Necemo da se vredjamo, ajde podigni diskusiju na malo visi nivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kimbo:dragi prijatelji vi mozda niste u toku ali mobilizacija je odavno pocela samo sto ta vojska sada hapsi i progoni srbe ja sam samo rekao da je treba usmeriti prema srpskim neprijateljima i ja znam da vi to nerazumete jer mnogo vi toga nerazumete ali cete ubrzo sve razumeti vidimlepo vam ide mobilizacija kada treba napasti zene ispred suda i porodice osudjenih brzo se skupite borbena gotovost na nivou za svaku pohvalu e jos da nije izasao onaj jedan decko iz suda ko zna sta bi bilo ali bio je jedan pa niste smeli videli smo vas kako se lepo mobilisete i 5 oktobra e sad zelimo da vas vidimo po prvi put kako branite interese srbije mi smo samo znatizeljni
eto ti sta je droga sad si poceo i sam o sebi da govoris u mnozini treba da pocnes da razmsljas o lecenju nece ti to na dobro izaci :-(kimbo:dragi prijatelji vi mozda niste u toku ali mobilizacija je odavno pocela samo sto ta vojska sada hapsi i progoni srbe ja sam samo rekao da je treba usmeriti prema srpskim neprijateljima i ja znam da vi to nerazumete jer mnogo vi toga nerazumete ali cete ubrzo sve razumeti vidimlepo vam ide mobilizacija kada treba napasti zene ispred suda i porodice osudjenih brzo se skupite borbena gotovost na nivou za svaku pohvalu e jos da nije izasao onaj jedan decko iz suda ko zna sta bi bilo ali bio je jedan pa niste smeli videli smo vas kako se lepo mobilisete i 5 oktobra e sad zelimo da vas vidimo po prvi put kako branite interese srbije mi smo samo znatizeljni
e vidis to je bas lepo za promenu posto tvoji postovi obicno izazivaju kotraefekat tj. proliv . :-DKOWYNUXX:trpkoviću pa ti si tako neverovatno pametan da sam upravo dobio zatvor kad sam pročitao tvoj post

Sta je izdao? I kako ...eto nije mi jasnodrbob:Nismo normalni kad hocemo da damo naziv bulevaru ime najveceg srpskog izdajnika ZĐ.Gde vam je pamet ljudi?Dosta pljuvanja po Srbiji i Srbima.Ajd pljujte malo po ostalima.Po Čedi,po Čanku,Vesni Pešić,Kandićki,po pijanom Nenadu Cekiću...U EU idu oni koji mogu da kupe vizu,a vi pljujte po nesposobnoj vladi koja ne može da podigne standard.
samo_vas_gledam:Jeli , muka ti od imena RATKO MLADIC a dobro ti je od imena agim ceku ili franjo tudjman ili mozda alija iebegovic i njegova zelena beretka??? Daj bre moronu rasvesti se malo, taj covek na koga ti tliko pljujes i slinis je ratni heroj i veteran, spasao je srbe muslimanske i hrvatske kame i samog srpskog stanovnistva od istrebljenja i stvaranja etnicki ciste bosne bez ijednog srbina, dok ta tvoja ebena srebrenica nije bilo leglo terorista odakle su svaki dan ubijali civile i neduzne ljude u okolini srebrenice tebi je bilo lepo kao i muslimanima, e kada je puko **** Ratku Mladicu da mu gine nevina mlada vojska koja je samo sluzila da smiruje situaciju na terenu jer je regularna vojska, e onda im je ebo mamu maminu u srebrenici, sobrzirom nije trebao ni zene, decu i starce da pusta vec sve na kup pa vec ako ga osudjuju za genocid bar da stvarno bude genocid a ovako samo lajes na krivo drvo prijatelju mada lepse tebi pristaje nadimak neprijatelju!!!!
Kartman:sta oce taj ratko, sto ne ode tamo i ne odbrani svoju a i nasu cast ako je neko mudo. krije se po sumetinama ko neka chkapi, nek izadje na megdan ako je junacina, sta se krije iza nas, sram ga bilo. nije valjda da nije znao za pokolj u Srebrenici? obrukao je nase pretke koji su zgazili preko Albanije i koji su i pored svih zlodela koja su nad nama pocinjena tada imali snage da se odupru zelji za osvetom i tako nisu ukaljali svoju savest, chast i poreklo.
kad si toliko castan , sto ti lepo ne odes u hag i nekazes sta si zapravo video da je uradio Ratko Mladic i njegova vojska??? Ti vec osudjujes coveka koji je veoma castan, a za hag svi vec znamo da to nije castan sud gde su vec 4 srbina umrla u tom zloglasnom zatvoru bolje receno logoru za srbe!!! Ajde budi ti srbin posto mi a ni Ratko nije!!!Kartman:sta oce taj ratko, sto ne ode tamo i ne odbrani svoju a i nasu cast ako je neko mudo. krije se po sumetinama ko neka chkapi, nek izadje na megdan ako je junacina, sta se krije iza nas, sram ga bilo. nije valjda da nije znao za pokolj u Srebrenici? obrukao je nase pretke koji su zgazili preko Albanije i koji su i pored svih zlodela koja su nad nama pocinjena tada imali snage da se odupru zelji za osvetom i tako nisu ukaljali svoju savest, chast i poreklo.
e sad ces da tvrdis da on nije odgovoran za Srebrenicu. u to me niko nece ubediti. a ponosan sam na svoje poreklo i svoje pretke koji su sejali kosti po ovoj zemlji i pri tom nisu ukaljali svoj obraz. necu ponavljati ono sto sam u prethodnom postu napisosamo_vas_gledam:kad si toliko castan , sto ti lepo ne odes u hag i nekazes sta si zapravo video da je uradio Ratko Mladic i njegova vojska??? Ti vec osudjujes coveka koji je veoma castan, a za hag svi vec znamo da to nije castan sud gde su vec 4 srbina umrla u tom zloglasnom zatvoru bolje receno logoru za srbe!!! Ajde budi ti srbin posto mi a ni Ratko nije!!!
Registra:![]()
![]()
![]()
![]()
Opet ne razumem sta je tvoj predlog: opsta mobilizacija pa na NATO, ili istrebljenje svih onih koji ne misle kao Seselj ili nesto trece... Trudim se, ali nesto mi ne ide, ne mogu da shvatim. Skole sam zavrsila bez problema, ali ovo je iznad moje moci poimanja.
Chávez:hehehe Lepi Boris mora da je hteo muda sebi da pojede gledajuci onaj transparent. Tako Lep, a tako nemocan![]()
![]()
![]()

hektorius:Mozda zato sto nigde nema ni tacke ni zareza?