Bulsat 39E startao srpske titlove

Upravo sam gledao spisak kanala na Hellas sat i za sve kriptovane kanale uz irdeto 2 pise i bulcrypt. Da li to znači da više nije moguće otključavanje irdeto ključevima ? Da znam da se ne mučim oko instalacije sw-a i okretanjem antene. Sve to košta. Takodje voleo bih da znam da li je moguće otključati VideoGuard ? U pitanju je sirotinjski risiver Opticum 4000c koji je do sad služio za Digi tv. Unapred hvala.

VideoGuard je sinonim za NDS i od tog kodiranja radi samo Viasat paket ( tacnije deo paketa ) i to vec preko godinu dana ali na malom broju risivera. To sto pise irdeto 2 i bulcrypt znaci da se koriste oba kodiranja istovremeno i naravno da mozes pratiti pomenuti paket sve dok za njega postoje kljucevi. eh upravo je promenio :) izacice novi u toku noci....

VideoGuard je sinonim za NDS i od tog kodiranja radi samo Viasat paket ( tacnije deo paketa ) i to vec preko godinu dana ali na malom broju risivera. To sto pise irdeto 2 i bulcrypt znaci da se koriste oba kodiranja istovremeno i naravno da mozes pratiti pomenuti paket sve dok za njega postoje kljucevi. eh upravo je promenio :) izacice novi u toku noci....

Hvala Boki ! Bacam se na posao, Valjda će potrajati ovakav režim rada Bulsat-a.

Pa ovaj paket radi od 11.4.2010. .....

Ništa ne može da se obavi bez problema ! Našao sam Helas sat , uspeo da namaknem jačinu signala 54 posto i kvalitet 53 posto. Kada sam skenirao kanale našao sam samo 156 od 238 koliko ih ima po Kingsatu. Sa samo deset pozicija dobijam signal. Dok recimo poziciju 11012 V ne vidi ni kad je ručno unesem. A automatski je preskače. Zna li ko gde grešim ?

Ništa ne može da se obavi bez problema ! Našao sam Helas sat , uspeo da namaknem jačinu signala 54 posto i kvalitet 53 posto. Kada sam skenirao kanale našao sam samo 156 od 238 koliko ih ima po Kingsatu. Sa samo deset pozicija dobijam signal. Dok recimo poziciju 11012 V ne vidi ni kad je ručno unesem. A automatski je preskače. Zna li ko gde grešim ?

Te frekvence se nalaze u dvbs-2 standardu i naravno da ih ne mozes skenirati posto nemas HD risiver....Samo na HD risiverima rade.

Je su li ovo novi kljucevi i gde se stavljaju (OPTICUM 4100C)
New Key02 Active.

Diablo Light v2 Rev3.9/Ipnosys EMU **ONLY** Format Key (for those with incorrect CAM settings and problems with AU):

Kod:

Key02: D8 86 74 B0 DF 62 C9 A8 12 E1 9B F2 05 22 09 94
HEX: D88674B0DF62C9A812E19BF205220994
DEC: 216 134 116 176 223 098 201 168 018 225 155 242

Molim pomoc.Imam ss2 karticu i program progdvb.Da li treba nesto novo da se intalira da bi se mogao otvotiti bulsatcom paket.Imam zadnji v plug 2.4.5. i probao sam ubaciti kljuceve koji su novi od 7.10.ali ne mogu da otvorim nista sa ovog paketa.Inace signal je dobar preko 60.Hvala unapred.

Molim pomoc.Imam ss2 karticu i program progdvb.Da li treba nesto novo da se intalira da bi se mogao otvotiti bulsatcom paket.Imam zadnji v plug 2.4.5. i probao sam ubaciti kljuceve koji su novi od 7.10.ali ne mogu da otvorim nista sa ovog paketa.Inace signal je dobar preko 60.Hvala unapred.

Imas poslednju verziju vplug ali ti trebaju svezi kljucevi. Skini sa mog sajta imas v_key by bokili84 i radice......

Back