Бугарска одустаје од руског гаса!

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700

BUGARSKA neće obnoviti ugovor o snabdevanju prirodnim gasom sa ruskim Gazpromom zbog rata u Ukrajini i razmotriće alternativne isporuke i budući zajednički ugovor sa Evropskom unijom kako bi izbegla nedostatak ovog energenta, rekao je u subotu zamenik premijera Bugarske Asen Vasiljev.​

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...ma-sanse-da-se-razgovara-sa-gaspromom-2125237

Ако обуставе како ли ће бити Србији?
Опет грејање на дрва и ел.енергију?

Poslednja izmena od moderatora:
Bugari su stare americke prostitutke....

Minirace sve koliko god to bilo na njihovu stetu samo da Amerika bude zadovoljna. Setimo se juznog toka.
Зашто само америчке. Они пред свима скидају гаће. Тренутно су то Амери а сутра неко други.
Одрекли су се они јужног тока па видели да алтернативе нема, посебно зими.
Сада, када иде пролеће, лако им је да лају али треба сачекати следећу зиму.

Тихи, и Немачка, видимо нпр. по питању Северног тока 2. У економском интересу Немачке је да проради али они минирају на наговор САД. Пуцају себи у ногу.
Videćeš da će u narednom periodu samo nemačka i usa koristiti naftu, plin i rude iz rusije dok će svima ostalima biti zabranjeno da je koriste. Sile osovine jbg.

Da li mi dobijamo gas odatle? Kakve su sada nama alternative?

Da dobijamo. Alternative nema ni za nas ni za Madjare ni za Austriju.

Zato ces ako do ovoga dodje placati grejanje 10 puta skuplje nego danas gore gde zivis jer se vi gore grejete na gas.

Nadam se da si sada srecan. Sta je to 500 evra mesecno samo za grejanje , jel tako podrska NATO paktu mora da se plati?

cf7oQXrh.jpg

Da dobijamo. Alternative nema ni za nas ni za Madjare ni za Austriju.

Zato ces ako do ovoga dodje placati grejanje 10 puta skuplje nego danas gore gde zivis jer se vi gore grejete na gas.

Nadam se da si sada srecan. Sta je to 500 evra mesecno samo za grejanje , jel tako podrska NATO paktu mora da se plati?
Lično se ne grejem na gas, ali grejanje nije jedini problem i gas ne služi samo za to. Koliko sa čuo Mađari i Austrijanci imaju alternativu, samo mi ne zato što Rusi nisu dali. Sad se možemo j...
Kad sam ja pre 10 godina pisao o tome kako vezivanje samo za njih može biti pogubno pljuvao si me. Eto nam ga sad.

Lično se ne grejem na gas, ali grejanje nije jedini problem i gas ne služi samo za to. Koliko sa čuo Mađari i Austrijanci imaju alternativu, samo mi ne zato što Rusi nisu dali. Sad se možemo j...
Kad sam ja pre 10 godina pisao o tome kako vezivanje samo za njih može biti pogubno pljuvao si me. Eto nam ga sad.

kao po obicaju lupetas

Da u Evropi ima gasa iz drugih izvora za normalne pare pa prvi bi ga NEmci kupovali, a i mi sa njima.

Бугарска неће да обнови уговор са "Газпромом"

1647771848734.png

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Одлука Бугарске да због руске агресије на Украјину не обнови уговор са "Газпромом" о снабдевању природним гасом јеста сјајна вест за (праву) опозицију у Србији. Што се тиче саме Бугарске, она ће са својим партнерима у Европској унији да размотри алтернативе и надоместиће недостатак руског гаса. Међутим, онај кога ће ова одлука Бугара да политички погоди, јесте режим председника СНС-а који се шепурио значајним увозом руског гаса из Бугарске. Значи страдаће про-руски и анти-Србијански режим, а коме је одавно време да оде на ђубриште историје! Па зар то није фантастично?!

BUGARSKA neće obnoviti ugovor o snabdevanju prirodnim gasom sa ruskim Gazpromom zbog rata u Ukrajini i razmotriće alternativne isporuke i budući zajednički ugovor sa Evropskom unijom kako bi izbegla nedostatak ovog energenta, rekao je u subotu zamenik premijera Bugarske Asen Vasiljev.​

Ако обуставе како ли ће бити Србији?
Опет грејање на дрва и ел.енергију?
Pasulj Tetovac
hahahaha

“ Ruski gas nema alternativu “, ipak izgleda da ima.
ti da ne sečeš srpsku šumu, još malo pa...
videćeš...

Back