Bulsat 39E startao srpske titlove

Strong 6020

Malo sam istrazivao po internetu i sad mi je glavni problem to da li postoji software update za ovu verziju resivera koju ja imam. Update bih vec nekako u uspjeo sam da uradim jer ima dosta uputstava kako to uraditi,samo me interesuje da li je moguce na ovoj verziji otkljucavati bulsat.

Resiver je samo jednom dosad patchovan il updejtovan ili kako se to ispravno kaze, ali datum na verziji tog software je 2007 godina.

Ulazio sam u meni gdje se ukucavaju kljucevi i nadjem irdeto kodiranje(irdeto samo nije irdeto2 kodiranje,njega nema ) ali na njemu nemam nigdje bulsat kljuceva pa pretpostavljam da je potreban updejt ako postoji

potreban mi je neko ko mi moze ubaciti softver u tehnikus otpc 4100 c da bih gledao bulsat, ovde u Cacku nisam nasao.
Imas tipa koji zivi na kraju parkinga preko puta caffe Brazila. Do kraja parkinga pa skrenes levo i sa desne strane videces druga treca kuca ima satelitske antene na krovu.U prizemlju je neki lokal.Tu mozes odneti svoj risiver. Ja zivim u Cacku i on mi je odradio sve.Dragisa se zove mislim

pozdrav
sto se tice kabla najverovatnije u nekoj bolje snabdevenoj prodavnici za elektroniku ili tako nesto ili jednostavno odes kod nekog majstora i on ti poveze i napravi kabal
sto se tice bulsata mislim da rade jos nekoliko kanala pa nemas potrebe da se i mucis za pravljenje kabla i sredjivanje softvera
pozz

Back