba Simonovića (Srpska napredna stranka).

Među okupljenima je i novinar Milan Jovanović kojem je sredinom decembra prošle godine spaljena kuća, a za ovaj čin je, između ostalih, indirektno osumnjičen i već pomenuti Dragoljub Simonović zbog čega je više od mesec dana bio u pritvoru.

Žitelji Grocke koji podržavaju Simonovića, kada su videli dolazak Borka Stefanovića i drugih lidera Saveza za Srbiju, počeli su da skandiraju "Borko fašisto" i "Đilasu lopove".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-predsednika-simonovica-ispred-zgrade/4hq6r97

:hahaha:

https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

na drugom kraju beograda u isto to vreme od strane drzave podrzana mafija oduzima coveku stan
imao kucu koju je ustupio investitoru koja je napravila na mestu njegove kuce zgradu i po ugovoru njemu dala pripadajuci stan kao zamenu
a onda se pojavu izvrsitelji koji coveku hoce da oduzmu taj stan na njegovom placu zbog njenih kao dugovanja prema trecem licu
koga ti mracak to podrzavas, da li si svesatan?

Jedino sto mogu da kazem je....sramota..ovakvi haraci i otimacine ni za vreme turaka nisu bili

van pameti
ajde tamo gde je nerazjasnjeno vlasnistvo i slicno
ovde covek vlasnik kuce, daje kucu i plac za stan
useli se zivi, ona kao ima dug prema nekom mafijasu koji diluje na veliko i na ime njenog duga njemu uzimaju stan
pa da li ste ljudi normlani???
covek da uzme bombu i pobije sva govna

https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

na drugom kraju beograda u isto to vreme od strane drzave podrzana mafija oduzima coveku stan
imao kucu koju je ustupio investitoru koja je napravila na mestu njegove kuce zgradu i po ugovoru njemu dala pripadajuci stan kao zamenu
a onda se pojavu izvrsitelji koji coveku hoce da oduzmu taj stan na njegovom placu zbog njenih kao dugovanja prema trecem licu
koga ti mracak to podrzavas, da li si svesatan?

Nadji mi post gde ja bilo koga podrzavam. Sto lazes, i kako te bre nije sramota da lazes, a?

Jel te sramota da lazes o drugim forumasima?

Ako nije, bice.

Jedino sto mogu da kazem je....sramota..ovakvi haraci i otimacine ni za vreme turaka nisu bili
ДОСманлијска квислиншка барга је ПЉАЧКАЛА државне ресурсе и становништво то није одмах
приметило, али после њих пристигле су НЕНАЈЕДЕНЕ СНС ХОРДЕ које видевши да је мало шта
од ДРЖАВЕ преостало за ПЉАЧКУ - кренули су у БЕЗОЧНУ ПЉАЧКУ СТАНОВНИШТВА!

Jedan od 3 desne ruke i desnog mooda Sime Cigana:
http://www.grocka.rs/lokalna-samouprava/clanovi-veca/vlado-radovanovic/

Taj je okupirao sve moje u Kaludjerici, pokusao da mi otme plac, i poceo da me kidnapuje... Ala sam ga devastirao, i sve sa Simom i raketlanom. Pamtice me vo vjeki vjekov kako sam ih siebao, izivljavajuci se! Dabogda im se psi lutalice srali i pisali na grobove. :ok:

_nobody_

Nadji mi post gde ja bilo koga podrzavam. Sto lazes, i kako te bre nije sramota da lazes, a?

Jel te sramota da lazes o drugim forumasima?

Ako nije, bice.

izvini ako ne podrzavas ovakvu vlast
nesto sam pogresno shvatila iz postavljenog posta
da se razumemo, meni ne smeta ni vucic, ni djilas, ni obradovic, ni jeremic
meni smeta samo zloupotreba vlasti i kao gradjanin hocu to da se uredi u drzavi da bi svi mi koji izdrzavamo tu drzavu mogli da zivimo normlanim zivotima
meni ne treba ni idol, ni vodja
ne treba mi niko kome treba da se klanjam i da ga podrzavam kad krade i zloupotrebljava drzavu
kao sto sam bila protiv uvodjenja komunalne policije i bus plusa u vreme djilasa, a za izgradjen most mu skidam kapu, tako sam protiv kradje i otimanja gradjana na koje vucic zmuri
razlog za to zna on, ja ne znam
ne mogu deca da nam umiru u raspadnutim bolnicama, a da ulica sljasti od nakita
ovo nije socijalizam i necemo svi da jedemo sarmu jer neko nema za meso, ali ne moze ni neko da umire od gladi jer mu je vlast oduzela nepovratno deo penzije koju je zaradio, a onda mu uzima stan jer od ostatka nema para da plati komunalije i porez na stan, dok vesic gradi gondolu, dok se u kosutnjaku gradi vestacka stena milionske naduvane vrednosti
dragi sugradjani to se zove kradja

............kao sto sam bila protiv uvodjenja komunalne policije i bus plusa u vreme djilasa, a za izgradjen most mu skidam kapu, tako sam protiv kradje i otimanja gradjana na koje vucic zmuri
*******************************************************************************************************

ДА ЛИ ЗНАШ да је Ђиласова "НА АДИ ЋУПРИЈА" упркос свим грађевинским и технолошком стандардима
по ЈЕДНОМ ДУЖНОМ МЕТРУ коштала Србију 2,5 пута више од НАЈСКУПЉЕГ МОСТА ТОГ ПРОФИЛА
који је изграђен у Европи?

Да ли знаш шта су УПОРЕДНИ ПАРАМЕТРИ?!?!

izvini ako ne podrzavas ovakvu vlast
nesto sam pogresno shvatila iz postavljenog posta
da se razumemo, meni ne smeta ni vucic, ni djilas, ni obradovic, ni jeremic
meni smeta samo zloupotreba vlasti i kao gradjanin hocu to da se uredi u drzavi da bi svi mi koji izdrzavamo tu drzavu mogli da zivimo normlanim zivotima
meni ne treba ni idol, ni vodja
ne treba mi niko kome treba da se klanjam i da ga podrzavam kad krade i zloupotrebljava drzavu
kao sto sam bila protiv uvodjenja komunalne policije i bus plusa u vreme djilasa, a za izgradjen most mu skidam kapu, tako sam protiv kradje i otimanja gradjana na koje vucic zmuri
razlog za to zna on, ja ne znam
ne mogu deca da nam umiru u raspadnutim bolnicama, a da ulica sljasti od nakita
ovo nije socijalizam i necemo svi da jedemo sarmu jer neko nema za meso, ali ne moze ni neko da umire od gladi jer mu je vlast oduzela nepovratno deo penzije koju je zaradio, a onda mu uzima stan jer od ostatka nema para da plati komunalije i porez na stan, dok vesic gradi gondolu, dok se u kosutnjaku gradi vestacka stena milionske naduvane vrednosti

E vidi, ja ovde zelim da se dobro zabavim. Kome smeta, zabole me. Forum je i onako odavno propao za sve, sem za malo smeha. :lol:

E vidi, ja ovde zelim da se dobro zabavim. Kome smeta, zabole me. Forum je i onako odavno propao za sve, sem za malo smeha. :lol:

Под СНС НЕНАЈЕДЕНОМ БАГРОМ и камен би пропао
и НАКОВАЊ би покварила некомпетентна и болесна СНС БАГРА!

ДА ЛИ ЗНАШ да је Ђиласова "НА АДИ ЋУПРИЈА" упркос свим грађевинским и технолошком стандардима
по ЈЕДНОМ ДУЖНОМ МЕТРУ коштала Србију 2,5 пута више од НАЈСКУПЉЕГ МОСТА ТОГ ПРОФИЛА
који је изграђен у Европи?

Да ли знаш шта су УПОРЕДНИ ПАРАМЕТРИ?!?!

znam
uporedni parametar je jelka na trgu republike od 83.000eu - najskuplja na svetu celom
uporeni parametar je fontana na slaviji cija je cena 200.000eu, a iz kase je na nju izvuceno 1.8 miliona evra
pravi se vestacka stena cija je cena 125.000eu, a iz budzeta se izvlaci na privatne racune na njen racun 1.2miliona evra

tako da i ako je bilo tako kod djilasa, 2,5x u odnosu na 10x koliko kradu naprednjaci - mnogo je brate!

- - - - - - - - - -

nekad su krali samo oni na polozaju
a danas oni na funkciji moraju da puste da kradu upravo ovi jadnici ispred opstine grocka koji su izasli na protivmiting
razlika izmedju ljudi koji su u protestu citave zime i ovih je sto se oni ljudi bore za pravdu i svoju koru hleba, a ovi bi i majku prodali ako bi im neko dao 50dinara
najgora ciganska posla
posteni cigani, izvinite nemam nameru vas da vredjam

znam
uporedni parametar je jelka na trgu republike od 83.000eu - najskuplja na svetu celom
uporeni parametar je fontana na slaviji cija je cena 200.000eu, a iz kase je na nju izvuceno 1.8 miliona evra
pravi se vestacka stena cija je cena 125.000eu, a iz budzeta se izvlaci na privatne racune na njen racun 1.2miliona evra

tako da i ako je bilo tako kod djilasa, 2,5x u odnosu na 10x koliko kradu naprednjaci - mnogo je brate!

- - - - - - - - - -
СВАКА КРАЂА НАРОДНИХ ПАРА, је криминал, па било то 2,5 или 10 пута!

СВАКУ ТУ КРАЂУ ПЛАТИЋЕШ ТИ, платиће твоја породица, твоји пријатељи, твоји познаници..
неки твоји драги људи који НИШТА НИСУ УКРАЛИ! То је тако.

Крађа је крађа, свеједно колика је - свака крађа је НЕМОР
АЛ!

Tebi je dobra zabava sto su novinaru Milanu Jovanovicu, 70godisnjaku, koji je postenjacina, spalili kucu i pokusali da ga ubiju? :zlud:

Pokusali su posle da ga oblate... Koja bolesna, alava, ******a i balava goveda?!

Na stranu mene. Meni nisu bash nesto narocito mogli da naude (a pokusali su, i cak da mi prete da ce me ubiti, dignuti moju kucu u vazduh).

Pa gledaj coveka, pokusava da pise o lopovlucima ove bagre... I niko NISTA!? Jer to tebi za "malo smeha"? Jel ako tebi spale kucu, i pokusaju da te ubiju, jer ce ti bili smesno??? :lol:

Razmisli o tome sta uopste pricas... I sta reprezentujes! :udriglavu:

_nobody_

СВАКА КРАЂА НАРОДНИХ ПАРА, је криминал, па било то 2,5 или 10 пута!

СВАКУ ТУ КРАЂУ ПЛАТИЋЕШ ТИ, платиће твоја породица, твоји пријатељи, твоји познаници..
неки твоји драги људи који НИШТА НИСУ УКРАЛИ! То је тако.

Крађа је крађа, свеједно колика је - свака крађа је НЕМОР
АЛ!

tako je
one koji su krali ranije smo smenili zbgo toga
ne vidim razlog da ne smenimo i da cuvate i branite ove koji sada ovako besomocno kradu
osim ukoliko niste u njihovom kolu i ne delite plen

van pameti
ajde tamo gde je nerazjasnjeno vlasnistvo i slicno
ovde covek vlasnik kuce, daje kucu i plac za stan
useli se zivi, ona kao ima dug prema nekom mafijasu koji diluje na veliko i na ime njenog duga njemu uzimaju stan
pa da li ste ljudi normlani???
covek da uzme bombu i pobije sva govna

To se dešava kad čovek ne uknjiži stan. Dokle god se ne uknjiži, zgrada i posebni delovi se vode na investitora, ako je naravno zgrada legalno izgrađena. Zato je knjiženje bitno, zbog takvih stvari. Nikad ne znaš dal prethodni vlasnik nekom nešto duguje, dal je stan predmet nečije zaostavštine na koju neki naslednici za koje ne znaš polažu pravo...

To naravno nije opravdanje za izvršitelje, tj. zakonodavca, jer izvršitelj očas posla sprovede izvršenje, aukciju i namiri poverioca investitora, a oštećeni vlasnik onda u građanskoj parnici mora da tuži investitora da bi eventualno vratio pare za stan, što može da traje godinama. Nije pravično rešenje.

Back