DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Tačno tako! I Đinđić i Toma!ma ima da ostane i naziv i Toma u istom![]()
I Kosovo i EU

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno tako! I Đinđić i Toma!ma ima da ostane i naziv i Toma u istom![]()
I Kosovo i EU![]()
Hahaha shto volim sarkazam na sopstveni rachun (ne svoj, naravno)![]()
ULICE
* HOĆE li vaša vlast promeniti ime Bulevara Zorana Đinđića?
- Imamo mnogo prečih poslova kojima ćemo se baviti nego ideološkim obračunima.
* Hoćete li podržati socijaliste ukoliko budu tražili da neka ulica ponese ime Slobodana Miloševića?
- O nazivima ulica razgovaraćemo kasnije. Sigurno ne prvih meseci.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=121354&datum=2008-05-18
pustite bre čoveka da radi,dangube jedne u nedeljno jutro već bistrite politiku...a i ja nisam bolji ništa od vas![]()
jes vido bog te mazo , dok se mi ovde zayebavamo i dzabalebarimo Vucic vec poceo da kupa prvu liniju metroa ,kazu da je vidjen oko 4 ujutro kako od sabajle sa krampom i lopatom nesto prekopava oko TerazijaULICE
* HOĆE li vaša vlast promeniti ime Bulevara Zorana Đinđića?
- Imamo mnogo prečih poslova kojima ćemo se baviti nego ideološkim obračunima.
* Hoćete li podržati socijaliste ukoliko budu tražili da neka ulica ponese ime Slobodana Miloševića?
- O nazivima ulica razgovaraćemo kasnije. Sigurno ne prvih meseci.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=121354&datum=2008-05-18
pustite bre čoveka da radi,dangube jedne u nedeljno jutro već bistrite politiku...a i ja nisam bolji ništa od vas![]()
jes vido bog te mazo , dok se mi ovde zayebavamo i dzabalebarimo Vucic vec poceo da kupa prvu liniju metroa ,kazu da je vidjen oko 4 ujutro kako od sabajle sa krampom i lopatom nesto prekopava oko Terazija![]()
jes vido bog te mazo , dok se mi ovde zayebavamo i dzabalebarimo Vucic vec poceo da kupa prvu liniju metroa ,kazu da je vidjen oko 4 ujutro kako od sabajle sa krampom i lopatom nesto prekopava oko Terazija![]()
A tek što ja volim kad neko ne kapira sarkazam![]()
Šta mislite da li će Vučić, ako postane gradonačelnik, promeniti naziv Bulevara Zorana Đinđića u Bulevar Ratka Mladića?:rolleyes:
Ja sam siguran da neće i da vas je samo ložio
![]()
Ovaj piglu.
u stanju je sve da uradi
samo da dokaže kolika je budaletina
Tačno tako! I Đinđić i Toma!
I Kosovo i EU![]()
ma ima da ostane i naziv i Toma u istom![]()