Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 11.834
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће Лудогорец сигурно одбранити титулу бодовни минус је недостижан! додуше не знам да ли имају плеј оф или трокружни систем али опет је јако тешко да надокндаде 11 бодова минусаBugari imaju čak 3 gradska derbija. Bilo bi dobro da ove sezone Levski uzme titulu i Ludogorec konačno smakne sa trona.
Тренутно има 6 клубови из Софије у првој лиги -Левски,ЦСКА,Славија,Локомотив,ЦСКА 1948 и Септември.Bugari imaju čak 3 gradska derbija. Bilo bi dobro da ove sezone Levski uzme titulu i Ludogorec konačno smakne sa trona.
Не знам.ЦСКА 1948 је нови клуб,основан је 2016.Зашто је на мапи у Софији видљив само ЦСКА 1948, где су ЦСКА и Левски
коначно си Бугарине кренуо да пишеш ћирилицу / азбуку, знам све у вези ситуације која је довела до формирања ЦСКА 1948Не знам.ЦСКА 1948 је нови клуб,основан је 2016.
Имају 30-40 навијача....
Када пишем са телефона користим српску ћирилицу,на рачунару имам само бугарска ћирилица.коначно си Бугарине кренуо да пишеш ћирилицу / азбуку, знам све у вези ситуације која је довела до формирања ЦСКА 1948
Богами било је и латиницеКада пишем са телефона користим српску ћирилицу,на рачунару имам само бугарска ћирилица.
Неће бити баш тако имају 96 хиљада неку си трећина навијачи па је 30 хи љадаНе знам.ЦСКА 1948 је нови клуб,основан је 2016.
Имају 30-40 навијача....
а можда ових прео сталих 60 хиљада мисли да је ваш налог тј да сте то ви "прави" ЦСКА
Увек сам преферирао да пишем овде ћирилицомБогами било је и латинице![]()
![]()

ево табела на ћирилици, сад ће да се препадну ови русфобиУвек сам преферирао да пишем овде ћирилицом![]()
ЦСКА 1948 имају најнижа посета у првој лиги -217 навијача у просеку на утакмици.Неће бити баш тако имају 96 хиљада неку си трећина навијачи па је 30 хи љадаа можда ових прео сталих 60 хиљада мисли да је ваш налог тј да сте то ви "прави" ЦСКА
Pogledajte prilog 1822603
Баш такови 31 титулу, Левски 26. Лудогорец 14, јел тако беше Ацо