Buducnost

Mlada, atraktivna novinarka, prepuna energije, dođe u posetu kod drugog najstarijeg čoveka na svetu... pardon, u Krstarovu.
- Gospodine Kojo, da Vas pitam: da li se bojite budućnosti ili je s nestrpljenjem očekujete?
- Ko, jel ja? (smeh)
- Što se smejete, Kojo, pa niste Vi tako stari. Pogledajte samo krstarovskog Panteliju, Marlona! Maki ima toliko vere u svoje sposobnosti, a bogami još uvek je čvrsto ubeđen da će uz podršku okoline izaći na kraj sa svim životnim situacijama, pa i sa samim životom! (valjanje)

pa ybg... nema buducnost sa sukobljenim stavovima... kakve veze imaju deca sa drzavnim haosom... po toj logici nije niko trebo da ima decu jos od 1945 kad je ova banda zasela

Mislila sam da ce mi se mozda promeniti razmisljanje o buducnosti kad i ako budem imala decu, sto ne smatram da ce obavezno da se desi. Nevezano za drzavu, ta tema je odvojena.

Da li se bojite buducnosti ili je sa nestrpljenjem ocekujete?
Da li imate dovoljno vere u svoje sposobnosti i podrsku okoline da cete izaci na kraj sa svim situacijama?
Ne radujem se buducnosti.postoje neke stvari kojima se radujem,da deca pozavrsavaju skole,da se osamostale,ozene,dobiju decu,da putujem sa drugaricama....ne mogu niceg vise da se setim cemu se u buducnosti radujem :lol:
Ali ima mnogo vise onoga sto me plasi.a to su bolest i smrt mojih roditelja,sad ispadne glupo da ih trpam u isti kos,ali ne radujem se buducnosti jer i bobi ne moze da zivi jos sto godina,mislim da sam emotivno dozivela puno,al da ono sto me ceka nece imati tu snagu.plasi me moja starost,nemoc,stanja u nasim domovima za stare,mogucnost da ce deca odluciti da grade svoj zivot daleko odavde.pa i usamljenosti u starosti,gubitka muza...
Pupupu...kakva je bre ovo grozna tema
:pms:
Da,bojim se i gubitka podrske koju sada imam...

Ne radujem se buducnosti.postoje neke stvari kojima se radujem,da deca pozavrsavaju skole,da se osamostale,ozene,dobiju decu,da putujem sa drugaricama....ne mogu niceg vise da se setim cemu se u buducnosti radujem :lol:
Ali ima mnogo vise onoga sto me plasi.a to su bolest i smrt mojih roditelja,sad ispadne glupo da ih trpam u isti kos,ali ne radujem se buducnosti jer i bobi ne moze da zivi jos sto godina,mislim da sam emotivno dozivela puno,al da ono sto me ceka nece imati tu snagu.plasi me moja starost,nemoc,stanja u nasim domovima za stare,mogucnost da ce deca odluciti da grade svoj zivot daleko odavde.pa i usamljenosti u starosti,gubitka muza...
za nekog optimistu je lepa :lol:

Sa 17 sam tačno znao šta će biti za 10 godina na primer, pa i lično i geopolitički.
Sve je bilo kako sam predvideo.
Sad stvarno ne bih znao to..al nekako, znaš kako, pa obezbeđujem se i turam znevlje u obraze i razmišljam i delam..

Aman!
Život je lep!
Jeste teško, ponekad, i boli...I poneki telefonski poziv sate pretvara u godine ( i klincima i nama starijima). I pada kiša, i hladno je. Ali sve to...Ponekad!

Da li se bojite buducnosti ili je sa nestrpljenjem ocekujete?
Da li imate dovoljno vere u svoje sposobnosti i podrsku okoline da cete izaci na kraj sa svim situacijama?

Iskustvo me je naucilo da se plasim buducnosti, nazalost.
Radim na tome nekako da pozitivnije mislim :)

Podrsku okoline ne ocekujem, mogu od okoline samo ocekivati zavist, ako bilo kako ili gde uspem :)

Znam samo da dolaze godine kad ce biti teže ali sta mogu pomirila sam se s tim
Jer u našoj zemlji kad postaneš penzioner možeš samo da čekaš da umreš Srbija ti za 17 god staza da 10000 penziju :cry:
Žalosno
Ali sam spremna na surovu budućnost
Spremna sam
Moja je greška što nisam otišla u Svicu kad sam mogla al ko može da zna da je država ovako usana
Srećom dete će mi porasti i pomoći nam nisam sama a docekacu i unuke a možda i praunuke i akobogda zdravlje da služi ostalo je uvek vrteska

- - - - - - - - - -

U svojim najlepšim godinama prozivela sam sve sto treba
I mogu da kažem da ni za čim ne žalim
A sad staros koja dolazi guracu polako

I mogu da kažem da mi je mladost bila kao neki uzbudljiv film :aha:
A sad kad je dete veliko treba malo usporiti
To je prosto prirodan ritam
Ono što je sigurno da moj živi duh neće nestati i da ću ja naći način da ostvarim šta želim kao i do sad jer je to stvar karaktera pa tek onda okolnosti
Sve je u nama

Moram da napišem živa neću ostati
Bilo je tu revija seksa na plaži skupih hotela bancenja proslava izlazaka i toliko živih uspomena da se to ne može opisati
U najlepše godine bila sam mlada i lepa i izivela se posteno ničeg nisam željna i sad mogu mirno da čekam starost i uživam koliko mogu i život dozvoli

Šteta što Distance više ne dolazi. Jako fina žena.

Inače, vreme nikako ne radi za mene. Od budućnosti od prilike znam šta mogu da očekujem i ono što vidim me baš i ne raduje, najblaže rečeno. Svašta bih još mogao da napišem ali ne bih.

Moram da napišem živa neću ostati
Bilo je tu revija seksa na plaži skupih hotela bancenja proslava izlazaka i toliko živih uspomena da se to ne može opisati
U najlepše godine bila sam mlada i lepa i izivela se posteno ničeg nisam željna i sad mogu mirno da čekam starost i uživam koliko mogu i život dozvoli

:lol: Zanimljivo.

Jedna od lepsih uspomena je pevanje u restoranu jezero pred 500 ljudi na svečanoj večeri dobavljača sa ivanom ivanovićem
Taj moj nastup 2009 je i forum zabeležio :lol:
Da ne spamujem budućnost neće biti tolko blesava
Il kad sam na konferenciji imala stand up komediju
To su uspomene s posla :lol:

- - - - - - - - - -

Mada moj život je film al u poređenju s mm ja sam nula :lol:

Back