Булевар Ратка Младића:)

giovaniI:
goksi,ovo si u potaji negdje naljepio u zemunu,ali 200 km daleko od sjedista radikala?
zasto nisi bio junak pa to javno stavio?
p.s.ili je i slika fotomontaza?
Ko kaze da sam ja to nalepio....Sto su radikali tako nespremni na salicu na svoj racun......Mlogo ste bre ozbiljni, kao satro, samo ste vi pozvani da nama ostalima otvarate oci u vezi ''sudbiniskih pitanja zemlje''
Btw. vise inform. o ovom plakatu mozes naci na Ovo se desava kad radikali dodju za uzde vlasti!

Registra:
Goxy, ti si moj favorit.
e030.gif

:) :) :)

goxy:
Moze i ovako....
smurf.jpg

:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
HAHAHA ako se vasa hrabrst svodi na to da kasno u noc zalepite jedan plakat u zemunu drzava Srbija jadna vam majka pa kako ce te izaci na kraj sa siptarima kad se nas srba plasite zapamtite mi cemo da vas samo bijemo jer ste stoka ali albanci ce da budu mnogo brutalniji ali znam ja vas vas to ne zanima vi imate drugi plan ako bude trebalo na kosovo ili za kosovo vi cete cuvati beograd ili da nas madjari ne napadnu slucajno hahaha nece to ovaj put proci idete ispred nas ovaj put a necete demonstrirati u beogradu dok neko vama brani dupe pa posle te iste izrucivati hagu znamo vas . i za ovu plakatu ipak vi znate gde je moc ali nama to nije za utehu jer zaista nije tesko biti mocan u vasem drustvu uvek me dobro nasmejete kad glumite da ste hrabri hahahah

kimbo:
HAHAHA ako se vasa hrabrst svodi na to da kasno u noc zalepite jedan plakat u zemunu drzava Srbija jadna vam majka pa kako ce te izaci na kraj sa siptarima kad se nas srba plasite zapamtite mi cemo da vas samo bijemo jer ste stoka ali albanci ce da budu mnogo brutalniji ali znam ja vas vas to ne zanima vi imate drugi plan ako bude trebalo na kosovo ili za kosovo vi cete cuvati beograd ili da nas madjari ne napadnu slucajno hahaha nece to ovaj put proci idete ispred nas ovaj put a necete demonstrirati u beogradu dok neko vama brani dupe pa posle te iste izrucivati hagu znamo vas . i za ovu plakatu ipak vi znate gde je moc ali nama to nije za utehu jer zaista nije tesko biti mocan u vasem drustvu uvek me dobro nasmejete kad glumite da ste hrabri hahahah
Pa kad ste tolike demokrate zasto onda hapsite one koji lepe te plakate??? Zar nije demokratski da svako izrazi svoje misljenje?? Nemozes nekome braniti nositi majcu sa likom koga zeli!!!! Hrabri ste samo na tastaturi i milicijskoj palici, a deder ako pukne opet na kosovu videcemo vasu hrabrost negde preko granica ko zna gde kao miseve zavucene!!!! Da neocekujete mozda da vas mi koje vi prozivate za ubice mafijase, krivce za rat u ex jugi da vas branimo od siptara, ma ne nikako, okrenucemo se pa cemo zajedno sa njima zapucati za vama!!!! Da vam onda pokazemo demokratiju vasu!!!

Konacno su pale maske ,zajedno sa siptarima napadate nas pa nije to iznenadjenje mi to tako i racunamo pa nista valjda mislili da smo na vas iz ldp racunali da branite kosovo hahaha A ko ti je rekao da su radikali demokrate nemoj da nam prljas ime ovde se ipak radi o halucinacijama ja razumem da je jos rano ali mora da negde radi neki diler idi se odradi pa dodji pametniji ces biti verovatno ili zovi Cedu da ti pomogne jer ovo sto si sad napisao je stvarno glupost da ne moze biti veca a ti si jos i zensko sad se setih hahaha kako siptari vole demokratski opredeljene srpkinje uffff

kimbo:
Konacno su pale maske ,zajedno sa siptarima napadate nas pa nije to iznenadjenje mi to tako i racunamo pa nista valjda mislili da smo na vas iz ldp racunali da branite kosovo hahaha A ko ti je rekao da su radikali demokrate nemoj da nam prljas ime ovde se ipak radi o halucinacijama ja razumem da je jos rano ali mora da negde radi neki diler idi se odradi pa dodji pametniji ces biti verovatno ili zovi Cedu da ti pomogne jer ovo sto si sad napisao je stvarno glupost da ne moze biti veca a ti si jos i zensko sad se setih hahaha kako siptari vole demokratski opredeljene srpkinje uffff
Ko sta od vas narkica i ocekuje??? Jedino samo dil sa sipcima sto vama i odgovara, e a o onoj rafalnoj paljbi pa sine zar mislis da bi dao moj jug srbije sipcima, pogresno si uzeo opet dozu, nego cemo sa onim sipcima koja ovakva vrsta demokratije neodgovara da vas malo potprasimo i damo vam krila petama, nesekiraj se sine, jer zasto tadic smanjuje toliki broj vojnika, pa strah od osvete i okretanja protiv njega!!!! A naravno i vas narkica koji ste uz njega!!! Pa videces kao ratuje srbin kada mu u venama proradi onaj deo siptarske krvi koji je nasledio ziveci dugo na kosovu, nedao tebi i ostalima bog da vidite takvog!!! Legija ce biti malo dete pored nas!!! Jer mi nebranimo fotelju vec svoje domove glupane narkomanski. Vidim da nemozes sebi ni venu da potrefis a pricas mi o plakatama i lepljenju kao i o demokratiji!!!

kimbo:
haha ovaj je lud ovo jos nisam nigde video zaista
pa i nisi video jer si celo vreme usmrkan i izboden iglama i stalno si na necemu pa verujem da si i sada!!!! Sine nije junak onaj koji ti kaze idi brani zemlju, vec onaj koji stane uz tebe da je brani!!!! Dakle u takve bi se ti nebi nasao niti smatrao junakom , zamislite junak sa iglom u rucii hrabro se bode!!! Narkomanski tripovi!!!!

goxy:
Sve su to Srbi!
I bice ponovo!
:)
Ako si mislio na bratstvo i jedinstvo, o toga nema nista, hvala, vec smo jednom ili u tom sranju zvanom bratstvo i jedinstvo i dobili smo gomilu mrtve mlade vojske!!! Nisu oni srbi to su zlocinci, a srbi su u republici srpskoj i redak primer u srbiji jer u samoj srbiji su izdajnici i placeni zapadnjacki provokatori!!!!

wireless:
Gradjanska neposlusnost i bunt protiv Djindjica i protiv hapsenja clanova 1389 se siri celom Srbiijom, pa i van granica Srbije, tako vidim ovde u Novom Sadu vidim jedna zgrada na Limanu 4 preko cele zgrade ogromnim slovima ispisano sprejom "Bulevar Ratka Mladica" :-)

Da li se nezadrživ i nekontrolisan bunt naroda proširo i na RS?
Koliko tamo ima grafita?

Back