Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..Da li se nekada brinete za svoju buducnost?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,ali treba docekati.Na kraju je ishod isti, zašto bih?![]()
Draga draga Enina.Nema buducnosti za nas,koji toliko volimo ovu srbiju,pa je nismo napustili.Ne zivimo za sutra,vec,samo za danas.Lep pozdrav tebi.!Pozz..Da li se nekada brinete za svoju buducnost?
Posle svih sranja ovog virusa i bombardovanja,mora da se salisPozz..Da li se nekada brinete za svoju buducnost?
Golo prezivljavanje.Draga draga Enina.Nema buducnosti za nas,koji toliko volimo ovu srbiju,pa je nismo napustili.Ne zivimo za sutra,vec,samo za danas.Lep pozdrav tebi.!
Ne,ja mislim na starost.Posle svih sranja ovog virusa i bombardovanja,mora da se salis
O tome ne mislimNe,ja mislim na starost.
Bolje jeO tome ne mislim
veoma ti je dosadno u zivotu kad nemas o cemu drugom mislitiNe,ja mislim na starost.
Ja ovako da li cu imati prihoda pod starost,hocu ikada roditi.Redovno, ...
Da li spremati miraz? kome baciti onu kitu cveca.
Kod mojih ili njegovih ziveti? i sve tako crne misli...
Aham, objasni joj kako ti nisi mislila nego samo delala....veoma ti je dosadno u zivotu kad nemas o cemu drugom misliti
starost ce ti neminovno doci i moraces ziveti sa njom
a neces zeleti
zato batali sada![]()
To ti je prosto....udas se ko perfi i neka drugi misli o tim banalnim problemima...Ja ovako da li cu imati prihoda pod starost,hocu ikada roditi.
na zalost nisam uopste delalaAham, objasni joj kako ti nisi mislila nego samo delala....
Ev udala se,ali njegovi su smeca.To ti je prosto....udas se ko perfi i neka drugi misli o tim banalnim problemima...
aj ponovi to , molim te....na zalost nisam uopste delala
a trebalo je
Ima,jakih psihicki.Vecina zena misli na isti nacin, ali ima i onih koje takvi racionalni problemi ich ne dodiruju.....
Udala se za celu familiju? I on ti kaze ne obracaj paznju, ali ti hoces da budes dobra snajka?Ev udala se,ali njegovi su smeca.
Nije do psihe, nego ne zive na zemlji...to su marsovci....Ima,jakih psihicki.