nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Мислим, па о томе и причамо. Ако владу формирају ДС и СПС сами ће скидати таблу и стављати Булевар Слободана Милошевића
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće smeti. Smatram da bi demonstracije bile ogromne.

pa kneginja zorka je bitnija od zmaj jove....ipak je ona SAD DA LI BAKA ILI PRABAKA ovon nasem nesudjenom prestolonasledniku koji ne zna srpski jezik.
Коме?
П.С. Молим да се реч "престолонаскедник" пише под наводницима, јер колико ми је познато Србија нема престола,а самим тим ни престолонаследника, пошто је република.

registra ne pricaj to meni vec onima na tv koji ga tako predstavljaju i ja sam protiv monarhije,necu da budem podanik vec gradjanin,a ako se nekome ljube skuti vladara eno ima englesku kraljicu-))
pa verovatno je to bio predratni naziv pa su resili da sublimiraju staro i novo i napravili su nekog kentaura,licno sam bio pogodjen tim njihovim preimenovanjima i glupostima ,kada sam isao nesto poslovno u ulicu kraljice Marije koja je ranije bila 27.marta pa je sada opet prepolovljena a sa brojevima, je nastala opsta zbrka i zabuna ,secam da sam pola sata trazio zeljenu adresu .Ма у реду је давати имена значајних личности, али са временском дистанцом од барем 50 година. Ово што
су Ђинђићу дали булевар, је којешта и мора да се ревидира. Чак им је у једном моменту пало на памет, да
неку улицу назову по Ненаду Богдановићу....
Него зашто су Змај Јови "скратили" улицу, па онај део испод Васине преименовали у Кнегиње Зорке?
ja bih ipak da se naravno skine tabla sa imenom foteljasa djindjica i da se vrati stari naziv BULEVAR AVNOJA!!!
pa verovatno je to bio predratni naziv pa su resili da sublimiraju staro i novo i napravili su nekog kentaura,licno sam bio pogodjen tim njihovim preimenovanjima i glupostima ,kada sam isao nesto poslovno u ulicu kraljice Marije koja je ranije bila 27.marta pa je sada opet prepolovljena a sa brojevima, je nastala opsta zbrka i zabuna ,secam da sam pola sata trazio zeljenu adresu .
Ma nek' ostane Đinđić,da bi DS-ovci mislili da ljudski mozak ima žutu boju.
Направили су хаос са називима улица. За мене ће Булевар Револуције увек бити Булевар Револуције и то не
зато што сам "револуционарна" (читај "црвена"), већ зато што је то део мог детињства и мог одрастања...Исто важи и за већину осталих промена назива улица, осим што се слажем да је добро да су променили назив
улици Едварда Кардеља, па рецимо у Земуну, Матије Гупца су променили у Караматину, што је сасвим логично,
јер је у тој улици кућа најстарије земунске породице. И тако нађе се и пар добрих примера.
Šta mislite da li će Vučić, ako postane gradonačelnik, promeniti naziv Bulevara Zorana Đinđića u Bulevar Ratka Mladića?:rolleyes:
Ja sam siguran da neće i da vas je samo ložio
![]()

Isto tako kako se ti sada osećaš u vezi s promenom naziva Bulevara Revolucije, osećali su se posleratni Beograđani. Mislim da je to s promenom naziva ulica u suštini jedno veliko s*anje - s praktične tačke gledišta, naročito u Srbiji. Svaka šuša koja dođe na vlast, prvo što uradi - promeni naziv koji mu ideološki ne odgovara. Treba doneti zakon o tome i jednom za svagda staviti tačku na te budalaštine. Obeležiti ulice brojevima, davati nazive cveća, životinja, šta god, samo da prestanu da nas maltretiraju tim glupostima.

Јасно ми је ....
Nece u Mladicev, ali ce ga promeniti u Bulevar Slobodana Milosevica kao gest zahvalnosti svom koalicionom partneru SPS-u![]()
![]()