Булевар Ратка Младића

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/1...ica-oblepljen-plakatima-Bulevar-Ratka-Mladica
Bulevar Zorana Đinđića oblepljen plakatima "Bulevar Ratka Mladića"

Bulevar Zorana Đinđića jutros je ponovo osvanuo oblepljen plakatima sa natpisom Bulevar Ratka Mladića, javio je B92.
20580_bulevar-j-vucetic-blic_f.jpg

Prema izjavama ljudi koji žive u bulevaru, plakati su lepljeni tokom noći. Na plakatima je potpisan Pokret 1389.

Plakati su lepljeni po fasadama, na saobraćajnim znacima, na trafikama. Policija je tokom prepodneva izvršila uviđaj, a građani koji žive u ovom bulevaru bili su razočarani prizorom, dodaje B92.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

То што у потпису стоји да иза лепљења плаката стоји покрет 1389 ништа не доказује.
Свако може да одштампа плакат,да га залепи и да у потпис стави шта хоће.
У потпису је могло да стоји НАСА али то не значи да је НАСА одговорна за лепљење,пошто за тако нешто нема доказа

То што у потпису стоји да иза лепљења плаката стоји покрет 1389 ништа не доказује.
У потпису је могло да стоји НАСА али то не значи да је НАСА одговорна за лепљење,пошто за тако нешто нема доказа

Pa nešto ne verujem da će da požure da se distanciraju od ovoga :lol:

onaj Vacic ce morati opet da vristi ko latino qurva dok im to sve objasni :(

Mislis ko Mladic&family , Martic ,Hadzic i ostali sokolovi sto se satro usrali od branjenja "zapadnih srpskih zemalja " , a svi se dovukli u Beograd da zive i to ne u dvosobnim stanovima ? :think:

Pa Hadzic je valjda u NS....a Mladic je po sluzbi bio u BG....kao vojno lice.....nije on dosao dobrovoljno vec ga tako rasporedili.....ko sto imam ortaka iz Kikinde koji je u BG posto takvu prekomandu dobio....

A ovi politicari ti su glavni olos...koji se dovukao u BG da pljacka Srbiju.

Pa Hadzic je valjda u NS....a Mladic je po sluzbi bio u BG....kao vojno lice.....nije on dosao dobrovoljno vec ga tako rasporedili.....ko sto imam ortaka iz Kikinde koji je u BG posto takvu prekomandu dobio....

A ovi politicari ti su glavni olos...koji se dovukao u BG da pljacka Srbiju.

Kakvoj crnoj sluzbi kad je bio najvisi oficir vojske strane drzave i armije ,a ziveo u viletini na Banovom Brdu ? Ko kad bi sad nas nacelnik generalstaba ziveo u Sarajevu ili Bukurestu "po sluzbi " .

Нисам сигуран да ли смо се добро разумели.
Ја нисам рекао да они јесу или нису лепили плакате,већ да нема доказа да покрет стоји иза лепљења.
То што је објављено на њиховом сатју ништа не доказује јер се нико не спомиње именом и презименом.

Kakvoj crnoj sluzbi kad je bio najvisi oficir vojske strane drzave i armije ,a ziveo u viletini na Banovom Brdu ? Ko kad bi sad nas nacelnik generalstaba ziveo u Sarajevu ili Bukurestu "po sluzbi " .

Sta lupas koje strane drzave. Bio oficir JNA drzave SFRJ ciji je glavni grad bio BGD. E sad sto je kad je doslo do separatizma u nekim republikama otisao tamo da zavodi red to je drugo.Na zalost da je bilo vise takvih kao sto je Mladic SFRJ se mozda ne bi ni raspala vec bi likovi poput Tudjmana,Alije i ostali olos bio postreljan po kratkom postupku.

Није ствар у томе да ли ће се они дистанцирати или не.
Ствар је у томе што њихов потпис на плакату није доказ да иза лепљења стоји покрет 1389.
Tačno da nije. Ali ako nisu, onda treba javno da se distanciraju, jer ako policija bude vodila istragu prvo će pokucati na njihova vrata. Ne samo radi potpisa, već zato što Srbijom ne vlada generalna amnezija, pa da se ljudi ne sećaju da je iza tuce ovakvih akcija stajao upravo taj pokret.
A ako jesu lepili, a ako se distanciraju, onda su upravo ono što mislim da jesu - pitschkice:mrgreen:
sto se dize tolika prasina, kad je ratko mladic popularniji u srbiji od djindjica izdajnika? to je realnost....

Znači ti veličinu čoveka meriš po njegovoj popularnosti? Pa sad mi je sve jasno...:roll:

Je li ti to pokušaj kontraargumenta?

Niti sam ja pominjao Đinđića, niti žene u crnom. Što se mene tiče bulevar je prebrzo preimenovan i ne vidim zašto se moralo po hitnom postupku izbaciti ime AVNOJ-a. A što se žena u crnom tiče njihovi doprinosi bi bili bolji kada bi prikupljali pomoć porodicama koje su ostale bez hranitelja u Srebrenici, nego što narodu nabijaju na nos neku kolektivnu krivicu.

I svejedno opet mislim da su oni koji glorifikuju lik i delo Ratka Mladića zalutali. Srbi imaju puno svetlijih primera da ukorene svoj nacionalizam od Mladića, ali klinci nisu čuli ni za šta starije od 15 godina pa su im Kradžić i Mladić očevi nacije.
Eto ti krize identiteta.

Политика двојних стандарда.
Када неко само спомене тамо неког ОПТУЖЕНИКА а да није у негативном контексту добија епитет,шовинисте,назадњака,другосрбијаша и сл.
Док се разне НВО групације окупљају по демокрацијском Београду и унапред осуђују ОПТУЖЕНОГ и увелико спремају резолуцију о мом народу као геноцидном,сматрају напредним,пореуропским и демокрацијским елементима.
Бранити промоцију књиге о ОПТУЖЕНОМ а дозвољавати блаћење у целини и још у главном граду.
То довољно говори о власти и њеном интересу према народу у целини.

Tačno da nije. Ali ako nisu, onda treba javno da se distanciraju, jer ako policija bude vodila istragu prvo će pokucati na njihova vrata. Ne samo radi potpisa, već zato što Srbijom ne vlada generalna amnezija, pa da se ljudi ne sećaju da je iza tuce ovakvih akcija stajao upravo taj pokret.
A ako jesu lepili, a ako se distanciraju, onda su upravo ono što mislim da jesu - pitschkice:mrgreen:
QUOTE]

Полиција има право да на основу сумње покуца на њихова врата али питање је да ли имају конкретних доказа који би поткрепили ту сумњу ?
А покрет као покрет нема обавезу да се јавно дистанцира док је на истрази да утврди ко стоји иза овог прекршаја.

pa napravi anketu medju ljubiteljima Kursadzija.....garantovano 100% tvojih istomishljenika smatra mladica herojem.....to je jednostavno logika takvog mentalnog sklopa

mda sigurno, verovatno si to videla u svom okruzenju, pa projektujesh ovde na forum , ali sreco grand je vise turski nego srpski, ta vrsta muzike je tursko iranskog porekla, a mladic se upravo borio protiv mudzosa:per:

:hahaha:E kad neko pokušava da glupost pretvori u istinu i još sam sebe ubeđuje da je to realnost.

znash i sam da je to istina, djindju lopova mozda podrzava oko 20% onih klosara, avnojevskih kopilana , zutih komesara, ceda, beba i ostalih konobara kojima je omogucio da se napljackaju i otmu od naroda privatizacijom, njima sigurno nedostaje, bar javno, iako nisam siguran sta bi im rekao da se vrati iz groba:per:

Политика двојних стандарда.
Када неко само спомене тамо неког ОПТУЖЕНИКА а да није у негативном контексту добија епитет,шовинисте,назадњака,другосрбијаша и сл.
Док се разне НВО групације окупљају по демокрацијском Београду и унапред осуђују ОПТУЖЕНОГ и увелико спремају резолуцију о мом народу као геноцидном,сматрају напредним,пореуропским и демокрацијским елементима.
Бранити промоцију књиге о ОПТУЖЕНОМ а дозвољавати блаћење у целини и још у главном граду.
То довољно говори о власти и њеном интересу према народу у целини.

Ne pričam ja o pravnim normama prijatelju. Optuženi je kriv za to što je bio jedan od glavnih i odgovornih učesnika u događajima koji su degradirali srpski narod i društvo do neslućenih dubina. On i njegova generacija vođa se nisu znali postaviti kako treba i zbog njih je na Srbe prilepljen najružniji epitet svih vremena. Srbi su od malog ali jakog, ponosnog i pobedničkog naroda kroz tri godine postali ubice, silovatelji i ljudi koje treba da procesuira međunarodni cirkus zvani Hag. Eto šta su uspeli da urade ljudi koje ti braniš.

Ne ulazim u njihove motive, iskreno, ne interesuju me. Posledice su takve kakve jesu. Da su bili prave vođe ne bi dozvolili da se sve ovo desi.

A ti prijatelju izvoli, slavi ih. Ali nemoj onda da se žališ kad te neko smatra nazadnim kad se vraćaš na jedan gubitnički period i glorifikuješ gubitnike.

mda sigurno, verovatno si to videla u svom okruzenju, pa projektujesh ovde na forum , ali sreco grand je vise turski nego srpski, ta vrsta muzike je tursko iranskog porekla, a mladic se upravo borio protiv mudzosa:per:

da da.....bice ipak da si u pravu....Pink je i nastao da bi zadovoljio ukuse one DEMOKRATSKE-EVROPSKE Srbije.......onaj manji deo zaostalih, promashenih patriota (sa J)redovno gleda Nacionalnu geografiju i History
:hahaha:

Back