o pa u Srbiji je sa dostavom nešto preko 2.000 din.Jeftine se 8 eura![]()
negde zaturih račun.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o pa u Srbiji je sa dostavom nešto preko 2.000 din.Jeftine se 8 eura![]()
ma de da je orezujem, samo sam je stacionirala u veću saksiju.Mora imati puno sunca i ne voli da je obrezivas,ako je obrezivas nece da cvijeta.
a sunce ,pa nece ti odmah cvijetati treba da prodje neko vrijeme.ma de da je orezujem, samo sam je stacionirala u veću saksiju.
kupljena već 60 cm visoka.
nisam sad kupila nego kad je Plant u Grčkoj ožiljavao i ja se primila.a sunce ,pa nece ti odmah cvijetati treba da prodje neko vrijeme.
Tebi je velika saksija, ta dva broja garantujeme pa onda možeš da išćupaš neku mladicu sa žilama, ali ponesi neku alatku.
pre nego je zasadiš držiš je u vodi nekoliko sati ( negde sam pročitala) pa u zemlju i dobro zaliješ.
i nemoj samo jednu, za svaki slučaj.
ja sam posle 15 dana kupljenu, presadila u saksiju veću dva broja.
grana se i lista kao poludela, ali cveta nigde.
pokloniću je, sita sam je.![]()
najpre sam planirala u spavaćoj sobi koja ne služi ničemu,Tebi je velika saksija, ta dva broja garantujem
Gde će da prezimi?
Trebalo je da je presadis u malooo veću saksiju, ne dva broja. Tako bi manje razvijala koren, a više nadzemni deo biljke.najpre sam planirala u spavaćoj sobi koja ne služi ničemu,
a sad sam bliže da je poklonim bratovoj ženi.
nju cveće hoće, ma sve je hoće ko @Plant
(opasno se uskopp... neozbiljni smo )
ceniš da bi cvetala da je ostala u saksiji (ona okrugla uobičajena) kad kupujemo cvećke na pijaci?
možda ima logike
šta god da jeste, pokloniću je, a na moru uživati u divnoći iste.![]()
uh... ma raste i lista al ne cveta.Trebalo je da je presadis u malooo veću saksiju, ne dva broja. Tako bi manje razvijala koren, a više nadzemni deo biljke.
A i @salko dinamitas ima pravo kad kaže da neće odmah da cveta.
Možda ne bar prve godine (ovde nam treba pomoć Planta).
Sunce joj je falilo možda, ništa mi pametnije ne pada na pametuh... ma raste i lista al ne cveta.
cenim da nije ovogodišnja ako je pri kupovini bila oko 60 cm.
kupila preko Floraexpres, pa sad...
stigla u saksiji prečnika 21cm (sad izmerila) a presađena u veću za 12 cm i dublju., posle 15 dana.
da je do saksije ne bi listala i rasla, ili možda grešim.
ne vredi, neće me i gotovo.![]()
da, a njegova procvetala za dva meseca i to iz reznice.Možda ne bar prve godine (ovde nam treba pomoć Planta).
ovo sigurno nisam.Sunce joj je falilo možda, ništa mi pametnije ne pada na pamet
Da nisi biljku previše zalivala, ne sećam se, pisala si o tome..
Muškatle su na kraju najlepše i najlakše za održavanje, bukvalno ništa ne traže.da, a njegova procvetala za dva meseca i to iz reznice.
ja zajunila što je kod njega procvetala
zato muškatle u oktobru cvetaju za sve pare.
ajd' makar nešto![]()
Nisi ti Plant, to je toovo sigurno nisam.
do mene je, kad ti kažem.![]()
ne vredi nam da ga vabimo, nema ga od petka, koliko vidim.Nisi ti Plant, to je to![]()
Usadio sam je u zemlju kakva saksijaTrebalo je da je presadis u malooo veću saksiju, ne dva broja. Tako bi manje razvijala koren, a više nadzemni deo biljke.
A i @salko dinamitas ima pravo kad kaže da neće odmah da cveta.
Možda ne bar prve godine (ovde nam treba pomoć Planta).
Mislim da ga je neka sa foruma uhvatila i ne pusta iz ruku ,ako je to razlog svemu je oprostenone vredi nam da ga vabimo, nema ga od petka, koliko vidim.
biće da se bavi onim zimskim cvećkama.![]()
Još će ispasti da mi ne možemo bez njegane vredi nam da ga vabimo, nema ga od petka, koliko vidim.
biće da se bavi onim zimskim cvećkama.![]()
Vidim, pitam da li ta zemlja odgovara. To je valjda bitno.Usadio sam je u zemlju kakva saksija![]()
E u tom grmu leži zec.Mislim da ga je neka sa foruma uhvatila i ne pusta iz ruku ,ako je to razlog svemu je oprosteno![]()
Ne nisam stprljiv isti sam ko beba .Vidim, pitam da li ta zemlja odgovara. To je valjda bitno.
Poslušaj savete @LikiLee, budi strpljiv.
Ako umeš to![]()
Zena privaci vise od magnetaE u tom grmu leži zec.
To mu nije opravdanje![]()
Nije naš Plant naivanZena privaci vise od magneta,ako je to slucaj ,biljke ce mu se sve posusiti a nama pogotovo ,mi smo onda zadnja rupa na svirali.
To mi muskarce samo mislimo da imamo nesto pod kontrolom ,u praksi nas zene okrecu oko malog prsta ,rade od nas sta hoceNije naš Plant naivan![]()