DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Da li se bojite buducnosti ili je sa nestrpljenjem ocekujete?
Da li imate dovoljno vere u svoje sposobnosti i podrsku okoline da cete izaci na kraj sa svim situacijama?
da
ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li imate dovoljno vere u svoje sposobnosti i podrsku okoline da cete izaci na kraj sa svim situacijama?
Mlada, atraktivna novinarka, prepuna energije, dođe u posetu kod drugog najstarijeg čoveka na svetu... pardon, u Krstarovu.
- Gospodine Kojo, da Vas pitam: da li se bojite budućnosti ili je s nestrpljenjem očekujete?
- Ko, jel ja? (smeh)
- Što se smejete, Kojo, pa niste Vi tako stari. Pogledajte samo krstarovskog Panteliju, Marlona! Maki ima toliko vere u svoje sposobnosti, a bogami još uvek je čvrsto ubeđen da će uz podršku okoline izaći na kraj sa svim životnim situacijama, pa i sa samim životom! (valjanje)
Макију је сва вера и невера усмерена на женски пол.![]()
Sto se tice moje licne buducnosti, jos nemam decu i trenutno mislim ovako:
Sa druge strane bojim se za buducnost moje zemlje, mislim da Srbiju cekaju crni dani
sreca da si mi ti drug a ne drugarica)
- - - - - - - - - -
sta ovde nije u redu?
Ne razumem pitanje. Sta nije u redu u Srbiji ili je moj komentar problematican?
ti si problematicna... barem za mene...
Molim?
pa ybg... nema buducnost sa sukobljenim stavovima... kakve veze imaju deca sa drzavnim haosom... po toj logici nije niko trebo da ima decu jos od 1945 kad je ova banda zasela
Mislila sam da ce mi se mozda promeniti razmisljanje o buducnosti kad i ako budem imala decu, sto ne smatram da ce obavezno da se desi. Nevezano za drzavu, ta tema je odvojena.
Ne radujem se buducnosti.postoje neke stvari kojima se radujem,da deca pozavrsavaju skole,da se osamostale,ozene,dobiju decu,da putujem sa drugaricama....ne mogu niceg vise da se setim cemu se u buducnosti radujemDa li se bojite buducnosti ili je sa nestrpljenjem ocekujete?
za nekog optimistu je lepaNe radujem se buducnosti.postoje neke stvari kojima se radujem,da deca pozavrsavaju skole,da se osamostale,ozene,dobiju decu,da putujem sa drugaricama....ne mogu niceg vise da se setim cemu se u buducnosti radujem
Ali ima mnogo vise onoga sto me plasi.a to su bolest i smrt mojih roditelja,sad ispadne glupo da ih trpam u isti kos,ali ne radujem se buducnosti jer i bobi ne moze da zivi jos sto godina,mislim da sam emotivno dozivela puno,al da ono sto me ceka nece imati tu snagu.plasi me moja starost,nemoc,stanja u nasim domovima za stare,mogucnost da ce deca odluciti da grade svoj zivot daleko odavde.pa i usamljenosti u starosti,gubitka muza...
Pupupu...kakva je bre ovo grozna tema
Da,bojim se i gubitka podrske koju sada imam...
Ne radujem se buducnosti.postoje neke stvari kojima se radujem,da deca pozavrsavaju skole,da se osamostale,ozene,dobiju decu,da putujem sa drugaricama....ne mogu niceg vise da se setim cemu se u buducnosti radujem
Ali ima mnogo vise onoga sto me plasi.a to su bolest i smrt mojih roditelja,sad ispadne glupo da ih trpam u isti kos,ali ne radujem se buducnosti jer i bobi ne moze da zivi jos sto godina,mislim da sam emotivno dozivela puno,al da ono sto me ceka nece imati tu snagu.plasi me moja starost,nemoc,stanja u nasim domovima za stare,mogucnost da ce deca odluciti da grade svoj zivot daleko odavde.pa i usamljenosti u starosti,gubitka muza...
Pupupu...kakva je bre ovo grozna tema
Da,bojim se i gubitka podrske koju sada imam...
Aman!
Život je lep!
Jeste teško, ponekad, i boli...I poneki telefonski poziv sate pretvara u godine ( i klincima i nama starijima). I pada kiša, i hladno je. Ali sve to...Ponekad!
Sad si u noir faziaman,amin![]()
apsolutno se slazem.al ne mogu ni ja da ceo zivot samo nosim roze masne,nekad sam i ja darkerka![]()
Moram da napišem živa neću ostati
Bilo je tu revija seksa na plaži skupih hotela bancenja proslava izlazaka i toliko živih uspomena da se to ne može opisati
U najlepše godine bila sam mlada i lepa i izivela se posteno ničeg nisam željna i sad mogu mirno da čekam starost i uživam koliko mogu i život dozvoli