neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

hocu li moci nesto resiti, recite mi svoja iskustva sa resavanjem takvih situacija????....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За 3 ноћи банчења комшија ћеш звати комуналну? Добро. Јави шта је било.
kuco moja moja slatki dome...
ajd mogu da razumem za buku kada su zgrade u pitanju....ali znam za jedan primer kada su komsije slavile neki rodjendan, leto je bilo pa su sedeli napolju. ja se taman porodila i oni stvarno ;judi pitali hoce li biti problem. i meni problem nije iako je kuca bas prekoputa moje bio iako se muzika cula ali samo do nekih 11-12 sati. medjutim pozalila mi se druga komsinica 2-3 kuce nize koja u to vreme nije imala dece kako joj je jako smetalo....e to je po meni pro.seravanje.
znas, ja radim i ustajem u 6....dodjem kuci oko pet....a moja draga komsinica je domacica sa jednim detetom i stanom od 56 kvadrata koji moze da se olize za sat vremena....i ne vidim nista cudno da je opomenem onako ljudski da nema svako luksuz da spava ujutru do 10 jer stavlja dete da legne posle ponoci....uostalom zna se red, posle 10 nema sta da se prave zurke u stanu....za to postoje kafici....a ni oni ne rade do 3....
Знаш, да ми пошањеш мужа кад славим славу и то једном годишње ми је слава, и људи остају до после поноћи, добио би ногу у дупе.
Исто би се десило и са комуналном полицијом јербо би ти доакао за паркинг или нешто десето ако ми се прохте, а у могућности сам : )))
Знаш, да ми пошањеш мужа кад славим славу и то једном годишње ми је слава, и људи остају до после поноћи, добио би ногу у дупе са врата.
koji je tebi???....zna se kako treba da se ponasa u zgradi i zna se ako se slavi slava sta treba da se uradi....napises obavestenje i to je to....a kad bi svi imali tako bahat i agresivan pristup kao svi, pa mogli bi svi redom da se pokoljemo.....ja znam da sam upravu i ti sa tim stavom na ovoj temi uopste nisi potreban, dovoljni su mi oni sto stanuju iznad nas....
)))
Па јеси, генерално си у праву, али ти је кратак фитиљ (теби, не мени) јер живиш у станбеној згради где морамо некад да толеришемо једни друге.
Капирам да за 3 дана нема места за нетрпељивост, а ти очигледно своју нетрпељивост гајиш према комшијама без обзира на буку - мислиш и на то колико комшиница "лиже" стан и остало. Тако да, не да бих ти мужа закуцао, него би дошао подвијеног репа и морала би да га скупљаш са отирача лол...
Па јеси, генерално си у праву, али ти је кратак фитиљ (теби, не мени) јер живиш у станбеној згради где морамо некад да толеришемо једни друге.
Капирам да за 3 дана нема места за нетрпељивост, а ти очигледно своју нетрпељивост гајиш према комшијама без обзира на буку - мислиш и на то колико комшиница "лиже" стан и остало. Тако да, не да бих ти мужа закуцао, него би дошао подвијеног репа и морала би да га скупљаш са отирача лол...
Јa бих тaкве кaо ти истолерисaо до 10 увече, a после 10 бих ти рaзбио њушку и то у твом сопственом стaну...Па јеси, генерално си у праву, али ти је кратак фитиљ (теби, не мени) јер живиш у станбеној згради где морамо некад да толеришемо једни друге.
Više puta sam pravila žurke u stanu, tadašnje društvo sa faksa, puna kuća, i nikada se niko nije žalio, nisu kucali na vrata niti zvali policiju... komšijama je policija dolazila nekoliko puta i ništa nije pomoglo dok klinja nije malo odrastao.imamo komsije na spratu iznad nas i za vikend su se derali, pevali i lupali do 3 ujutru....muz je otisao i zamolio da se utisaju medjutim bilo je pijanih i smirili su se tek kroz pola sata....sledece noci opet....istina bili su tisi ali opet se sve culo....otisla sam zeni na vrata i lepo joj objasnila da smetaju i da mi je jako nezgodno ali da se pravljenje zurke najavljuje i trazi se odobrenje komsija a i nedelja-ponedeljak na noc nije prihvatjiva jer ljudi rade....nije imala argumente ali zalupila je zamnom vrata....sumnjam da ce biti saradnje...zvacemo komunalnu policiju sledeci put, to je sigurno....
hocu li moci nesto resiti, recite mi svoja iskustva sa resavanjem takvih situacija????....
Јел уз отворене прозоре и глaсну музику до кaсно у ноћ или кaко?Ovde bi svi da se biju, razbijaju njuske, sutaju druge u doope... Ajde malo iskulirajte. Make love, not war.![]()
Više puta sam pravila žurke u stanu, tadašnje društvo sa faksa, puna kuća, i nikada se niko nije žalio, nisu kucali na vrata niti zvali policiju... komšijama je policija dolazila nekoliko puta i ništa nije pomoglo dok klinja nije malo odrastao..
Јел уз отворене прозоре и глaсну музику до кaсно у ноћ или кaко?
Nije to malo dijete, to je klilnac srednjoškolac lud za repom, hip hopom čime li, uspavljivao se i razbuđivao jezivo glasnom muzikom... i najednom mu to postalo trulo i klinački, i prestao: )koji debil je zvao policiju zbog malog deteta??? citala sam nedavno u novinama kako stanari zovu da se zale zbog bebe koja placeuzas bre. inace i ja se uvek setim kada mi zasmeta ponasanje neke dece kako sam mrzela te babe sto buse lopte i polivaju decu vodom sa prozora.
![]()
imamo komsije na spratu iznad nas i za vikend su se derali, pevali i lupali do 3 ujutru....muz je otisao i zamolio da se utisaju medjutim bilo je pijanih i smirili su se tek kroz pola sata....sledece noci opet....istina bili su tisi ali opet se sve culo....otisla sam zeni na vrata i lepo joj objasnila da smetaju i da mi je jako nezgodno ali da se pravljenje zurke najavljuje i trazi se odobrenje komsija a i nedelja-ponedeljak na noc nije prihvatjiva jer ljudi rade....nije imala argumente ali zalupila je zamnom vrata....sumnjam da ce biti saradnje...zvacemo komunalnu policiju sledeci put, to je sigurno....