Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.941
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/o...rokremom-i-cevapima-smislili-sokantan/tsx9z90Burek sarma
Pica burek i burek s kolenicom su bili svojevrsno otkriće, burek s erurokremom i plazmom zvučao je slatko, međutim - burek sa sarmom na startu izaziva rezervisanost.
Na Tviteru se pojavila fotografija pekare koja kao svoj novi specijalitet nudi burek sa sarmom i ljubitelji tradicionalne kuhinje su doživeli šok.
Mnogi su ovaj novitet dočekali kao skrnavljenje „svetinja“.
„Zadnje vreme došlo“, konstatuju neki.
„Burek sarma ? Neće ovaj svet još dugo“.
„Što je mnogo mnogo je“.“To je jeres“.
„Ništa vam nije sveto!“, uzvikuju, predviđaju „Sarmagedon“.
Ipak, nakon prvog udara, javili su se i oni optimističniji.
„Jedva čekam burek ruska salata.“
https://www.blic.rs/vesti/beograd/o...rokremom-i-cevapima-smislili-sokantan/tsx9z90
Pogledajte prilog 1241398
deluje baš jestivo. obožavam burek
nisam ni čitao šta piše u članku, samo sam googlao da bih našao kako izgleda taj burek. a to vidim staro 4 godine, ahaha. "novo"kasno stiže Janko , a i praviš reklamu toj piceriji , ništa lakše od staviti ceo link
![]()
šta fali , ovde je novonisam ni čitao šta piše u članku, samo sam googlao da bih našao kako izgleda taj burek. a to vidim staro 4 godine, ahaha. "novo"![]()
ti rešio vazda da vaskrsavašnisam ni čitao šta piše u članku, samo sam googlao da bih našao kako izgleda taj burek. a to vidim staro 4 godine, ahaha. "novo"![]()
ali taj burek ja nigde nisam video, što je čudno.šta fali , ovde je novo![]()
e ako de , sada ga vidišali taj burek ja nigde nisam video, što je čudno.
ma ja bih da ga jedem, ne da ga gledame ako de , sada ga vidiš
pa ko ti branima ja bih da ga jedem, ne da ga gledam
pa nema, to ti pričampa ko ti brani
kupus Žiko kupus i to podvarakŠta je burek sarma? Umesto kora listovi kupusa?
Burek sarma
Pica burek i burek s kolenicom su bili svojevrsno otkriće, burek s erurokremom i plazmom zvučao je slatko, međutim - burek sa sarmom na startu izaziva rezervisanost.
Na Tviteru se pojavila fotografija pekare koja kao svoj novi specijalitet nudi burek sa sarmom i ljubitelji tradicionalne kuhinje su doživeli šok.
Mnogi su ovaj novitet dočekali kao skrnavljenje „svetinja“.
„Zadnje vreme došlo“, konstatuju neki.
„Burek sarma ? Neće ovaj svet još dugo“.
„Što je mnogo mnogo je“.“To je jeres“.
„Ništa vam nije sveto!“, uzvikuju, predviđaju „Sarmagedon“.
Ipak, nakon prvog udara, javili su se i oni optimističniji.
„Jedva čekam burek ruska salata.“
pa guglajpa nema, to ti pričam
ma neeeema u mestu gde živim. kmepa guglaj