Булевар Ратка Младића:)

svetolik trpkovic:
:lol: :lol: :lol: to mi je bila najjaca zastava peraci klozeta i zidari iz Frankfurta ili Stokholma pisu "no EU" :mrgreen:

a065.gif
:lol:

Cela ta ideja sa tim natpisom je imbecilna i neshvatljiva...Je li to neki protest?
protiv chega pobogu? Kada sam video taj natis u Finskoj pripala mi je ona ista muka iz 90-tih.
I tim manijacima treba dati pravo glasa ovde u matici? Sto rece ,da mi oni srbuju sa 3000 km udaljenosti?
Najvaznije...sto nas bre taj Ratko maltretira? Sto nas penali u zdrav mozak, neka ode tamo neka dokazuje sta je radio i sta nije ,ali nek pusti ovde ljude da zive .
Ovako samo poruchuje ..jeste pravio sam sranja ,i sada mi je frka ,ako se predam naj.bacete!
Kada se tako pisa uz vetar kao sto je sa tim natpisom , chovek prosto nemoze da se neupita "Jesmo li mi normalni" ?

Nismo normalni kad hocemo da damo naziv bulevaru ime najveceg srpskog izdajnika ZĐ.Gde vam je pamet ljudi?Dosta pljuvanja po Srbiji i Srbima.Ajd pljujte malo po ostalima.Po Čedi,po Čanku,Vesni Pešić,Kandićki,po pijanom Nenadu Cekiću...U EU idu oni koji mogu da kupe vizu,a vi pljujte po nesposobnoj vladi koja ne može da podigne standard.

Никола:
Овај пут у Финској :D :D :D Ако неко гледа пренос утакмице Финска-Србија може да уочи јасно истакнуте транспаренте "Булевар Ратка Младића" као и "Косово-Србија".

Добри ти у Финску. Ем Срби, ем фини људи
Према томе браћо у Финску
Voitte louttaa minuun

malaaleja:
A jel Tadic gledao utakmicu?, mislim tamo gde im lupismo 2 puta
Ma mozda je tadic gledao zajedno sa djindjicem utakmicu u posebnoj lozi odvojeno od ren i ostale belopsvetske ale poput samog manekena!! Steta sto stadionu na kom su igrali nisu nadenuli ime Djindjicccuuuu, bar bi maneken bio ponosan, jer ako nesmes da nosis i pises ono sto mislis i smatras da je ispravno a nije vulgarne sadrzine to znaci tiranija ili bolje receno diktatura, sto i maneken radi sa nama srbima u srbiji!!!

intimo band:
Cela ta ideja sa tim natpisom je imbecilna i neshvatljiva...Je li to neki protest?
protiv chega pobogu? Kada sam video taj natis u Finskoj pripala mi je ona ista muka iz 90-tih.
I tim manijacima treba dati pravo glasa ovde u matici? Sto rece ,da mi oni srbuju sa 3000 km udaljenosti?
Najvaznije...sto nas bre taj Ratko maltretira? Sto nas penali u zdrav mozak, neka ode tamo neka dokazuje sta je radio i sta nije ,ali nek pusti ovde ljude da zive .
Ovako samo poruchuje ..jeste pravio sam sranja ,i sada mi je frka ,ako se predam naj.bacete!
Kada se tako pisa uz vetar kao sto je sa tim natpisom , chovek prosto nemoze da se neupita "Jesmo li mi normalni" ?
Jeli , muka ti od imena RATKO MLADIC a dobro ti je od imena agim ceku ili franjo tudjman ili mozda alija iebegovic i njegova zelena beretka??? Daj bre moronu rasvesti se malo, taj covek na koga ti tliko pljujes i slinis je ratni heroj i veteran, spasao je srbe muslimanske i hrvatske kame i samog srpskog stanovnistva od istrebljenja i stvaranja etnicki ciste bosne bez ijednog srbina, dok ta tvoja ebena srebrenica nije bilo leglo terorista odakle su svaki dan ubijali civile i neduzne ljude u okolini srebrenice tebi je bilo lepo kao i muslimanima, e kada je puko **** Ratku Mladicu da mu gine nevina mlada vojska koja je samo sluzila da smiruje situaciju na terenu jer je regularna vojska, e onda im je ebo mamu maminu u srebrenici, sobrzirom nije trebao ni zene, decu i starce da pusta vec sve na kup pa vec ako ga osudjuju za genocid bar da stvarno bude genocid a ovako samo lajes na krivo drvo prijatelju mada lepse tebi pristaje nadimak neprijatelju!!!!

drbob:
Nismo normalni kad hocemo da damo naziv bulevaru ime najveceg srpskog izdajnika ZĐ.Gde vam je pamet ljudi?Dosta pljuvanja po Srbiji i Srbima.Ajd pljujte malo po ostalima.Po Čedi,po Čanku,Vesni Pešić,Kandićki,po pijanom Nenadu Cekiću...U EU idu oni koji mogu da kupe vizu,a vi pljujte po nesposobnoj vladi koja ne može da podigne standard.

Jadna ti majka.

Registra:
Jadna ti majka.
Neznam samo zasto te nije abortirala kad je trebalo, jer time ti se stidis sto si srbin!!!!!
Pravi srbin se bori za svoja prava i prava svojih sugradjana, koji su iste vere, nacije i shvatanja tj. svesti o svojoj naciji kao narodu, a to sto ti pises je bas bedno sa tvoje strane, tebi je drago da nas gadjas bombama, da nas proterujete sa vekovnih ognjista, da nas koljete, pucate i spaljujete nase svetinjetj. crkve!!! Bas humano sa tvoje strane bednice!! Nemam reci, a ni vremena za takve bolide poput tebe koji imaju ispran mozak da su za sve uvek krivi srbi pozivajuci se na slobu, pa sloba vec sedam godina nije na vlast vec vi smozvane demokrate i kakav bre sad standard imamo bolji ili gori za vreme Milosevica??? 85% stanovnistva je na ivici bede i siromastva ako nisu vec osiromaseni i opljackani od strane vas samozvanih demokrata, pa gde ti je onda tu logika??

malaaleja:
Izjava Tadica po dolasku u BG pored svega sto je rekao i za utakmicu i za ostalo, svodi se na zadnju recenicu "ipak smo mi Srbi dobar narod!"
Pa sta je do sad mislio o svom narodu ako to sad zakljucuje.
Prikazano u jutarnjem programu RTS 1.

Чуј ти њега: "ИПАК".....дакле он је стваааааарно једна обична цепаница...... 8-)

intimo band:

Чек', полако брале, тек ће да ти припадне мука....ти изгледа мислиш да су Срби "сисали весла", је л' ???

Треба основно да знаш а то је ДА НЕ ТРЕБА РАТКО МЛАДИЋ ДА ДОКАЗУЈЕ ДА ЈЕ НЕВИН - него тужиоци ТРЕБА ДА ДОКАЗУЈУ ДА ЈЕ КРИВ... а у вашим оштећеним мозговима свако ко је оптужен аутоматски је и крив, тако да је тај Хашки трибунал обична правна наказа у служби политике оних који су нелегално и против свих светских норми БОМБАРДОВАЛИ ЈЕДНУ ЗЕМЉУ... и то њих 18 јеб*ених држава које себе називају "демократске" и које врло добро знају да морају да осуде све Србе ДА НЕ БИ ПЛАТИЛИ МИЛИЈАРДЕ ШТЕТЕ КОЈЕ СУ УЧИНИЛИ ОВДЕ.. а то су учинили само зато да би могли на овај начин који се одиграва пред нашим очима да нас овако окупирају и поробе.

intimo band:
Pa za tebe nebi reko da si normalna osoba kojoj je bilo drago kada su nas bombardovali a sada kada hoce neko pravedno da se brani i bombarduje tu istu bagru koja nas je i bombardovala onda smo mi nenormalni koji tako razmisljamo!!!! Vidis kako sam sebe prozivas i dajes sebi nadimak i etiketu !!

samo_vas_gledam:
Je li , muka ti od imena RATKO MLADIC a dobro ti je od imena agim ceku ili franjo tudjman ili mozda alija izetbegovic i njegova zelena beretka??? Daj bre moronu rasvesti se malo, taj covek na koga ti toliko pljujes i slinis je ratni heroj i veteran, spasao je srbe muslimanske i hrvatske kame i samo srpsko stanovnistvо od istrebljenja i stvaranja etnicki ciste bosne bez ijednog srbina, dок је ta tvoja ebena srebrenica bilа leglo terorista odakle su svaki dan ubijali civile i neduzne ljude u okolini srebrenice tebi je bilo lepo kao i muslimanima, e kada je puko **** Ratku Mladicu da mu gine nevina mlada vojska koja je samo sluzila da smiruje situaciju na terenu jer je regularna vojska, e onda im je 'ebo mamu maminu u srebrenici, s obrzirom nije trebao ni zene, decu i starce da pusta vec sve na kup pa vec ako ga osudjuju za genocid bar da stvarno bude genocid a ovako samo lajes na krivo drvo prijatelju mada lepse tebi pristaje nadimak: neprijatelju!!!!

Тачно и искрено описано шта се догађало у Сребреници - али овде су неки глуви, глупи,неписмени а и злонамерни.

eremita:
Тачно и искрено описано шта се догађало у Сребреници - али овде су неки глуви, глупи,неписмени а и злонамерни.
Ma nisu oni ni gluvi ni nepismeni ni zlonamerni , samo im je mozak zakrzljao pa su im u taj njihov mali mozak urezali da ameri rade ispravno a srbi su ubice i krvoloci, a sami ameri milosrdno bombarduju ljude uz njihovu opasku kolateralna steta ako dospe do javnost da je ubijen veliki broj civila njihovim bombama!!

samo_vas_gledam:
Neznam samo zasto te nije abortirala kad je trebalo, jer time ti se stidis sto si srbin!!!!!
Pravi srbin se bori za svoja prava i prava svojih sugradjana, koji su iste vere, nacije i shvatanja tj. svesti o svojoj naciji kao narodu, a to sto ti pises je bas bedno sa tvoje strane, tebi je drago da nas gadjas bombama, da nas proterujete sa vekovnih ognjista, da nas koljete, pucate i spaljujete nase svetinjetj. crkve!!! Bas humano sa tvoje strane bednice!! Nemam reci, a ni vremena za takve bolide poput tebe koji imaju ispran mozak da su za sve uvek krivi srbi pozivajuci se na slobu, pa sloba vec sedam godina nije na vlast vec vi smozvane demokrate i kakav bre sad standard imamo bolji ili gori za vreme Milosevica??? 85% stanovnistva je na ivici bede i siromastva ako nisu vec osiromaseni i opljackani od strane vas samozvanih demokrata, pa gde ti je onda tu logika??

Nema razloga za toliku srdzbu, ovo je samo bezazlena diskusija, Srbine moj. "Niko ziv iz Srebrenice" kaze nas junak general i pobije sve od 10 do 70 godina. Junak, nema sta. Ja nisam taj Srbin, kao sto ti kazes. Ja ne ubijam samo zato sto je dete muslimansko, a ne srpsko, ja ne mrzim samo zato sto je neko musliman, a ne pravoslavac, ja imam prijatelje iz Norveske, Svedske, Austrije, Bosne, mnogo putujem pa upoznajem normalne ljude, ne sedim u svom malom svetu i iz nekog coska mrzim sve koji imaju vise uspeha nego ja, ja se skolujem, ucim da volim razlike, ja zivim u Srbiji - znaci u Evropi. Ja ne zivim u 1389. nego u 2007. godini, lutko moja, pokusaj da izbacis iz sebe tu mrznju i da stavis znak jednakosti izmedju Milosevica i Tudjmana, izmedju Mladica i Gotovine, to je to ljudsko dno, svejedno odakle dolazi, videces koliko ce ti zivot biti jednostavniji, lepsi, zaljubi se, setaj, uzivaj u zivotu.

Obracam se samo onima koji zaista su razumeli gde se danas Srbija i srpski narod nalaze
da pokusamo da napravimo jednu kratku retrospektivu sta to radi vlada Srbije
KOSOVO zelimo da nam rusi pomognu da odbranimo kosovo a amerikanicam tadic i kostunica iz dupeta ne izlaze hvale i velicaju one koji im zele uzeti kosovo culi ste za raketni stit koji se treba postaviti u evropi zasto to tadic i kostunica nisu osudili tako nesto a sve je usmereno protiv rusije nece oni to uraditi jer oni igraju za njih pa kako onda ici protiv svojih gospodara dilomatija vlade srbije se svodi na to da sve patriote odu na robiju u haski kazamat pa ce oni valjda tada imati 126 u skupstini mada nije sigurno jer su skloni deobama pa bi se u unutar svojih stranaka podelili nekako glavna tema kada odu bilo gde u posetu je kako da spakuju nekog srbina u hag i kako oni koji tamo jesu kao dr vojislav seselj mole ali doslovce mole da ga nepuste jer zna se sta bi se desilo kada bi se voja vratio sto se tice ratka mladica zelim da ga nikada ne nadju a garantujem ako izdrzi do jula meseca ili do kraja ove godine da ga nikada nece naci jer ova vlada ce poloziti ispit a i jos nesto vrednije od toga na kosovu mi ih cekamo a neka priznaju ili neka se usude na na bilo koji nacin ne brane kosovo tu im je kraj kosovo je uvek bilo kraj ropstva i pocetak slobode gospodo iz dosa ovaj put idete ispred nas a ne kao uvek iza nas pa nas posle kad se sve smiri izrucujete nasim neprijateljima ovaj put i vi cete biti pod nasim okom necete setati po beogradu i piti kafice dok srbija gine nego cete sa nama pa cete videti kako su fini i humani albanski vojnici i nato fasiste e kad to prodjete onda cete razumeti zasto se neko zove patriota i zasto razume mladica

kimbo:
Obracam se samo onima koji zaista su razumeli gde se danas Srbija i srpski narod nalaze
da pokusamo da napravimo jednu kratku retrospektivu sta to radi vlada Srbije
KOSOVO zelimo da nam rusi pomognu da odbranimo kosovo a amerikanicam tadic i kostunica iz dupeta ne izlaze hvale i velicaju one koji im zele uzeti kosovo culi ste za raketni stit koji se treba postaviti u evropi zasto to tadic i kostunica nisu osudili tako nesto a sve je usmereno protiv rusije nece oni to uraditi jer oni igraju za njih pa kako onda ici protiv svojih gospodara dilomatija vlade srbije se svodi na to da sve patriote odu na robiju u haski kazamat pa ce oni valjda tada imati 126 u skupstini mada nije sigurno jer su skloni deobama pa bi se u unutar svojih stranaka podelili nekako glavna tema kada odu bilo gde u posetu je kako da spakuju nekog srbina u hag i kako oni koji tamo jesu kao dr vojislav seselj mole ali doslovce mole da ga nepuste jer zna se sta bi se desilo kada bi se voja vratio sto se tice ratka mladica zelim da ga nikada ne nadju a garantujem ako izdrzi do jula meseca ili do kraja ove godine da ga nikada nece naci jer ova vlada ce poloziti ispit a i jos nesto vrednije od toga na kosovu mi ih cekamo a neka priznaju ili neka se usude na na bilo koji nacin ne brane kosovo tu im je kraj kosovo je uvek bilo kraj ropstva i pocetak slobode gospodo iz dosa ovaj put idete ispred nas a ne kao uvek iza nas pa nas posle kad se sve smiri izrucujete nasim neprijateljima ovaj put i vi cete biti pod nasim okom necete setati po beogradu i piti kafice dok srbija gine nego cete sa nama pa cete videti kako su fini i humani albanski vojnici i nato fasiste e kad to prodjete onda cete razumeti zasto se neko zove patriota i zasto razume mladica

:confused:

Zaista sam zbunjena tvojim izlaganjem. Ti, ako ja dobro razumem, predlazes opstu mobilizaciju, pa svi na NATO, da im mi pokazemo ko smo i sta umemo. Jednom smo vec probali, ako se secas, doduse, Sloba je rekao da smo pobedili, samo ja se nekako nisam tako osecala, a ni dve trecine Srba koji ne misle kao ti.

Back