Buka u modi

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Malopre čitam, neki mladić je 4 godine u vezi a kaže da je tokom 4 godine samo jednom povisio glas na nju.Mislim se ili laže, što je najverovatnije ili ima duh Gandija, ili ona duh Majka Tereza, ili je papučar u razvoju,ali to je nebitno.:lol:

Bitno je da li ste skloni buci i dreci prilikom argumentacije sa svojim partnerom i koliko to često radite?

vidim malopre ivanu zigon..i znamo da je uvek bila onako njanjava fina nezna mazna..i tako bi i trebala zena izgledati..ali nesto je bila namrstena i prica s nekom prijateljicom pomalo besna cini mi se na nekog muskarca..koliko sam mogao cuti u prolazu..i onda se setih svoje najduze veze koja je bila tako normalna bez ruznih reci..i nekih retarda kojima se vikom i dramom dize adrenalin..i tako pokazuju da su zivi shatro..trebalo bi ih malo na njivu i da muzu krave

vidim malopre ivanu zigon..i znamo da je uvek bila onako njanjava fina nezna mazna..i tako bi i trebala zena izgledati..ali nesto je bila namrstena i prica s nekom prijateljicom pomalo besna cini mi se na nekog muskarca..koliko sam mogao cuti u prolazu..i onda se setih svoje najduze veze koja je bila tako normalna bez ruznih reci..i nekih retarda kojima se vikom i dramom dize adrenalin..i tako pokazuju da su zivi shatro..trebalo bi ih malo na njivu i da muzu krave

Meni Ivana Žigon deluje kao osoba koja je sposobna da napravi buku.:lol:

Malopre čitam, neki mladić je 4 godine u vezi a kaže da je tokom 4 godine samo jednom povisio glas na nju.Mislim se ili laže, što je najverovatnije ili ima duh Gandija, ili ona duh Majka Tereza, ili je papučar u razvoju,ali to je nebitno.:lol:

Bitno je da li ste skloni buci i dreci prilikom argumentacije sa svojim partnerom i koliko to često radite?

...:lol:...biti smirene naravi ne znaci biti PAPUCAR...vec iskusan (: ...ima vremena, naucices (:
Neki kazu da to znaci biti COOL :cool:...!!!

Duobro.Hajde da učim.Reci mi kako ti uspevaš da budeš smirene naravi?

...prvo moras biti svjestan svojih kvaliteta, onda moras imati odredjeno iskustvo (znas ono, tuci se ko klinac, vodati curice sa 13 godina, prepucavati se sa starijima do iznemoglisti) i onda OCELICIS, onda naucis gdje su ti granice...i tek onda mozes na osnovu zivotnog iskustva kroz odredjene situacije gledati u rjesenje (: ...
Problem je sto se to ne uci u knjigama (: to se stice (:

...prvo moras biti svjestan svojih kvaliteta, onda moras imati odredjeno iskustvo (znas ono, tuci se ko klinac, vodati curice sa 13 godina, prepucavati se sa starijima do iznemoglisti) i onda OCELICIS, onda naucis gdje su ti granice...i tek onda mozes na osnovu zivotnog iskustva kroz odredjene situacije gledati u rjesenje (: ...

I nije baš metod koji bih usvojio za sticanje smirenosti.

ih glupog li objasnjenja

I nije baš metod koji bih usvojio za sticanje smirenosti.

...kad znas sta mozes onda se ne trzas na svaku sitnicu :cool:...
Vidi, imamo ovde i onih koji usljed nesigurnosti moraju po stare dane ganjati nesigurne klinke...ovo, ono...imam BE-EM-VEJ ja sam zaheban :rotf: ...takvi usljed kompleksa i planu za sekund...oni koji znaju sta mogu, oni se ne pale na prvu :cool: ...

...kad znas sta mozes onda se ne trzas na svaku sitnicu :cool:...
Vidi, imamo ovde i onih koji usljed nesigurnosti moraju po stare dane ganjati nesigurne klinke...ovo, ono...imam BE-EM-VEJ ja sam zaheban :rotf: ...takvi usljed kompleksa i planu za sekund...oni koji znaju sta mogu, oni se ne pale na prvu :cool: ...

Nego na drugu, nije šija nego vrat.Ipak podlegnu iskušenju, možda ne odmah, ali vremenom.:lol:

...nema ni prve ni druge...COVJEK reaguje GLOOPO samo onda kad se nadje u situaciji u kojoj jos nikada nije bio (: ...
Zato, iskusni ne reaguju tj. ne gore ko fitjfiritji (: ...

Znači ako se nisam sa 13 kako reče vodao sa nekom vršnjakinjom reagovaću plaho, ako se nađem u situaciji da sada imam posla sa nekom od 13, jer nemam to iskustvo?

meni ivana žigon deluje kao osoba kad nije lobotomisana onda je histerična
u principu ja en volim buku, bukvalno se ježim od visokih tonova u komunikaciji
al aleko sma od staložene i parlamentarne osobe
tako da u principu mislim da nema veze bez pičkaranja, nadjebavanja, udarnja, urlanja i ejakuliranja emocija
svakih 7 dana

govorim tiho i nosim motku sa sobom:rumenko:

Sto se tice teme- ne mislim da decko laze, moze bit' al ne mora ima takvih temperamenata mirnijih i koji vise prezivljavaju u sebi, a obicno se suprotnosti privlace...
Sto se mene tice trudim se da budem mirna i cesto odajem utisak takve osobe, ali onaj ko me dobro poznaje...eh...cesto ne mogu sasvim da se iskontrolisem...

Apsolutno netacno i nema veze sa iskustvom vec sa nervima i temperamentom...I zasto pises sve velikim slovima?
Ima problema sa pogledom na svet, pa misli da svi ostali na forumu imaju njegovu "dioptriju".
Sto se tice teme- ne mislim da decko laze, moze bit' al ne mora ima takvih temperamenata mirnijih i koji vise prezivljavaju u sebi, a obicno se suprotnosti privlace...
Sto se mene tice trudim se da budem mirna i cesto odajem utisak takve osobe, ali onaj ko me dobro poznaje...eh...cesto ne mogu sasvim da se iskontrolisem...
:aha:

Back